Exagerez?
Raspunsuri - Pagina 2
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui espiritu stii povestea cu drobul de sare?reciteste-o. I'm not crazy my reality is just different than yours ! |
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andata spune:
Raspunsul strict la intrebarea ta e ca exagerezi.
Cu siguranta ai fi primit alt raspuns daca i-ai fi pus intrebarea a doua zi de exemplu. Cred ca mai degraba el a perceput tot telefonul tau, nu numai intrebarea, ca pe lipsa de incredere. Probabil ca s-a gandit ca intrebarile despre ce face, cum se simte etc., au fost doar ca sa pregateasca intrebarea despre fosta.
Dupa cum spui experienta lui cu ea a fost destul de urata, doar nu au divortat de florile marului. Daca ea era banuitoare si il chestiona pe unde si cu cine merge, tu calci acum pe teren minat.
Las-o pe fosta acolo unde ii e locul, in trecut. Amintindu-i de ea, nu numai ca nu il lasi pe el sa o ignore, dar practic o tii si tu prezenta in casnicia si viata voastra.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
hannen spune:
buey,stati asa ca nu`i asa.Daca mi se intimpla mie faza acum eram mai ceva ca un girofar!!Cu toate antenele ridicate si palpaind.
Pai cum asa ,daca relatia e ok,ei discuta omeneste despre orice,inclusiv despre fosta.Banuiesc ca au discutat si despre eveniment si despre faptul ca ea va fi acolo.Si atunci cum se explica ca atunci cind ea il intreaba de ea,el reactioneaza de parca a fost prins la borcanul cu smintina?Daca ea personal nu a vorbit niciodata urit de fosta lui,cum de i-a venit ideea cu "ti-ai fi dorit sa`i arunc o farfurie de ciorba in fata!"
Hai?Sa auz raspunsuri!
Neah,pe mine m-ar baga la banuieli sau cel putin m-ar supara foarte tare o faza de asta .
Whatever happens don`t let go of my hand!
A_Iulia spune:
Pai asta e doar o varianta
Cine stie omu' ce varianta are si ce i-or fi auzit de fapt urechile in atatia ani de casnicie de-a ajuns sa viseze farfurii cu ciorbe aruncate intre ochi. si nu vad cum un forum ar putea elucida chestiunea asta, doar ei doi o pot discuta, dezbate, analiza si transa
alina240 spune:
Nu spun asta doar sa ma disculp dar eu chiar nu am vorbit niciodata urat despre fosta. Intr-adevar mai la inceputul relatiei noastre ma deranja faptul ca ea tot suna sau trimitea scrisori de iubire dar asta a fost in urma cu ceva ani si cam tot atunci s-au incheiat si discutiile noastre despre fosta sotie. Deci chiar nu inteleg replica sotului cu ciorba fiindca eu nici nu am spus nici nu am considerat vreodata ca fosta sotie ar merita " o ciorba in fata".
ari spune:
Numai cu el poti elucida totul...Intreaba-l de ce crede el chestia cu ciorba-n figura. Daca intr-adevar exista incredere intre voi doi, deci puteti sa va spuneti orice, atunci cred ca iti va raspunde. Nu uita, nu sunteti doua parti adverse, sunteti un cuplu.
Eu cred ca daca stai cu ochii-n patru acum, nu faci decat sa minezi increderea dintre voi. Ca daca vrea sotul sa faca tampenii, poti sta tu cu ochii-n saispe' ca tot le face.
Dar da, mie mi se pare ca exagerezi in situatia asta.
ladyJ spune:
Ok, deci nu ai refuzat sa participi din cauza prezentei fostei. Foarte bine(desi , la cat de curioasa esti ma mir tare ca ai rezistat sa nu mergi).
Nu stim intreaga poveste si implicatiile...dar eu sunt de parere ca sotul tau inca nu poate discuta detasat pe tema ´´fosta´´. Poate pentru ca inca e socat de experienta traita, poate pentru ca au ramas intre ei intrebari fara raspuns de genul ´´de ce ai facut asta?´´
Pe fondul acestor framantari, intrebarea ta de la telefon i s-a parut pripita. Bagajul lui este si asa destul de incarcat(emotional, privind fosta relatie) asa ca nu are putere sa mai adauge deasupra curiozitatile tale, ironiile eventual sau pur si simplu faptul ca te interesezi de reactiile ei(ale fostei)
Daca inteleg eu bine nu ti-a dat niciun detaliu cu privire la intalnirea lor. Poate pentru ca in problema asta a lui emotionala legata de trecut tu n-ai ce cauta, ca-l ingreunezi. Cel putin asa considera el.El crede ca tu ai deja glontul pe teava, de aia ti-a zis ´´stiu ca ai vrea sa-i fi aruncat in cap o farfurie cu supa´´...
Deci probabil ca trebuie sa-ti schimbi tu abordarea si atutudinea cu privire la tema ´´fostei´´. Daca comunicarea exista intre voi asa cum ai spus, la cote optime, va fi usor sa clarifici impreuna cu el reactia si sa inteelgi unde e defapt problema.
O problema exista, raspunsul lui nu e al unui om detasat. Tu in ce fel l-ai sustinut pana acum legat de problema fostei? care au fost reactiile tale la incercarile ei de reapropiere de sot?
alina240 spune:
Da, nu mi-a dat nici un detaliu legat de intalnirea cu fosta dar nici nu am insistat. Asa cum ai spus tu ladyJ probabil ca nu am ce cauta in problema lui emotionala legata de trecut. Nu prea am avut cum sa-l sustin fiindca niciodata nu a discutat detasat despre fosta sotie, uneori mai povestea cate ceva si atunci doar ceva de genul ca eu nu imi pot imagina ce fel de persoana era fosta si ca este inca suparat pe el insusi ca a putu fi atat de naiv. Eu cred ca el vede acea perioda din viata lui doar ca pe o problema a lui si nu a noastra. Iar reactia mea legata de incercarile fostei sotii de a se reapropia de el a fost una "negativa" in sensul ca m-a deranjat(recunosc, eram si putin geloasa) si ca fosta sotie sa-i piarda urma si sa nu ne mai deranjeze ne-am schimbat locuinta, a fost usor fiindca atunci stateam in chirie. Dupa aceea perioda nu prea s-a mai discutat despre ea decat poate intamplator si nu la modul urat.
espiritu spune:
eu personal nu mai am nimic cu exa si cale de intoarcere nu mai exista dar tot mi s-ar parea deplasat sa ma chestioneze cineva cum a fost intalnirea cu exa.
asta cu inselatul actualei cu fosta sotie mi se pare subiect de film.
I'm not crazy my reality is just different than yours !