Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***243***
Raspunsuri - Pagina 21
pisigri spune:
No, Bianca, daca eu am lasat sa se inteleaga ca as crede ca ai "talente" si "mofturi" si "fitze", imi cer scuze, am gindit taman opusul. Ma bucur din inima pentru tine si mai ales pentru Vladimir. Da, ar fi o timepnie sa iti creasca altcineva copilul daca nu te-ai alege macar cu un beneficiu material din chestia asta

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Buna dimineata fetele! ![]() Ma primiti si pe mine... Sa incep...Rares s-a intarcat singur, singurel. Joia trecuta pe 19 august m-a refuzat. Am iesit din camera si s-a asezat singurel pe perna si dus a fost. Vineri nu i-am mai dat dar nicinu a cerut, s-a asezat pe perna eu langa el si a adormit. Sambata la fel. duminica si-a adus aminte dar...i-am explicat ca nu mai este si gata. Eu cred ca mai aveam ceva pe acolo dar nu am mai vrut sa il "intorc" cum s espune in popor. Oricum suptul lui era asa ...de forma. Ma bucur ca initiativa a venit din partea lui. Eu nu am avut nici o problema...desi de vreo 2 zile cand imi dau sutienul jos ma doare la subratul drept. Din sanul drept a supt cel mai mult si in ultimele 3 luni doar din el. M-am palpat nu mi se pare nimic suspect. Eu dureri d-astea am mai avut si cand alaptam. Despre Rares...Numai de bine, evident. Si-a autoeducat sfinterul de "pipi" doar ca nu si asociaza cu facutul. Adica zice clar si raspicat FAC PISS, faC Pis... Il intreb daca mergem la oala...merge cu mine imi arata oala, il asez, sta ce sta apoi GAta )nu face nimic) il punchilotii se duce mai incolo si face pe el. Apoi, satisfacut imi zice...fac pis, fac pis...Ei, ce spuneti despre asta. In rest, sta cu ai mei dimineata pana vin eu de la serviciu. De cand am plecat la serviciu NU a plans niciodata dupa mine ca nu sunt prin casa. In primele zile m-a cautat si ma striga dar i-a trecut. Mai degraba plange dupa tati...pentur ca il asociaza cu masina. Apropo, asa sunt si ai vostri morti dupa plimbatul cu masina??? Ma dispera...cand iesim afara prima grija e sa se duca in parcare sau langa masinile rosii si incepe sa bata in ele si sa strige...tati, tatiiii...brrr brrr. Ati inteles ca sunt la serviicu acum dar na...mai dau si eu furga pe net ca n-o fi foc. Doar muncim de 75%. ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Bravo Rares cel frumusel! Si la noi se mai intampla sa ma anunte, sa nu faca nimic la olita si sa faca dupa aceea in pampers. Felicitari pentru intarcare!
Apropos de masina, la mare Ianis se ducea exact la masina "lui", si erau atatea in parcare
, si facea "br-br-brm", iar daca incerca taica-su sa-l ia de langa masina, se lasa cu scandal...
Tot la testul portage, acolo scria ca se bea cu paiul de la 2-3 ani
Cat am fost la mare, a baut si din ceasca, si din pahar, si cu paiul, si din sticla. Iar la masa il puneam in scaunul de masa cu farfuria si furculita/lingura in fata si-l lasam de capul lui, vroia mereu sa se hraneasca singur, nu va spun ce era pe hainutele lui
, se facea ca un purcel, era masa si setul de haine, am spalat la mana de 2 ori in concediu toate hainutele lui, odata in 2 mai si odata in bulgaria. Acum acasa nu mai permit asemenea dezmat, dar ma intreb o fi bine oare?Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Sambata am fost la niste cunostinte, ca nu pot sa le mai zic prieteni , care au un copil de 11 luni. in casa erau 3 copile: nepoata-mea, fi-mea si fetita lor. desface mamica-gazda o banana, ii da nepoatei o bucata, fetei o bucata si Piti intinde mana...ce face doamna? baga restul bananei in gura proprie![]() ![]() ![]() si se uita la mine. fetelor, s-a invartit casa cu mine...mi-au dat lacrimile si n-am avut putere sa reactionez in niciun fel. m-am folosit de nepoata-mea care vroia sa mearga acasa si mi-am luat copilul si am plecat. nici buna seara n-am mai dat. am plans toata seara de m-am umflat![]() ![]() chiar daca noi doua nu suntem prea bune prietene, chiar trebuia sa se razbune pe copil? a mea e si foarte pofticioasa-curioasa si mereu cand mananca cineva ceva vine si ea si se uita ca Motanul din Shrek mi-a fost tare mila de ea![]() ![]() Fiica Ploii |
Cati, da mai des pe aici pls
, nu veniti si voi la intalneala?Chiar n-am inteles gestul
, si fata de un copil
Cum sa se razbune?, pe ce?, din ce cauza?Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
multa bafta in cautari de gradi dragastoasa de Drg ![]() |

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui novus Excursionistele vesele, am mai primit banutii de la Denisamada si InaPreda Anamariame, Florinela, Ela va astept si pe voi la BRD Am vorbit azi si cu Iuca, poate vin si ei ![]() Georgiana, saptamana asta ne dai si tu un raspuns favorabil, nu ?Alexandra (03.03.09) |
Eu ti-am virat ieri banutii
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Bu-hu-huuuuuuu ,Regret ca nu pot citi din urma...si ca ma voi limita sa va spun ca" - suntem in Bucuresti; vorbesc la plural pentru ca e si Victor acasa, pentru 2 saptamani...bunicile sunt in doliu national, bocesc toata ziua, ne suna non stop si sunt pline de muci...ce sa le fac daca au devenit Victor-dependente?! - vroiam sa ajungem maine in IOR si sa facem o surpriza...dar nu reusim pentru ca Pitonul e bolnav, iar mami e si ea dusa cu capu' ...adica mi-am facut programare la ORL maine seara ...dupa ce ajunge tati acasa...adica la 8 o sa fiu la clinica sa vad ce am in gatul asta nenorocit...desi exudatul a iesit negativ la orice porcarie mi-e frica sa nu am vreo cretinarie pe care sa i-o tot dau lui Victor;- din weekend Victor tot face febra, dar nimic grav, adica maxim 38.7 (aseara de exemplu)...si azi am fugit cu el la dr...i-au luat toate analizele posibile: exudat nazal, exudat faringian, coprocultura, coproparazitologic, sumar de urina, urocultura...cica gatutul e usor rosu, dar nimic alarmant...sa fiu pe faza si daca apar noutati sa o sun pe dr; mi-a dat iar antibiotic...dar cica sa nu i-l dau decat daca se impute treaba...de ieri imi face iar caca moale...o maioneza stricata si plina de muci, azi chiar usor apoasa...asa ca smecta, regim, ceai de menta, refflor....oooooffffff; - de cand ne-am intors de la mare o tinem numai in probleme: rosu in gat, temperatura, faringita, laringita, stomatita aftoasa, micoza la cuc, curishor bubicios, caca moale...acum o luam de la capat cu antibiotice, aerosoli si alte cele?! Ce sa-i dau de imunitate?! Ajutooor!!! Mi-e tre sa imi vina, am o migrena cumplita plus durero de burta...deci distractie... Da, stiu, doar ma vait Da' cu cine sa vorbesc si io, daca nu cu voi?Va pup cu drag. _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Imi pare rau Gigelica pentru ca sinteti bolnaviori

Sper sa treaca toate cat mai repede 
Si la noi e acelasi scenariu, de cand ne-am intors de la mare, tot numai asa o tinem, parca nu ne-a priit mediul ala bulgaresc, dupa ce ne-am intoxicat acolo toti 3 cu peste, acasa Ianis a stat o saptamana la regim + saruri de rehidratare si ceva pt.reglarea florei intestinale. Ne-am tratat sistemul digestiv si am luat raceala iar toti 3
, probabil ca de la atata varsaturi si diaree s-a deshidratat organismul lui, pierzand multe lichide, si cu ele minerale/vitamine, si a devenit vulnerabil. Mie si sotului ne-a trecut raceala, dar lui Ianis nu stiu ce sa-i mai fac, deja e a 4-a zi cu muci si parca Oscilococcinum nu are efect deloc...
I-am dat Eferalgan+Oscilococcinum+Eurespal++pic.nazale Vibrocil si suc de portocale+ceai de musetel cu miere si lamaie, dar tot cu mucii siroaie e
Poate pentru ca sta mai mult pe jos si noi tinem geamurile deschise?
Voi cu ce tratati mucisorii?
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)

mi-a fost tare mila de ea
dragastoasa de 

...adica mi-am facut programare la ORL maine seara
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009