Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***243***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Da' ce crezi, ca am trecut peste ele?! :P
Am vazut si pozele de la o nunta unde esti "de neckerman", vorba maica-mii:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Oooo, era sa nu o mai recunosc pe Brisuca!! Ce fetitza mare, ce plete! Bine zicea...cine zicea (Saby parca), gata, avem fetitze, si Ana si Gazulina...fetitze de gradinitza, de-a dreptu'!
Ce misto tablou a facut Gazulina (&Comp)!! Mi-ar placea si mie asa ceva...interesanta idee. Si Gazii presteaza ceva la olitza sau numai se delecteaza intelectual?

1 AN!
Manole forever

Da, sunt mari fetele noastre!!! Si eu m-am delectat zilele trecute cu frumusete de Sophiephie si azi cu Gazuta cea scumpa. Cand ii vad asa de scumpi imi vine sa ii ciup un pic. O sa ajung si eu ca babele alea care ciup copiii de obraz!

Ilinca, asa m-am distrat de tine cum te-ai infuriat tu de testul ala pacatos. Mi-am amintit o chestie comica...
Cand am nascut-o pe Bris, a primit APGAR 10. Si, maica-mea si soacra-mea (amandoua profe, of course!) stateau pe hol, uitandu-se la ea. Stii tu cum era acolo la EUROMEDICA. Ei si, a venit o familie sa se uite la ceva bebe. Si l-a confundat cu "fetita noastra". La care soacra-mea, foarte autoritara zice: "nunu, asta nu e a dumneavoastra. A noastra are apgar 10!!!"

Asa ca, se vede ca sunteti profe! In definitiv, e imposibil sa dai crezare serios unui asemenea test! Mai ales, cand copiii nostri sunt de-a dreptul remarcabili in toate domeniile, da?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

mie mi se para ca Ana si Briseis seamana

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

mie mi se para ca Ana si Briseis seamana

dragastoasa de Dragos

si eu am mai zis asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mda, probabil o sa spuneti ca sunt fitoasa mai ales pe criza asta. Asa mi se pare si mie cateodata. Altii ar accepta orice job. Dar deocamdata, ma bazez pe faptul ca daca nu mi se face o "oferta pe care sa nu o pot refuza" mai stau acasa pentru ca, zic eu, mai am timp pana in martie sa imi caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!

Am revenit si noi de la ranch, ca nu pot sa-i zic doar casa de vacanta unui domeniu de 5000 mp, superb !! Ne-am simtit atat de bine incat o sa mai mergem pe acolo, am fost rasfatati de prietena mea si sotul ei, noi suntem prietene din facultate dar nu ne-am mai vazut de 10 ani, deci sa dati seama ca seara abia asteptam sa se culce copiii ca sa depanam amintiri !!

Am citit din urma si sa vad ce am retinut :

Venera, in principiu e ok , aveti o camera, doar daca se mai hotaraste cineva din grupul nostru sa vina si nu mai sunt camere atunci o sa trebuiasca sa renuntati la camera, fara suparare
Micul dejun e inclus, de extra bed o sa-i intreb , sa vad cum se zice in ungureste ca ne intelegem cam greu

Ela78, avansul e de 100 ron !Abia astept sa va vad

Aaaa si vad ca va bateti in IQ-uri o sa fac si eu testul cand oi avea vreme, pana una alta stiu ca pt mine Alexandra e cea mai desteapta (deh, seamana pe maica-sa ), mai nou un pic timida ( de la tata i se trage ) stie o gramada de cuvinte si intelege tot ce-i spui , na' ca sa ma laud si eu un pic !!

Alexandra (03.03.09)

Sa va fie de bine relaxarea! Ce mi-ar placea si mie sa dau o fuga in fiecare week-end la cate un ranch cu pensiune, gradina, piscina, liniste si aer curat... (Lasa ca o sa facem si noi o casuta candva odata pe terenul din afara buc.)

Am pus ieri in contul tau 100 RON, atat mi-a spus Anaan Si noi abia asteptam sa va vedem, multi pana atunci!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Mda, probabil o sa spuneti ca sunt fitoasa mai ales pe criza asta. Asa mi se pare si mie cateodata. Altii ar accepta orice job. Dar deocamdata, ma bazez pe faptul ca daca nu mi se face o "oferta pe care sa nu o pot refuza" mai stau acasa pentru ca, zic eu, mai am timp pana in martie sa imi caut.

Eu zic ca procedezi corect! In ce domeniu iti cauti? Eu lucrez intr-o agentie de HR... Daca crezi ca te pot ajuta cumva, let me know!
Desi, intr-adevar, contactele mele puternice sunt pe Cluj, mai mult. Dar majoritatea firmelor au si in Buc activitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:

Pai cine sa spuna ca esti fitzoasa?! Doar n-o sa mergi la serviciu pe aceiasi bani pe care stai acasa cu Vladimir!!
Stai si "prospecteaza", poate pana-n martie mai slabeste Criza!

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:

Eu zic ca procedezi corect! In ce domeniu iti cauti? Eu lucrez intr-o agentie de HR... Daca crezi ca te pot ajuta cumva, let me know!
Desi, intr-adevar, contactele mele puternice sunt pe Cluj, mai mult. Dar majoritatea firmelor au si in Buc activitate.

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Mersi de ajutor Geogiana. Eu caut job in orice domeniu dar in departamentul de marketing. Am lucrat si in cercetare de piata si in domeniul auto-moto iar in prezent in asigurari. Peste tot am facut marketing/PR/ organizare de evenimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

cap.244

Mergi la inceput