Am dreptul de a fi fericita?....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui soledad

Si de ce crezi tu asta, accept92 ?
[...]
E o poveste mai complicata. Dar tu nu ai suficiente date ca sa asumi niste lucruri si sa judeci.
Incerc sa imi ascult inima, da...

Soledad

Nu te judec. Dar vorbele tale sunt ale unei femei care stie exact cine ar putea-o face fericita. Pe testate adica. Si exact asa gandesc si barbatii care stau cu picioarele in doua luntre, insa daca sub userul tau ar fi fost simbolul masculin toata lumea ar fi aruncat cu rosii. Si barbatilor care au amante le este mila de nevestele lor, mult mai mult decat le este femeilor de barbati. Cand am citit postarea ta m-am gandit ca se potrivea foarte bine la subiectul "De ce insala barbatii?"...adica de ce insala si nu se duc cu alta. Pai uite asa, de mila nevestei. Si ei isi plang de mila ca relatiile de acasa ii obosesc, si ei cand gasesc pe altcineva realizeaza ca de fapt erau nefericiti in relatia cu nevasta de n-spe ani, si ei se revolta impotriva ideii de responsabilitate. Esti dovada clara ca nu suntem deloc diferiti. Dar iata ca toate femeile care ti-au raspuns inaintea mea te-au aplaudat. Nu e cazul cred eu. Nu e nici de aplaudat nici de judecat. E o situatie de viata in care unii aleg sa se sacrifice in continuare, altii se pun pe primul loc...si nu e nimic de condamnat in asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

uite ca mie imi scapase chestia cu fat frumos.:))))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Accept, de ce trebuie neaparat sa fie un alt barbat in viata unei femei maritate, ca sa-si dea seama de faptul ca e nefericita?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

Accept, de ce trebuie neaparat sa fie un alt barbat in viata unei femei maritate, ca sa-si dea seama de faptul ca e nefericita?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Nu stiu nici eu, dar asa este. Dupa cum vezi si in cazul de fata povestea este complicata. Dar vezi...depinde cum pui problema! Nu a intrebat...am dreptul sa plec cu altul?...ci...am dreptul sa fiu fericita? Pai normal! Toti avem dreptul sa fim fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

"Am dreptul sa ma despart in sfarsit de el, dupa 16 ani chinuiti de relatie, si sa-mi dau si eu in sfarsit sansa de a fi fericita langa un alt barbat".........tu stii cel mai bine.....sa nu fie doar o iluzie, crezi ca merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soledad spune:

Nu l-am inselat niciodata - fizic...
Am fost mereu sincera fata de el, i-am spus ce gandesc, ce simt.
Nu suport ideea de amant, nu suport minciuna, nu pot sa il mint. Desi vad atatea relatii in jurul meu, aparent fericite, dar invaluite in minciuni si in care mai este cineva in ecuatie, in fundal.
Nu ma victimizez. Dar da, imi doresc sa traiesc o poveste fericita, implinita de dragoste.
Cum mi-am dorit mereu - si nu am avut cu sotul meu nici macar la inceputul relatiei. Da, vreau sa imi mai dau o sansa. Poate e deja prea tarziu, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

.......urmeaza-ti inima....
la sfarsitul vietii nu ramai cu copii..ei merg pe drumul lor...
ramai cu tine..si cu persoana cu care ai impartit binele si raul....fericirea si nenorocul...toate....
si orice iubire napraznica se transforma in respect..daca exista cu adevarat...
si asa vei putea si la 60 de ani sa ii spui te iubesc...si sa va tineti de mana pe strada!!!
si sotzul meu e un copil..unii barbati asa sunt...si eu am vrut altceva..o altfel de relatie, un barbat mai "masculin"(aici ma refer la hotarat...senzual..romantic...puternic, care sa ia fraiele in mana oricand, calculat, calm)...am vrut perfectiunea..si l-am primit pe el...dar mereu am gandit asa....cand o sa gasesc pe cineva mai bun ca el..care sa ma fac fericita...nu doar din vorbe cat si din fapte..atunci poate il voi parasi..dar pana atunci nu a venit nici un Fat-Frumos...la mine....si nici nu cred ca va veni...
eu il iubesc pe el...asa imperfect cum e...el ma iubeste pe mine...(si desi nu e ca-n filme...tot in bratele lui ma simt cel mai bine...ma simt iubita, linistita...aproape fericita)
totul e asa complicat soledad...eu doar ti-am expus parerea mea..gandurile mele...insa tu esti cea care stie ce e de facut...tu cantaresti viatza in doi...si eu iti mai dau un sfat:VORBESTE CU EL..DA-I DREPTUL LA REPLICA..INAINTE SA IEI ORICE DECIZIE..spune-i ce simti....
succes..orice decizie vei lua....
si nu uita....ai dreptul la FERICIRE..dar caut-o pe cea ADEVARATA!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Soledad, asta ma intreb si eu de cateva luni si de cateva saptamanai de cand am plecat sa iau o pauza. Eu nu am copii si tot e greu. Si eu ma gandesc ca el nu se va descurca fara mine dar am multe motive sa cred asta, unele destul de complicate. Mi-e mila de el ca simt asta, ca el se simte parasit, as vrea sa nu se fi intamplat niciodata asta. Daca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti ma poti apela pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Soledad,ai dreptul sa faci ce crezi ca te poate face fericita!Orice om are dreptul la implinire sufleteasca in primul rand,fara ea,murim ca suflet!

Numai tu iti stii motivele pentru care nu mai poti continua si cred ca asta ""te roade""de mult timp,chiar ai zis-o,ca nu a fost nici la inceput foarte bine.Ai incercat .banuiesc,in decursul a 16 ani sa schimbi ceva,sa discutati,sa incercati sa se schimbe cumva situatia.Am inteles ca nu se poate.Din mila nu poti sta cu cineva,in primul rand doar o dragoste mare pate salva o relatie sortita destramari si doi oameni care constientizeaza asta si ""trag la aceeasi caruta"".Decat sa nu fiti fericiti mai bine separat fiecare,repet,nu stiu motivele,dar e suficient ca le stii tu.

Andreea,mami de Andrei nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sieulafel spune:

desi nu stiu daca sunt chiar in masura sa raspund, daca parerea mea poate fi pertinenta si obiectiva... pentru ca am simtit pe propria-mi piele cat conteaza fiecare parere de aici... incerc un raspuns!
eu cred ca fiecare om merita sa fie fericit. alaturi de cel pe care l-a ales candva, alaturi de altcineva sau singur...
depinde ce-si doreste fiecare!
cum ii spuneam si eu sotului meu zilele trecute... admit ca un om poate inceta sa-si iubeasca partenerul, se poate indragosti de alta persoana...
poate celalalt - parasitul - va suferi... dar este cumva mai usor de suportat aceasta suferinta cata vreme celalalt poate fi macar onest si sa recunoasca...
copiii... au nevoie de ambii parinti. dar au nevoie in acelasi timp ca acei parinti sa fie fericiti impreuna caci acesta fericire se transmite si contamineaza in egala masura ca si nefericire, frica.
daca simti ca nu-ti mai iubesti sotul nu sta langa el doar de mila.
nu stiu ce caracter are sotul tau... poate ca sunt barbati atat de "slabi" incat se agata de partener ca o lipitoare ce traieste doar cu sangele supt fara a da nimic in loc...
eu stiu sigur ca as alege dragostea, increderea.
si imi doresc ca toata lumea sa gandeasca la fel, inclusiv sotul meu... urasc dualitatea si promiscuitatea.
iti doresc sa ai intelepciunea sa faci alegerea potrivita care sa provoace cat mai putina durere tuturor partilor implicate!

Mergi la inceput