Petitie pentru eliberarea FLorentinei Cirstea
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
propun sa se inchida subiectul ca si reclama negativa este tot reclama
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Stai linistita Gabi, va lua doar intre 2 si 7 ani, atat valoreaza viata micutilor. |
stiu
daca fura o capra, sau un kil de mere, lua lejer 5 ani.
Daca ucide o multime de copii, ia la fel, cam 5 ani, dar dupa 6 luni o elibereaza pt buna purtare, iar peste un an va fi asistenta din nou undeva.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
ancasilv spune:
Rog moderatorii sa inchida subiectul. se ajunge in cu totul alta parte. multumesc
anca, mami de Vladut... 06.10.2007
szivarvany spune:
NU se poate semna asa ceva.
PT ca ea era angajata acolo si stia conditiile.
NU trebuia sa lase cei 11 prematuri singuri nicio clipa, trebuia sa se asigure ca-i tine locul cineva, daca a trebuit - si normal ca-n 8 ore - sa iasa la toaleta sau oriunde.
Asta e vina ei, ca a lasat copiii nesupravegheati !!!
Asta a facut diferenta atunci si acolo. Si a ucis copiii si sufletele unor parinti !
Cunosc asistenta la prematuri la maternitaea din Oradea, despre care colegele spun ca e nebuna, e nebuna pt ca nu paraseste salonul niciodata pe tura ei si nu lasa nesupravegheati acei copii prematuri. Mai degraba deranjeaza medicul de garda !!! Mai bine incaseaza priviri si vorbe aiurea, decat sa riste o nenorocire.
Aici e diferenta intre a-ti face meseria cu RESPONSABILITATE !!!
Da, intreg sistemul este putred, pt aceasta tragedie cumplita trebuie sa cada multe capete !
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
b.nica spune:
Este scandalos acest subiect!
Singura explicatie pt. postarea lui ar fi legatura dintre autoare si asistenta sau personalul din Mat. Giulesti.
Ca sa-mi explic reactia:mai mult ca sigur voi care intrati pe un astfel de subiect sunteti MAME.
Va rog sa va imaginati pt. o clipa ca sunteti pe culoarul Mat.,vedeti iesind fum din salonul cu prematuri si aveti cardul in buzunar;ce veti face in acel moment?
Eu personal m-as repezii sa deschid usa si as trage afara cati copii as putea,fara sa ma gandesc la ce ma expun.
Un act reflex pe care mi l-am imaginat imediat ce am aflat tragedia!
Poate acea asistenta ar fi fost acum cu arsuri grave dar eroina si nu acuzata!
sirimie spune:
Eu cred ca adevarul si realitatea in general nu sunt doar albe sau doar negre. E mai nuantat.
Parerea mea: asistenta este vinovata dar nu e corect ca au arestat-o, nu pleaca din tara si nici nu poate influenta ancheta. E un fel de a satisface "nevoia de sange". Mai exista si un drept care se cheama al prezumptiei de nevinovatie, noi nu stim acum cat este de vinovata. La inceput se vorbea ca a lipsit 30 de minute, acum se stie ca a lipsit numai 12 minute. Noi nu stim tot si nu suntem in masura sa judecam.
Nu am inteles prea bine de ce asistenta este acum in arest. Conform procurorilor, "pentru ca a mintit". Sper sa faca recurs si sa fie eliberata, nu este pericol public si nici nu poate deturna ancheta.
Am aflat cu ocazia asta ca desi initial se vorbea de 20-30 de minute cat a lipsit, acum se vorbeste de 12 minute. Nu se vorbeste de alte lucruri, de ce nu era si o infirmiera cu ea, de ce numai ea avea cartela. Astept cu nerabdare rezultatele anchetei, daca vor fi facute publice.
Cui foloseste ca justitia sa se faca la presiune mediatica, sa nu faca decat ce indica media la un moment dat, si pe urma cand media nu mai da importanta sa revina si eventual sa nu mai faca nimic? E gresit!
Am aflat ca si conducerea spitalului este pusa sub acuzare. Este ce cred si eu ca trebuie sa se intample. Astept cu interes continuarea.
Asistenta traieste o drama, ea nu a avut nici o intentie sa faca rau acelor copii. Probabil a facut multe lucruri bune in cariera ei, dupa cum spun colegii ei. Sunt sigura ca mii de copii au fost ingrijiti de ea ajutati/salvati de ea. O compatimesc sincer.
Dupa parerea mea, vina ei este ca nu a constientizat cat de importanta este prezenta ei permanenta la terapie intensiva. Daca in perioada de 12 minute un copil in stare grava avea nevoie de ajutor, ea nu era acolo sa i-l dea. Si asta se intimpla frecvent acolo, la fel cum se intampla frecvent in orice maternitate din Romania. Cu urmari grave asupra copiilor care aveau nevoie de ajutor imediat, nu peste 10 minute.
Eu cred ca trebuie sa fie pedepsita, proportional cu vina ei, la fel cum trebuie pedepsiti si sefii ei care cu siguranta erau la curent cu practica asta. Pentru ca un asemenea accident sa nu se mai intample!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog