Petitie pentru eliberarea FLorentinei Cirstea
![](images/user_woman.png)
Deoarece consideram ca arestarea Florentinei Cirstea pana la inceperea procesului este incorecta, doearece consideram ca un singur om nu trebuie sa plateasca greselile altora solicitam revocarea oridnului de arrest preventive pe perioda celor 29 zile. Florentina este un simplu angajat, un om deosebit, care si-a facut bine datoria mereu , un OM care nu are puterea de a influenta martori si de a schimba opinia unor judecatori.
Stim ca toata lumea vrea sange, dar este corect sa curga sangele ei?Oare nu se face o greseala si mai mare? Oare nu se ingroasa, astfel, numarul victimelor rezultate din tragedia de la Giulesti?
De aceea va rugam pe voi, toti cei care sunteti in sentiment cu noi, toti cei care nu va lasati manipulati de catre presa, sa semnati aceasta petitie, pentru a opri aceasta mare injustite care I se face Florentinei Cirstea.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p30786052.html
Multumesc
anca, mami de Vladut... 06.10.2007
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Cred ca ai deschis un subiect extrem, dar extrem de sensibil si tare-mi este ca va iesi destul de urat pe aici.
Imi pare rau pentru ea si pentru toata munca ei de ani de zile....dar copiii aceia erau in responsabilitatea ei directa! Punct!
Nu trebuie sa ramana singura pedepsita; asta este cu totul alt subiect de discutie!
Edit pentru greseala de scriere.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Asta e un subiect la misto?Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
ancasilv spune:
Nu, nu este un subiect la misto. L-am deschis doar pentru cei care cred ca este arestata abuziv. Nu vreau sa stirnesc vijelii.
Natasa spune:
Asistenta cu pricina este vinovata si nicio pedeapsa, cit de dura nu ar putea acoperi raul facut, DAR, arestarea ei este una artistica si abuziva. Se aresteaza pina la pronuntarea sentintei doar pericolele sociale, cei care lasati in libertate ar putea repeta o crima, viol, ar putea influenta/ataca martorii etc. Pentru ca traim intr-o tara in care justitia face (doar la suprafata) gesturi care sa multumeasca masele si sa le inchida gura, am luat si arestarea ei ca pe una cuvenita si nu ca pe un abuz incredibil. De ce nu sint arestati alaturi de ea prof marinescu, ministrul sanatatii si primul ministru pentru subfinantarea grava a sistemului, pentru genocid facut cu buna stiinta, pentru conducerea defectuoasa a spitalului/sistemului????? Pentru ca arestarea asistentei inchide gura maselor, da satisfactie, in timp ce marii vinovati nu vor pati absolut, dar absolut nimic. In tara asta nu se respecta absolut nicio lege, iar arestarea asistentei e inca o dovada in acest sens. Stati linistiti, ca dupa spectacolul dat pentru public, cind procesul va fi terminat va primi 2 ani cu suspendare, iar marinescu @co vor fi mustrati!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
incredibil - adica neglijenta si moartea bebelusilor ... nu reprezinta chiar nimic
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ancasilv spune:
Nimeni nu sustine ca moartea acelor bebelusi nu reprezinta nimic. INSA nu consider corecta arestarea ei preventiva. Despre asta este vorba. Nu a ucis copii aia ca a vrut, nu e recidivista, nu poate influenta pe nimeni. Normal ca justitia o va judeca si pedepsi conform vinei. Nimeni nu o considera total nevinovata. Dar pana la sentinta cred ca putea fi judecata in stare de libertate.Atit.
magdalena67 spune:
dar delasarea si indolenta celorlati nu inseamna nimic?
ei pot dormi cu capul pe perna lor linistiti in continuare?
daca tot au arestat-o pe ea sa fie arestati si cei din conducerea unitatii, si ministrul sanatatii si prim ministru care si dupa o asemenea tragedie se targuie ca la piata cate posturi ar trebui deblocate.
Luna1 spune:
Dragele mele, doar pentru faptul ca justitia romaneasca arunca ocaua doar in gradina asistentei nu inseamna totusi ca voi simti mila si o voi dori eliberata.
Da, ar trebui sa raspunda mai multe persoane. Insa asta este "a diffrent matter", pana una alta asistenta aia a fost total lipsita de responsabilitatea jobului ei.
Presupunand ca era singura pe tura, ca o durea burta, ca trebuia sa mearga la wc (incerc sa fac abstractie ca e posibil ca ea sa fi petrecut in alta camera) putea chema o infirmiera sa stea cu copii, sau o mamica, sau un dr, sau instalatorul de serviciu, sau femeia de servici sau...
Erau mai multe persoane in spitalul ala care puteau veni sa stea langa bebelusi cat lipsea ea. Dar vorba aia, eu ma duc sa tai frunza la caini ca n-am chef de munca dar nici pe mamici nu le las langa pruncii lor, uite asa ca nu vreau eu.
Pai atunci sa raspunda nene ca fapta ei mai tine si de responsabilitate.
COPIII AIA AU ARS! PUNCT! Ea trebuia sa ii aiba in grija si nu a facut-o. Motivele nu ma intereseaza.
Dar uite d'aia nu merg lucrurile in Romania, ca se trezesc samariteni sa le planga de mila iresponsabililor si criminalilor.
De cate ori n-am auzit "ei lasa, ce daca Becali e asa cum e, macar el face acte de caritate!"
In loc sa iesiti in strada sa cereti raspundere penala si a celorlalti vinovati voi faceti petitii sa eliberati o criminala.
Mare ti-e gradina Doamne!
maminuta spune:
Draga Anca,dar faptul ca acei copii au murit cu zile poate pentru simplul motiv ca aceasta persoana nu se afla unde in mod normal trebuia sa fie nu conteaza???Ti-ai pus problema ca in acest caz citeva secunde de actiune ar fi putut salva vieti?
Incredibil!!!