Petitie pentru eliberarea FLorentinei Cirstea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Anca, ai facut rau ca ai venit cu un astfel de subiect, te vei alege numai cu oua si rosii, in nici un caz semnaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancasilv

Nimeni nu o considera total nevinovata.
anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Adica o consideri totusi nevinovata...dar nu total!
Uite...fa un exercitiu de imaginatie si gandeste-te ca ai fi pierdut pe cineva drag in acel incendiu...un sufletel pe care tu sau cineva apropiat tie il asteptase cu speranta si multa dragoste. Ai gandi la fel despre asistenta aceea?

Mie mi se pare incredibil cat de prosti suntem considerati noi, pacientii!! Este o jignire la adresa inteligentei noastre, zau asa! Pai tu crezi ca nu se vede, nu este evident felul in care sunt tratati pana si nou nascutii? Cate asistente care nu dau doi bani pe plansul unul bebelus cunosti? Bebelus care este in grija lor!! Cate asistente care vorbesc in doi peri unei mame care este in travaliu sau care nu stie cum sa-si alapteze nou nascutul, cunosti? Cate asistente care considera ca daca sunt prost platite trebuie sa atenteze prin neglijenta la viata copiilor pe care ii au in grija, cunosti? Nu-i asa ca niciuna? Give me a brake!

Arestarea preventiva se face si pentru a nu i se permite acuzatului sa influenteze martori. De cate ori si-a schimbat pana acum declaratia doamna Carstea? Se vede cat de sincera este! A dat-o cotita ba ca era la toaleta, ba ca o inlocuia pe o colega, ba ca nu mai stiu eu ce! Ce ar impiedica-o sa puna la cale un scenariu mai credibil alaturi de colegele ei?

Repet, imi pare rau pentru ea ca om, dar ca profesionist...isi merita soarta! Nu avea in grija niste piese de masina...erau niste sufletele mici. In orice moment unul dintre ei putea sa faca un stop cardiac. Cine ar fi fost langa el sa-l ajute? Numai Dumnezeu!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Legea spune ca:

Arestarea inculpatului

Art. 148: Conditiile si cazurile in care se dispune arestarea inculpatului

(1) Masura arestarii preventive a inculpatului poate fi luata daca sunt intrunite conditiile prevazute in art. 143 si exista vreunul dintre urmatoarele cazuri:

a) inculpatul a fugit ori s-a ascuns, in scopul de a se sustrage de la urmarire sau de la judecata, ori exista date ca va incerca sa fuga sau sa se sustraga in orice mod de la urmarirea penala, de la judecata ori de la executarea pedepsei;
a1) inculpatul a incalcat, cu rea-credinta, masura obligarii de a nu parasi localitatea sau tara ori obligatiile care ii revin pe durata acestor masuri;
b) exista date ca inculpatul incearca sa zadarniceasca in mod direct sau indirect aflarea adevarului prin influentarea unei parti, a unui martor sau expert ori prin distrugerea, alterarea sau sustragerea mijloacelor materiale de proba;
c) exista date ca inculpatul pregateste savarsirea unei noi infractiuni;
d) inculpatul a savarsit cu intentie o noua infractiune;
e) exista date ca inculpatul exercita presiuni asupra persoanei vatamate sau ca incearca o intelegere frauduloasa cu aceasta;
f) inculpatul a savarsit o infractiune pentru care legea prevede pedeapsa detentiunii pe viata sau pedeapsa inchisorii mai mare de 4 ani si exista probe ca lasarea sa in libertate prezinta un pericol concret pentru ordinea publica.

(2) In cazurile prev azute in alin. 1 lit. a)-e), masura arestarii preventive a inculpatului poate fi luata numai daca pedeapsa prevazuta de lege este detentiunea pe viata sau inchisoarea mai mare de 4 ani.

Daca legea spune asta, de ce nu e respectata???? Mirela, degeaba incerci sa ma acuzi de ce nu am spus si e trist ca procedezi asa. Moartea unui copil e cea mai mare drama din aceasta lume. Traim insa intr-o tara in care legile sint doar o gluma si aplicarea lor e facuta doar pe spinarea fraierilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Legea spune ca:

Arestarea inculpatului

(1) Masura arestarii preventive a inculpatului poate fi luata daca sunt intrunite conditiile prevazute in art. 143 si exista vreunul dintre urmatoarele cazuri:

a) inculpatul a fugit ori s-a ascuns, in scopul de a se sustrage de la urmarire sau de la judecata, ori exista date ca va incerca sa fuga sau sa se sustraga in orice mod de la urmarirea penala, de la judecata ori de la executarea pedepsei;
b) exista date ca inculpatul incearca sa zadarniceasca in mod direct sau indirect aflarea adevarului prin influentarea unei parti, a unui martor sau expert ori prin distrugerea, alterarea sau sustragerea mijloacelor materiale de proba;

(2) In cazurile prev azute in alin. 1 lit. a)-e), masura arestarii preventive a inculpatului poate fi luata numai daca pedeapsa prevazuta de lege este detentiunea pe viata sau inchisoarea mai mare de 4 ani.

Ba este respectata. De unde stii ca nu doreste sa fuga? De unde stii ca nu doreste sa influenteze martorii dovada fiind faptul ca isi schimba declaratia dupa cum bate vantul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Natasa nu inteleg ce ai cu mine. Eu cred ca procurorii stiu mai bine despre legi decat mine sau tine (mai mult decat un copy paste) ... si scuza-ma dar nu cred ca acum, e cazul sa ne luam la contraziceri publice despre legi si morala. Acolo s-a intamplat o tragedie, da?
Ma indoiesc ca procurorii care ancheteaza cazul stiu mai putin decat noi sau noi mai mult decat ei. Si hai te rog sa nu transformam acest topic in analiza pe text si alte chestii.
Eu sunt pentru aplicarea legii si atat - si fara petitii sentimentaliste care apara asistentele care nu isi fac treaba. Atat.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Legea spune ca:

Arestarea inculpatului

Ba este respectata. De unde stii ca nu doreste sa fuga? De unde stii ca nu doreste sa influenteze martorii dovada fiind faptul ca isi schimba declaratia dupa cum bate vantul?

In acest caz, absolut toti cei care urmeaza sa aiba un proces penal ar fi inchisi preventiv ca nu poti stii ce e in mintea nimanui! Eu ma retrag de la subiectul asta pentru ca e absurd. Nu tin partea asistentei care a facut un gest criminal, nimeni nu o tine, dar legea nu se aplica si atunci cind se aplica e doar pentru catei! Daca posturile sint blocate de atita amar de vreme, daca marinescu, ministrul si boc accepta asta intr-un mod criminal, de ce nu-s linga asistenta? Pai e simplu, se arunca praf in ochi, lumea e satisfacuta ca aia face puscarie (doar preventiva, sint convinsa) si cu asta vor musamaliza totul. Ar trebui sa semnam o petitie nu sa fie eliberata asistenta ci sa fie aplicata legea in nenorocita asta de tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

unde trebuie sa semnez? ...asta cred ca este faza zilei si tupeul mi se pare de neimaginat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Nu vreau nici rosii, nici oua. Imi cumpar singura daca am nevoie.
Acum, asa cum am mai zis, nu vreau sa stirnesc vijelii. Cazul acesta a fost super discutat si mediatizat si cred ca fiecare si-a spus parerea. Vreau doar ca cei care cred ca este arestata abuziv sa dea o semnatura. Nimic mai mult.Celor care nu sunt de aceeasi parere nu le pot cere absolut nimic. Respect parerea fiecaruia. Asa ca haideti sa nu ne mai certam. fiecare cu opinia lui. Vrei semnezi. Nu vrei, nu deschizi subiectul. Mi se pare destul de simplu. Ce ziceti?

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Natasa ce are una cu alta? Pe bune! Daca esti avocat si consideri ca nu i se respecta drepturile madamei mergi si o reprezinta pro bono.

Iar faptul ca ceilalti nu raspund nu are nici o legatura cu asistenta. E ca su cum ai zice "daca tot ii dam pe astia scapati sa o dam si pe asistenta acum ce mai conteaza una in plus, inchidem ochii!"

Iesiti in strada, mergeti si cereti arestarea TUTUROR vinovatilor. Dar lasati asistenta unde merita sa fie pentru ca in primul rand ea a gresit, si daca asta era obiceiul ea ca OM nu ar fi trebuit sa lase acei copii neasistati.

Mergi la inceput

Mie mi se pare...lipsa de respect si empatie pentru acei parinti care si-au pierdut copiii din vina acestei asistente.

Sa vii pe un site despre copii (unde poate vor citi su parintii aceeia intr-o zi) si sa spui ca arestarea asistentei e abuziva.

Hmmmm la fel de abuziva precum si faptul ca ea a abuzat de increderea acelor mamici care si-au lasat copiii in grija ei?

Mergi la inceput