Un an de la divort....sufletul!!!
Raspunsuri - Pagina 3
hannen spune:
Gabriela spune drept,ce stii tu si nu ne zici si noua,hai?
Whatever happens don`t let go of my hand!
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Gabriela spune drept,ce stii tu si nu ne zici si noua,hai? ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
ioooooooooooo?nik! Costi (nela ) stie !
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
Cooooostiiiiiiiiiiii,da domne un semn ca io-s femeie gravida,sensibila si curioasa si nu rezist nici la suspans si nici la socuri.
Gabriela
Gabi_K spune:
Mea culpa! Costi e EA! M-am uitat in profilul ei.
Deci plangem dupa un EL in video, de 4 ori.
p.s. cifra 4 e doar din spusele voastre, ca nu ma tine ficatuuuu sa ma uit pana-n capat sa numar pana la 4
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K Mea culpa! Costi e EA! M-am uitat in profilul ei. Deci plangem dupa un EL in video, de 4 ori. p.s. cifra 4 e doar din spusele voastre, ca nu ma tine ficatuuuu sa ma uit pana-n capat sa numar pana la 4 |
cit de insensibili ie unii domne,atita cruzime in cuvinte cind deja vorbim de`o inima suferinda...ntz,ntz,ntz,
Gabi_K spune:
mii de scuze
eu am divortat de muuult, si am uitat cum e parastasul de un an
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
hannen spune:
buna asta cu parastasul divortului.
inaioana spune:
Dar nu era Brian Adams destul de patetic, trebuiau sa-l personalizeze cu naiul ala obosit?
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
andreeaben spune:
Doamne,fetelor,figuri mai sunteti!Am citit postarile voastre,am ras copios....Bryan Adams saracul ce vina are?El doar canta ceva pe acolo,cu sau fara nai!.No,acum,faza tare e ca voiam eu sa postez ceva cu "aniversarea" de 1 an(in alt context si fara"nai"), si am vazut cu uimire ca cineva mi-a luat-o inainte..Noroc ca am am vazut...numai ca eu chiar "aniversez"un an,daca se poate spune asa,de cand s-a facut liniste in viata mea...
Pt Costi,toata compasiunea,chiar daca n-a mai aparut pe aici,probabil ca a fost ceva trist si n-a stiut sa exprime in cuvinte,de asta video...
Andreea,mami de Andrei nazdravan
gabriella1 spune:
domne,daca uama nu apare ,risc sa vad tot,da' tot clipul cu naiu' !
Gabriela