Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (308)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Babytza, multa putere iti doresc! Sa o odihneasca Dumnezeu in pace

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Alexa

Mimihoo,bine ati revenit! ati inceput si gradi?
Trebuie sa ne organizam pt petrecere

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babytza, condoleante si multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Alexa!!
sarcina suaoara in continuare si bebe sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Irina nu, este lapte Raraul

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Alexa

Mimihoo,bine ati revenit! ati inceput si gradi?
Trebuie sa ne organizam pt petrecere

poze

Bine v-am regasit!
Inca n-am inceput, de maine. i-am facut deja bagajul dar a inceput sa tuseasca de cand am venit. Ii dau siropuri si panadol poate sarim peste raceala.
Voi, la gradinita ce-ati mai facut?

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

haideti la calda

Oana, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi

Lucas pui de Bitza, sa cresti mare, sanatos. Bitza sa iti traiasca flacaul, ne e dor de voi

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Neata!

Ange, multzam de cafea, azi ma inscriu prima la ea!

Noi suntem prin zona, insa parca s-a rupt firul la scris si tot asteptam sa il innod cumva. Acum mai doarme putin Gruia si incerc sa profit ..

Despre mine intai (modestia in fata, da? ), desi simt ca nasc de vreo 2-3 luni incoace, dupa cat de grea sunt, se pare ca ma apropii, totusi, cu pasi marunti de termenul final ... pe de o parte imi doresc sa nasc mai repede, sa imi vad bebelina, pe de alta parte parca e mai bine asa, cu burtica, o sa-mi fie tare, tare dor de gravideala si asta e ultima sarcina in viata asta, o sa mi se rupa inima de plansetele si suferinta lui Gruia de la inceput , inca nu-mi imaginez cum va fi, nu am nici un plan, el adoarme numai cu mine, daca e suparat numai la mine se consoleaza, parca simte schimbarea si in ultima vreme ma doreste si mai mult .. tot ce cumpar pentru bebe si vede si el zice ca-s ale lui ... partea asta e sfasietoare rau!

Azi merg la eco, sunt curioasa de col, de dimensiuni, de cordon ..

Revin ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 6 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Nu pot ajunge la crematoriu, joi plec in deplasare tocamai in Covasna. Daca ajunge cineva sa zica.

Nerantula, sa ne zici cum a fost la control. Pana la urma unde nasti?

Mihai de cand ia Fe a inceput sa manance bine. Chiar se vede ca a pus pe el.Repeta din ce in ce mai multe cuvinte. Daca il ? spune ca il cheama bebe, desi niciodata nu i-am zis asa.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

ange multza de cafeluta, dau si eu un pentru mamicile insetate

nerantula eu zic ca e minunat ca nu ai nascut pana acum si Doamne ajuta sa mai rezisti inca 6 saptamani sa se nasca bebelina la termen! O sa fie greu cu 2 pui mici dar stiu sigur ca te vei descurca de minune!!! Nu-ti mai face griji, o sa le rezolvi pe toate pe parcurs!!!

La Multi Ani, LUCAS!!! Sa ai o viata frumoasa si plina de dragoste, sa fii sanatos si norocos!!!

La Multi Ani, OANA!!! Sa fii sanataosa si sa ai parte numai de lucruri bune!!!!

Mergi la inceput