Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (308)
Raspunsuri - Pagina 14
luminita2008 spune:
dya, tata nu i-a vazut pe huni de 3 luni, nu stie care e Edi si care e Robi, ma indoiesc ca s-ar descurca. tata e prea ocupat ptr copii si nepoti.
am fugit, incerc sa ies cu hunii pana nu incepe iar ploaia.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
alexa si mami spune:
fetelor, ne organizam cumva pt a trimite o coroana la inmormantarea mamei Roxanei? noi din provincie trimitem bani, dar cine se ofera din buc sa stranga banii, sa cumpere si sa o duca la capela?
Mimihoo spune:
dya, buna intrebarea!
Sofiei o sa-i fac ziua la gradinita, am vb cu Paula sa ne "cuplam" la ziua lor, iar pt acasa ... cred ca o masa la restaurant nasilor sau nu stiu.
Lumi, greu cu virusii astia. Sofia a plecat racita din Bucuresti si cand i-a urcat temp. la 39.5, soacra-mea a chemat salvarea (eu parlamentam cu sotul sa mergem in Zalau/ Baia- Mare la spital). Dr. de garda mi-a dat Eritromicina (era contra medicamentelor noi, klacid ... augmentin) si i-a mers foarte bine. Cu tusea si nasul am rezolvat-o cu aerosoli cu acc. Apoi m-a apucat pe mine o sinuzita cumplita si am vindecat-o cu homeopate si nurofen. dupa 10 zile nu mai aveam nici una nimic. Acu de cand ne-am intors ....Sofia tuseste. rar, dar tuseste. Am luat sirop plantusin cu propolis, vit c si miere de albine si-i pun si miere in lapte. Spun toate astea poate te ajuta la ceva sa le treaca mai repede :;
Ai inceput deja serviciul sau n-am inteles bine?
Eu mai am o luna, brrrrr! imi caut de lucru ca nu e prea roza situatia la serviciu.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
monica_dicut spune:
OF Doamne, eu acum am citit. ROx
condoleante. SUnt cu gandul si sufletul alaturi de tine. Te imbratisez cu drag.
Miruna, imi pare rau sa aud asa de Dimitri. Sper sa scapati totusi sa nu fie probleme.
Ada, ma bucur ca ati scapat de febra.
Doreii sa se faca bine sa nu mai raceasca.
OF, cand va citesc de inceputul serviciului ma apuca pe mine plansul
(Io ma gandesc sa mai fac unul sa mai stau 2 ani acasa
)
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Mimihoo spune:
am verificat contul si am constatat ca am primit indemnizatia diminuata. si voi?
poze Sofia
jurnalul Sofiei
alexa si mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo am verificat contul si am constatat ca am primit indemnizatia diminuata. si voi? Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
cu 15%
Mimihoo spune:
bleah, bine ca macar cu atat ...
dupa cateva plati mai am 200 ron ...
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nocom spune:
dya da, acum am vazut ca ai ajuns deja acasa
Ce rau imi pare..... Speram sa ne vedem.... Noi stam in masina, intrebam doar unde stati voi sa vedem cum ne organizam sa ne vedem....
Poate data viitoare.......
mimihoo da, si eu am avut surpiza neplacuta sa vada ca am primit mai putinni banii pe 15 luna asta..... Niste magari!!!
Am venit din aceatsa vacata cu 2 realizari pe care vi le anunt cu mandrete:
1. Am scapat de suzeta!
A reusit cumva sa-si rupa suzeta si in varful muntelui fiind nu am avut de unde sa cumparam alta, asa ca de fiecare data la culcare cand o cerea i-o aratam si ii spuneam ca s-a rupt si nu o mai putem folosi. Culmea, nu a plans niciodata dupa ea, doar mai intreba din cand in cand.... Nu credeam sa scspam asa de usor.... I-am inlocuit-o cu o papusa si cand mai cere acum suzeta la nani ii dau papusa si e tare happy ![]()
2. A invatat sa sufle nasul. Am plecat de acasa putin raciti, adica le curgea nasul la amandoi si acolo nu am mai gasit prin rulota aspiratorul nazal asa ca i-am aratat cum sa sufle nasul si surpriza!!!! A invatat imediat si sufla destul de bine....
Abia acum imi dau seama ca puii nostri pot face multe lucruri pe care noi nu credem ca le pot face, trebuie doar sa le dam mai mult credit!!!
Mimihoo spune:
Nocom, odihna placuta la Praid si sa va fie bine! Ce fetita mare ai! Bravos!
poze Sofia
jurnalul Sofiei
nikolici spune:
Fetelor am vorbit cu Rox, incinerarea va fi joi incepoand cu 11am parca.Daca se ofera cineva din Bucuresti sa duca o coroana ma bag si eu.Mie imi este imposibil sa ma duc.:(
cu K2 in 29s si mamica de K1