Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (308)
Raspunsuri - Pagina 13
luminita2008 spune:
mimihoo
, suntem bine, pe final de virusheala, sa zic asa... hunii au racit putin dupa vacanta la mare, adica acum 3 sapt. apoi dupa o saptamana ne-a cadorisit tati cu un virus pe toti. hunii au facut febra o data, 38.4, am tinut-o sub control cu antitermice 3 zile, apoi au ramas cu muci si tuse. ca si noi adultii, de altfel. tusea le-a trecut acum, insa muci mai sunt, f putini... e deja a patra saptamana de cand a inceput toata tarasenia. in rest biine, de luni gata cu vacanta, reluam cresa...
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Nocom spune:
dya cat mai stati la Praid ca venim si noi de joi!!!!
Da-mi pe PM nr tau de telefon sa vedem cum ne intalnim. Voi unde stati?? 
miruna sanatate multa lui Dimitri. Si noi (Daria) am fost diagnosticati cu astm infantil si la fel ni s-a spus ca cel mai adesea boala dispare pana la 6 ani..... Daria a avut de la 5 la 14 luni multe episoade de bronsiolita astmatiforma, dar de aprox 8 luni nu a mai avut nici o criza si eu sper ca am scapat usor.....
Va doresc din suflet sa scapati si voi cat mai repede si mai usor!!!
laureta off, grea intoarcerea la munca....sper sa te reacomodezi repede si sa fie ttul ok cu fetele acasa!!!! 
Incerc sa descarc cateva poze din plimbaricile noastre prin muntii Apuseni si nu numai....
Banu2268 spune:
buna. n-am mai scris cred ca de vreun an. Salih e un voinic. Sper ca sunteti toate bine. va pup
dyanira spune:
Nocom noi suntem acasa de sambata!!!
Am stat 9 zile.Sa aveti grija ca acolo e racoare bine sa va luati haine groase mai ales acum ca a venit frigu peste tot.Noi cand am fost dimineata erau 8 grade desi in restu tarii era canicula in perioada aia.
Noi am stat aici http://www.pensiunepraid.ro/parajdi-szallashely/ro/2/.html.Voi unde stati?
Lumiiti trimit PM.Tu de ce vrei bona?Nu ii mai dai la cresa??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
dya, ba da, hunii o sa mearga in continuare la cresa si apoi gradi. insa nu vreau sa ii tin mai mult de ora 16.00 si niciunul din parinti nu e acasa la ora aia... de fapt, pana pe la ora 19.00, cand vine sotul. eu nush cand ajung
...
asa ca de la 16.00 la 19.00, cam asa, socrul sau soacra o sa aiba nevoie de un ajutor, macar un an de zile. desi ei se bat cu pumnul in piept ca se descurca singuri, nu am incredere, mai ales la scos afara.
Edi si
Robi - 26.09.2008
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 dya, ba da, hunii o sa mearga in continuare la cresa si apoi gradi. insa nu vreau sa ii tin mai mult de ora 16.00 si niciunul din parinti nu e acasa la ora aia... de fapt, pana pe la ora 19.00, cand vine sotul. eu nush cand ajung ...asa ca de la 16.00 la 19.00, cam asa, socrul sau soacra o sa aiba nevoie de un ajutor, macar un an de zile. desi ei se bat cu pumnul in piept ca se descurca singuri, nu am incredere, mai ales la scos afara. Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Poate daca sunt amandoi se descurca adica si socrul si soacra.Dar daca tu simti ca e mai bine cu un ajutor si eu cam la fel as face.Ce program lung aveti voi.Eu am norocul programului scurt insa si salariul e pe masura.Am ceva oferte de a lucra in alta parte insa cel putin pt anu asta am zis pas.Macar un an sa mai profit de programul scurt sa stau mai mult cu Deiu desi nici banii nu ne prisosesc.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
da, programul meu e horor.... nici nu vreau sa ma gandesc. unde mai pui ca suna tel incontinuu si dupa ce plec de la birou... bleah.
socrul si soacra ar sta impreuna, desi sunt divortati de o viata, inca n-au ajuns sa se omoare unul pe altul
. insa doar socrul e pensionar, soacra inca lucreaza, si in ture, nu poate veni decat o data sau maximum de 2 ori pe saptamana.... deci nu merge. alte ajutoare n-am, nicio vecina, nicio matusa, nimica. am cam sucit-o pe toate partile, n-am cum sa fac altfel...
Edi si
Robi - 26.09.2008
andy.p spune:
Dya sper sa nu ma duc in fiecare zi,adica asa ar fi normal tinanad cont de faptul ca sunt inca in concediu.
Maine vom vedea
Ma bucur ca ai gasit bona potrivita.
Lumi
ce super ca sunt mai bine hunii..sper sa gasesti si tu ajutor cat mai repede.Poate ca s-ar descurca totusi amandoi deodata ,asa cate unul pe rand,ma indoiesc si eu.
Ange
Nocom distractie placuta plimbaretilor![]()
Laureta te inteleg perfect
..curaj si sa se rezolve totul bine
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
dyanira spune:
Lumi ce interesant ca socrii tai se inteleg desi sunt inca divortati.Daca e vorba doar de socrul tau fiind si barbat si mie mi-e greu a crede ca se va descurca ff bine singur.Poate daca ar mai fi cineva cu el tatal tau nu e prin zona?Oricum e de apreciat ca vrea si ca vine zilnic sa ii vada pe huni.Bravo lui!
Sper sa gasesti o doamna potrivita care sa il ajute zilnic.
Laura pai daca inca esti in concediu eu cred ca nici nu are rost sa mergi.Sau cel putin asa mi s-ar parea normal.Eu de ex sapt asta nu mai merg am fost ieri si azi si le-am spus ca nu mai pot sapt asta oi vedea de luni incolo cu ce ii mai pacalesc.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Am si eu o intrebare pt ca de maine ma apuc de pregatiri pt ziua lui Deiu
Ce ati pregatit pt invitati mamicile care ati serbat deja ziua puilor sau ce va-ti gandit sa pregatiti cele ce urmeaza sa sarbatoriti ca si noi?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR