Prietene la bine si la greu - 46
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Ma duc repede la un dusache cat doarme mandra, ca tocmai ce am terminat gimnastica pe ziua de azi! ![]() |
bravo
![](punk.gif)
si eu tocmai ce-am terminat doar 40 minute din 50, ca a inceput scanceala
![](chatterbox.gif)
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
ramonika, superba zburlina cretulina
licurici, imi ploua-n gura de la magiunul tau
raluci, noi dormim in continuare amandoi in pat, cu tztz in gura, n-a vrut niciodata suzeta, urla mai tare daca i-o dau noaptea, eu una m-am resemnat. cand nu-l voi mai alapta mai vedem, pana atunci suntem nas in nas, zi si noapte
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
![](images/user_woman.png)
na_bo spune:
Neata la amiaza?
totusi parca s-a facut prea frig, 11 grade...
Monis-vad ca ai primit retete de gulas deja, sunt harnice fetele, cam asa fac si eu sau cu carne sau, carnat costita, ardei,ceapa, bulion
Dana-superbe pozele si personajele
Ramonik- ce par mare si carliontat are printesa ta
Raluci- ce de evenimente aveti, petrecere faima si multi ani fericiti in continuare
Lavi- Amalia a inceput sa ma piste, ea nu musca..incaRuxi, Raluca, Dragos si Eva
Alexandru, pt ziua numelui
Eu trebuie sa mi mut din lucruri ca fica-mea a inceput sa exploreze peste tot
Pupici si o saptamana minunata
Natalia, fericita de
Amalia Maria!!!
laviniablaga spune:
da, Na_bo si noi dardaim de frig...e chiar racorica!Am reusit sa adorm tzancul...sper sa am si eu vreme macar de un ceai...ca sunt si racita...ragusita de o saptamana...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
salutari,
Multumim de urari,La multi ani si de la noi celorlalti sarbatoriti ai zilei.
Cat mai dorm mucosii,care azi au fos supermaraitzi, si pana sunt gata galustele,va invit la cate un ecler si un fresh de portocale, alcoolul mai pe seara si incerc sa scriu un bilant
Dragos : -
avem 8.800 kg si 74 cm (la o ora dupa masa de fructe-200 g)
face Bravo dublat de "ba"
merge in 4 labutze si exploreaza tot
se ridica in picioare in patut si de mobile,merge in picioare cativa pasi sustinut
isi tine singur biberonul
vorbeste toata ziua, in special 'ta-ta-ta"
este foarte sociabil, rade la toata lumea si se bucura dand din maini si picioare cand vede un catel mic sau o pisica
da pup lui mami,dar mai ales pe Eva o pupa,merge la ea si o ia de gat si isi pune gura pe obrajii ei (ma termina)...postez si poze
Eva:-
avem 9.500 kg si 71 cm
face Bravo si Pa
sta bine in fund
busileaza ca racul,numai inapoi si e un fel de taras
avem 2 dinti jos in crestere
vorbeste toata ziua, doarme toata noaptea
topaie non stop pe fund, aplauda cand e muzica ritmata
Cu mancatul ne descurcam ok,avem si zile bune si unele mai putin,in general cam 200 g fructe/legume si cate un iaurt cu cereale, fructele le papam in parc, legumele si iaurtul acasa dar cu "animatie"... se plictisesc f repede in scaun si trebuie sa avem diverse jucarele de aruncat pe gresie sau bucatele de paine de cules de pe tavita pt a termina masa
Revin mai pe seara,poate in timpul somnului de dupa legume postez si poze de la mare si de azi
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
na_bo spune:
fetelor am pus si eu poze pe Facebook, daca vreti sa ne vedeti, Boar Natalia, albumul de aici l-am sters si nu am apucat sa fac nou
Natalia, fericita de
Amalia Maria!!!
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui na_bo fetelor am pus si eu poze pe Facebook, daca vreti sa ne vedeti, Boar Natalia, albumul de aici l-am sters si nu am apucat sa fac nou |
Te-am cautat, dar nu imi apare nici o persoana cu numele tau
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
laurairina13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
bravo ![]() si eu tocmai ce-am terminat doar 40 minute din 50, ca a inceput scanceala ![]() |
Faci filmuletu de la LauraAndreea?
Haha, si eu mai patesc asa, si de obicei o iau langa mine pe covor, eu in patru labe (ca de obicei ca e partea cu ex.pt picioare spre sfarsitul filmului), ea pe sub mine, ma trage de tricou, se ranjeste la mine, se agata de picioarele care le flutur de colo colo
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
E de rasu plansu, da nu ma las pana nu imi termin filmuletu!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
alex este in greva foamei, nu vrea sa manance nimic cu lingurita, numai banana, pruna, rondele de orez, paine. refuza sa deschida gura la fructe pasate, legume ori iaurt
coque, la voi cat a durat asta?
poze noi din we incepand de aici
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
laurairina13 spune:
Gabitza, super bilantul tau, cel mai mult m-a emotionat cum se duce Dragos si o pupa pe sor'sa. Cred ca e cel mai inaltator moment.
Abia astept sa mai fac o surioara pt rechinasa, sa ajung si eu sa vad cum se pupa intre ele Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)