Prietene la bine si la greu - 46
Raspunsuri - Pagina 16
Dozz spune:
Eu o sa trag o plimbareala mai peste o ora, asa. Cine mai merge in parc, sa zica. Pe wunderground scrie ca o sa ploua abia pe la 6 pm.
Ramonika spune:
fetelor, multumesc pt. raspunsuri.
ia uitati ce freza avea fiica-mea aseara, dupa ce am spalat-o pe cap. apoi dimineata
Dana - super faine pozele. David parca aduce mai mult spre tati. iar tu esti o frumusete
LMA tuturor Alex-ilor
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
raluci_b spune:
Salutari din Chiajna, am reusit sa ajungem acasa unde abia asteptam sa dau de caldura, dar se pare ca a fugit de noi. Va mai povestesc cand vin si cu poze
La multi ani sarbatoritilor de i-am ratat si la Multi Ani Sarbatoritilor de azi Alexe Alexshi
Azi sarbatorim multe, 2 ani de la casatorie nunta de bumbac, ziua sotului de nume, a tatalui de nume a nepotului de nume
va pup
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Azi sarbatorim multe, 2 ani de la casatorie nunta de bumbac, ziua sotului de nume, a tatalui de nume a nepotului de nume |
pfoai... si unde e beuturica, haleala?
felicitari, sa ne traiti
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
dana n. spune:
Neata!
sarbatoritilor de astazi!
Va multumesc mult ptr. complimente.
Ramonika, ai o cretulina adorabila.
Raluci, casnicie fericita in continuare si la multi ani sotului, tatalui, nepotului.
Andre, pupici multi ptr tine din partea mea dar mai ales din partea lui David.
Dozz, multa sanatate!
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
raluci_b spune:
gata am pregatit tavile cu sapanie, ciocolata cu migdale, capucino cu ciocolata, struguri buni negrii iar barul este deschis toata ziua
raluci_b spune:
fetele eu fac programare la supernnay pt ca nu stiu ce sa ma mai fac cu copilul asta care nu doarme fara tzatza nici cum, nici suzeta nu o vrea, plus ca noapte de la 2 pana dimineata daca nu-l iau cu mine in pat face scandal si cu mine in pat nu vrea decat tzatza in gura si asa doarme
laviniablaga spune:
Raluci iti doresc sa ai o casnicie implinita 100 de ani de aici inainte, si fiecare clipa a vietii in doi sa va fie incununata de reusite si fericire.
De asemenea, le urez tuturor celor care isi serbeaza azi numele, fie ca e vorba de copii, mamici sau tatici, sa fie sanatosi si bucurosi, alaturi de cei dragi!
Teroristul meu mic nu ma lasa sa respir...
Pe voi va musca astia a mici, ca Rares nu rateaza nici o ocazie...
laurairina13 spune:
Neata, va invit la un mic dejun sanatos format din painita integrala cu tarate si magiun de prune naturel naturel cu ft putina fructoza si lamaie, cald, scos de pe foc!!
Raluci sa iti traiasca toti Alexandrii, LMA fericiti si casatoriti!
Lyly, sa iti traiasca Alexutu sanatos si frumos!!
Dana, foarte frumosi mai sunteti, iar tu....arati nemaipomenit!!
Ma duc repede la un dusache cat doarme mandra, ca tocmai ce am terminat gimnastica pe ziua de azi!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b gata am pregatit tavile cu sapanie, ciocolata cu migdale, capucino cu ciocolata, struguri buni negrii iar barul este deschis toata ziua by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) |
La Multi Ani cu sanatate!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!