semneaza petitia: 112! Resuscitati Sanatatea !
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
marybell spune:
Citat: |
buna initiativa dar e la fel de inutila ca si restul.in Romania se intampla lucruri grave zi de zi,mor oameni zi de zi din cauze medicale,de infrastructura etc etc. petitia online e semnul comoditatii chiar daca va supara.vreti ceva cu adevarat?pichetati ministerul,parlamentul,cotroceniul. |
Prin aceasta petitie reclamam, sesizam autoritatilor publice o nedreptate facuta mamicilor si am ales si promovarea in mediul online fiindca de ce sa nu recunoastem este forma cea mai la indemana de a aduna cat mai multe semnaturi. Am mentionat mai sus "si promovarea online" deoarece, bineinteles ca membrele Asociatiei aduna si efectiv pe tabele printate, pe foi A4, semnaturi de la cunostinte, colegi, oameni cu care se intalnesc real, in limita timpului disponibil.
Iar, referitor la pichetarea de care aminteai in mesajul postat de tine, te rog sa ne crezi ca am fost in fata Casei de Asigurari de Sanatate, numai ca prezenta a fost extrem de mica si mai pot sa iti spun cu mana pe inima, ca de fiecare data am fost prezente acolo unde a fost nevoie.
Chiar nu suntem comode deloc!!! Eforturi depunem toate cele care suntem implicate si nu la modul lenes si/sau comod ci chiar suntem active si muncim, atat cat reusim si noi printre celelalte atributii din viata noastra: job-uri, copii, familie, casa...etc, de-ale femeilor, mamelor obisnuite.
Maria Culescu
Presedinte
Asociatia M.A.M.E.
Marybell mamica de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Intrebare:
O persoana poate vota de mai multe ori??
Am vazut cateva nume identice din aceeasi localitate, chiar unul sub altul.
claudela spune:
Am semnat si eu in speranta ... inca vie...ca se va intampla ceva bun in sistemul sanitar din Romania!Sa auzim doar de lucruri si evenimente pozitive!
POVESTEA MIRUNEI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/espiritu/espiritu.jpg)
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui terry semnat voi da si mai departe espiritu ai venit cu o idee care incearca sa-si faca loc in constiinta membrilor DC de cateva zile. fara sorti de izbanda. stii cate persoane au fost in prima zi de pichetare? maxim 10 din cei aflati in Bucuresti si care activeaza pe acest forum. cum ti se pare? de ce scrii "pichetati" si nu te incluzi si pe tine scriind "pichetam"? tarziu dar am sa iti raspund.fiindca nu cred in minuni. |
I'm not crazy my reality is just different than yours !
terry spune:
no comment, espiritu!exact ce spuneam intr-un alt post la fotbal, la medicina, la impartit sfaturi...ne pricepem toti dar cand e vorba sa se faca ceva....batem in retragere. tipic romanesc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
dincolo de orice utopie, minune sau cum vreti voi sa ii spuneti
initiativa pe care am luat-o este O ATITUDINE!!!
daca nu vom avea asteptari e ft probabil ca nici finalizari sa nu avem
eu una am... chiar daca viitorul (cel putim in ceea ce ma priveste) se afla in sistemul privat
si pentru asta nu voi inceta:
**sa iau atitudine si sa nu stau cu mainile in san, oridecateori voi vibra la anumite aspecte sociale
**si sa dau mai departe un mesaj simplu (parafrazand un citat al Mariei Tereza)
... lucrurile marunte facute cu multa dragoste vor schimba lumea
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Am semnat si eu petitia in weekend cu ajutorul Mozillei. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet