Ultimii 5 ani au fost un cosmar pentru mine iar acum am puterea si curajul sa spun GATA.........
Am fost si sot si sotie, si mama si tata....nu mai pot.am ajuns la limita....
El nu stie inca........e la parintii lui de o luna....
Luni vine sora mea cu o masina mare sa iau ce e al meu....
El crede ca sunt o persoana prea slaba sa fac pasul asta.....suntem 2 straini care traiesc in lumi separate....
Nu am stiut si nu am simtit niciodta ce inseamna sa fi iubita, protejata, sa simt ca am o baza si un ajutor in el.......asa cum e normal intr-o casatorie, relatie....
Pe T o iau tot luni.....atunci am sa-i spun tot ce s-a strans in suflet de atatia ani.......
Am ajuns sa il urasc...sa il urasc ca m-a facut atat de nefericita in anii astia......ma urasc si pe mine ca i-am permis sa ma faca atat de nefericita....
Nu stiu daca ati intels ceva..sunt incoerenta....

Buna dimimeata, fete dragi!
Mey, da' ce sueta ati incins ieri! M-am distat teribil citindu-va.
La multi ani Maria si Stefan! Sa cresteti mari, sanatosi, sa nu cunoasteti tristetea!
La multi ani, Yanissa, Teodora, Andra Maria , Helena! Sa va fie viata frumoasa si lina, plina de bucurii si incarcata de zambete!
claudia
, curaj! Nu-i prima data cand esti nefericita si cand vorbesti despre divort. POate acum e momentul.
Va multumesc din suflet....va multumesc pentru cuvintele voastre....va multumesc ca suneti aici....
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia1178 El e la parintii lui de o luna.... |
Si-acum pt Rox, ca nu ma pot abtine si trebuie s-o linistesc: abdomenul plat din poze se obtine sugand burta.
carpatina, asa mi-am anuntat si io barbatu' de sarcina asta, cum ai linistit-o tu ieri pe Rox. El ma complimenta ca arat asa si pe dincolo si io i-am zic ca o sa-mi treaca in curand.