Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Tot ce imi doresc este doar sa fiu cu copilul meu si sa-mi gasesc linistea

Mergi la inceput

Sunt atat de bulversata si am nevoie de cineva cu cine pot vorbi....aici sunt atat de singura...
Dar stiu....copilul meu are nevoie de o mama calma, linistita, iubitoare.....nu cum am fost pana acum: deprimata, nefericta, frustrata, nervoasa......

Mergi la inceput

Offffffffff........este ata de greu sa fi singura....am nevoie de voi, de o vorba buna, de incurajari....intelegere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, de data asta nu ma inghesui la scris pentru ca am sedinte si treaba multa.

Celia, stiu ca nu prea am apucat sa pun poze, nu prea am timp seara. Azi sigur nu. O sa vad daca reusesc de la birou intr o zi.

Luy, petrecere frumoasa azi.

Claudia, o imbratisare stransa, sa fie bine orice ai decide!
Si suntem aici daca ai nevoie sa vorbesti. Nu stiu exact ce te a facut sa iei in final decizia, dar inteleg perfect dorinta de liniste si calm. Nu e o tragedie daca acum esti mai putin rabdatoare, ma iritata si lipsita de atentie pentru copil, e de inteles in asemenea situatie si nu e nimic sa nu se poata remedia in viitor cand o sa fii bine. tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Claudia, ce s-a intamplat? stii ca noi suntem aici daca vrei sa spui.
Mult curaj!

neata fetele.
O cafea tare si neagra in dimineata asta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Fetele mele.....chiar daca nu scriu prea des......va citesc zilnic......
Vineri am luat decizia sa divortez, am depus deja actele....
Am stat in casnicia asta pentru copil, ca ea sa aiba un tata.....dar eu incet incet simt cum mor, ma distrug....nu il mai iubesc demult....nu mai exista nimc intre noi....Acum pentru prima data ma gandesc si la mine....si stiu ca daca imi v-a fi bine ii v-a fi si copilului meu bine...
Nu stiu ca v-a fi, imi e frica....parasesc tot ce am avut in Suceava, servici, casa, masina.....pentru a avea o viata linistita....vreau doar sa fiu cu copilul meu si atat...
Cu timpul imi voi gasi un serviciu, sper ca in timp toate acestea se vor rezolva....

Mergi la inceput

Dar stiu caci daca voi ramane in casnicia asta..inseamna sinucidere curata....si anularea mea ca persoana....
Sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Teodora de mami irina.c.!

La multi ani Andra Maria de mami alina.clau!

La multi ani Vera Helena de mami mishuta!

Sa aveti o viata frumoasa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Claudia, curaj!

Daca ai depus deja actele ma gandesc ca ai ajuns la limita... mergi mai departe pe drumul tau. El ce zice? Si de ce mai stai pana luni?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Claudia hai ca o sa fie bine!
E greu de trecut pragul asta,dar daca spui ca nu il mai iubesti,o viata noua,fara el,va fi ca o mana cereasca!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput