Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Luy, m-a emotionat mesajul tau nici nu-mi vine sa cred cand ma uit la pozici, eu stiam pe unii dintre copilasii vostrii tot bebei si acuma nu ii mai recunosc, l-am vazut pe Yanis, dar parca nu era cel pe care-l stiam, la fel si la alti copilasi, poate si din cauza ca am lipsit o perioada mai mare de pe forum.
am primit mail-ul maine trimit poza, ca trebuie s-o caut, sa vad ce am.
si noi vrem la petrecereeee de n-ar fi asa departe, si noi am veni...asta e suntem la cucurigu aici pe harta...
Cum te simti? ce zice Maria de burtica? imediat os a fii mamica de 2 bebeline, ce trece timpul.

Carpatino, ce mai faci?

Roxana ce-ti fac puii? cred ca Alexandra e mare acum, o adevarata domnisoara. Bubu?

Gabriela bine ca Sofia e ok. iar depre cearta, sa stii ca pe ai mei i-am surprins paruinduse. cu cat creste cel mic, cresc sansele de bataie. asta este, tine de definitia frati(surori).

Mandarinutzo sa-ti traiasca bb Filip sa va bucurati de el.

Marioooo ce faci mama? da un semn de viata... tot pe la nunti???

Citat:
S-a trezit la 5:30 si l-a impins pe Adam pe jos de vreo 2 ori, l-a impins cu picioarele, aseara dupa baia lui l-a pocnit peste fata, zilele trecute s-a urcat pe el in picioare , "noroc" ca el era pe burta si ii topaia pe spate , ca la nebuni, ce sa mai..

Adimercedes ce detailezi tu acolo seamana enorm cu ce se intampla la mine acasa, sigur n-ai tras cu ochiul pe geamul meu?

Claudia imi pare tare rau ca s-a ajuns aici, e greu in ziua de azi, mai ales cand e asa greu d.p.d.v financiar, observ si io ca ori decate ori suntem in impas cu banii se ivesc conflicte, nu stiu de ce. la voi din cate am inteles e altceva, nu merg lucrurile de mult timp, si asta nu e bine. Sper sa-ti gasesti linistea de care ai nevoie pt a te putea ocupa in continuare de Teodora.

Yaia mamica de delfinasi, ce faci?

Cecilia ce mai faceti, ce face Cristi, nu ati fost pe la Maramu?

o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la Cluj!

Azi dam sampanie la toata lumea si un tort bun cu mere caramelizate facut de mami. Dar intai de toate serviti o cafea, Doamnelor?

Permiteti sa incep prin a-i ura fetitei mele, Sara, La Multi Ani!Imi doresc pentru tine sa fii sanatoasa si norocoasa! Eu cu tati te vom invata in fiecare zi sa pretuiesti iubirea, familia si prietenii. Stiu ca intr-o zi iti vor creste aripi si incet-incet iti vei dori sa zbori...Sa nu ai frica, mami va fi intotdeauna aproape, in caz ca te mai incurci in aripioare, Te iubesc mult, fetita mea draga de 3 anisori!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi ani, colegilor de odisee care se sarbatoresc tot azi!

Multumim tuturor celor care s-au gandit la noi si va transmitem multi

Vad ca Rodica e fara baieti si se forumeste de numa-numa! Si ce ma bucur!

Altfel, noi am sarbatorit-o pe Sara vineri, au fost 17 copii, tematica Alba ca Zapada, veselie, pizza, tort, povesti, jocuri, o minunatie...Asa frumosi si bucurosi au fost! Sara, independenta, nu ne-a cautat cu privirea nicio clipa, tare mandra am fost de ea! A participat la toate jocurile, concursurile,a fost in centrul atentiei. Cadouri multe si foarte frumoase toate!

Sofi, deliciul tuturor, fata asta are un magnet...S-a bucurat si ea, a uitat de papa, a dansat, a ros tot pe o distanta de 100 m in jurul ei. De azi, spune si MA-MA! Evident ca sunt topita!
O sa punem si poze pe mailul comun.
Duminica frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

vrem si noi pe poster, ca destul am lipsit anul trecut, deh! nascarea! Si ce va invidiez pt petrecereeeee! moooor!
inca mai caut o metoda sa descarc pozele de pe aparat, am plecat fara cablu de desc

noi suntem bine, la roman la parinti, sanatosi acum, tonusul la superlativ, al baietilor!
noi, fetele, ne refacem dupa saptamana la mare(mai mult langa).
nu, nu de insolatie vorbesc, m-am 'ars' eu iarasi cu doctorii de la barlad, si era cat pe ce sa-mi 'pierd' copila.
noroc de feeling-ul de mama - nu ma inseala niciodata instinctele.

revin, acum imi trag sufletul dupa o saptamana terifianta

Va imbratisez pe toate, de drag!
fie ca va aniversati copilasii, ori sunteti prezente rare, ori constantele forumului, ori ati suferit pierderi, bolnaviori, mari si mici, stiu ca va gasesc mereu aicea.
la citit sunteti prioritatea mea!

U all!

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani sarbatoritilor din aceste zile.
La multi ani Sara de mami Gabriela cu putina intarziere, dar tot m-am delectat cu sampanie

Rodica, da am fost, dar din lipsa de masina nu am ajuns in Baia Mare decat 4 ore, pt cateva cumparaturi urgente. Cristi este bine, multumesc de intrebare, acum este la socri si ii este super, mie mi-e dor de el.

Noi am fugit la mare ieri, in Mamaia, dar ne-am intors repejor, adica azi-noapte, bine ca nu ne-am cazat, batea vantul si ridica nisipul de nu prea puteai sta pe plaja, asa ca am zis sa mai asteptam cu cazarea, apoi pe la 5 am renuntat si am decis, acasa la cuibul nostru, ca tot singuri suntem.

Mi-e tare dor de Cristi, ma uitam dupa toti copii pe plaja si nu-mi gasesc locul nici acasa, el parca a si uitat de noi, de joi seara a intrebat o singura data de noi, dar mai este putin pana vineri cand merg dupa el.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!!!

La multi ani frumoasa Sara Ioana! sa fii santoasa si mereu fericita, sa iti bucuri parintii si sa incinti pe toata lumea prin bunatate si dragalasenie!!!

Gabriela, asa frumos e mesajul pentru Sara!!!
Abia astept sa vad pozele de la petrecerea ea!

Imbratisari si felicitari draga mamica de dulcetele adorabile!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

noi, fetele, ne refacem dupa saptamana la mare(mai mult langa).
nu, nu de insolatie vorbesc, m-am 'ars' eu iarasi cu doctorii de la barlad, si era cat pe ce sa-mi 'pierd' copila.
noroc de feeling-ul de mama - nu ma inseala niciodata instinctele.

revin, acum imi trag sufletul dupa o saptamana terifianta

Va imbratisez pe toate, de drag!
fie ca va aniversati copilasii, ori sunteti prezente rare, ori constantele forumului, ori ati suferit pierderi, bolnaviori, mari si mici, stiu ca va gasesc mereu aicea.
la citit sunteti prioritatea mea!

U all!

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Alinush, offf bine ca a trecut! Relaxare si refacere raide!!!

Mergi la inceput

Scriu rapid ca astazi am tuns-o pe Daria un bob dragut.
Peste vreo doua luni vreau sa o tund scurt. Nu vreau sa o invat sa fie scalav parului ca mine. Copiii la virsta ei sunt dulci, adorabili nu mici domnisorici!

Am fugit la bebe David, va doresc o dupa-amiaza frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multi anisori, frumoasa si scumpa Sara!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii mereu!

Gabriela, am plans cand am citit mesajul tau ptr Sara! mInunat!

Mamica fluturasului Andrei si 14+

Mergi la inceput

Am intrat sa ad daca a pus Gabriela poze. L-am revazut pe indelete pe Sara si pe Sofia. Pupam frumoasele.

Am incept s ma stresez cu plecare, bagajele si organizarea tuturor lucrurilor...

Carpatina, David ramine la bichi. Imi va fi asa de dor de el!!! Stiu insa ca e pe miini excelente. Merg sa fac listele pentru el...

Mergi la inceput