Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

Roxana,tu ziceai ceva de ceasul care merge prea incet la munca si prea repede acasa.Ei bine,avem un coleg care este foarte pus pe sotii.In biroul nostru suntem trei oameni,el si doua lady.Intr-o zi ne-a dat ceasul din birou cu doua ore inainte,a pandit si telefoanele noastre le-a dat si pe ele la fel(ceasuri d mana nu purtam).ei ganditi-va voi doamnelor cum aratam colega mea si mine,defiland cu gentile pe mana si urand la toata lumea week-end placut cu doua ore inainte de sfrasitul programului(ba i-am zis si sefei ca rezolvam luni ce mai e de rezolvat,ca acum gata s-a terminat programul)..bine ca faza asta a fost raspunsul la altele pe care i le-am facut noi de-a lungul timpli si de care s-o fi saturat bietul.

Mergi la inceput

bernix,capul sus nu a fost sa fie de data asta,dar o sa vina si timpul tau.de fapt al nostru.cum ati petrecut de ziua degeticai?
azi nu mi-am facut program in afara casei si uite ca nu am ce face.ma plictisesc si tare mi-e teama sa nu va plictisesc si pe voi.asa ca bag o baita,o carte si un nani.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Erina parca in engleza suna mai frumos dar isi pierde din farmec

Kobukuro cantau pe strazile din Osaka cu multi inainte sa devina celebri,pe vremea cand al meu era student.Chiar azi dimineata mi-a povestit,ca de cateva zile am innebunit casa

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Sunt super! Asta ascult si acum!!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Luy mai e timp sa trimitem si noi o poza pentru poster?
Pana am tot verificat poze de anul asta...uite ca au trecut deja cateva zile,imi dau seama ca nu prea are poze reusite,nu sta locului!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Sabina Y acum am trimis si noi o poza. Desi am facut astazi photo session in rochita, ba mijea ochii ba se misca. Am pus un portret de zilele trecute.

Luiza e-mailul cu Poza 2 e cel bun (nu reuseam sa o pun pe cea micsorata un pic.
Multumiri!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna prietenele mele dragi.

Va multumesc ca n-ati uitat de puiul meu cel mic, multumesc pentru urari.

incerc sa citesc asa pe sarite, cand mai prind un moment liber, dar din pacate multe nu mi se leaga, spre exemplu nu stiu ce probleme de sanatate are Sabina, Sabinutzo am reusit sa te cunosc destul de bine de pe forum, si stiu ca esti o femeie foarte puternica, de multe ori intram pe forum si eram super obosita cu un copil, si tu alaptai si te trezeai noapte de o gramada de ori, mai era si Sofia bolnavioara, si aveai puterea de a incuraja pe altii. o sa fie bine si cu doctoratul ala. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

SabinaY, bineinteles ca astept poza cu Erika, nici nu ma gandesc sa lipseasca de pe poster

Scrisesem dupa-amiaza un mesaj, dar mi-a cazut netul si nu mi l-a trimis

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 35+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aaaa, pai si eu am uitat de poza pentru poster.

Aandrea, super tare farsa, ar fi tare sa le fac asa si colegilor mei.

Mergi la inceput

buna dimineata dragele mele.
bianca elena de mami veroboroda
ana martina de mami havef8
si nu in ultimul rand si cu cea mai mare placere
sara ioana,sa fii sanatoasa,sa ai parte de tot binele si norocul din lume,sa aduci multe bucurii lui mami si tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Alexandru de mami Oana MC!

La multi ani Bianca Elena de mami Veroboroda!

La multi ani Sara Ioana de mami Gabriela77!

La multi ani Ana Martina de mami HaveF8!

Multi ani plini de sanatate, noroc, fericire! Drum bun in vists!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimineata.... dupa muuulta vreme va invit si io la . ai mei is dusi la tara, deci sunt singurica. ce bine e si liniste imi savurez cafeaua fara sa ma traga cineva de pantalon si fara sa am in ceasca rotite mici de la masinuta....cum aveam ieri.

Bernix, imi pare rau ca ai trecut prin trauma asta. Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci oarecum peste asta. nu stiu sa scriu mesaje incurajatoare, pot doar sa fiu alaturi de tine si .

La multi ani puiutilor care implinesc 3 anisori

Alexandru de mami Oana MC
Bianca de mami Veroboroda
Sara de mami Gabriela77
Ana de mami HaveF8

ca cresteti mari si cuminti.

Mergi la inceput