America (209)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Sinzi, felicitari cupilului!!!

Virgi, hai in silicon valley. te vei simti ca-n Asia.

poze de green card unde sa fac? cine-s cei mai buni la facut poze de acea marime standard si structura ceruta de ei? 8 poze de fiecare aplicant??

miere cum se simte Aidan?
Ab-urica, ai aparut si-ai disparut ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, felicitari pt. David!! Bravo, bravo! Da' tie cum nu ti-a zis nimeni mai?

Virgi, sorry ca nu va place, sper sa va gasiti locul potrivit.

Poze pt GC eu le-am facut la orice pozar d'ala de farmacie--Walgreens, Rite Aid etc.. Dar pana la urma pe alea finale le-au refacut ei la USCIS-ul local, din cauza unei incurcaturi cu dosarul meu, dar asta nu e tipic.

Am fost la deep cleaning. Nu mi-au pus antibiotic de data asta, a zis ca doar pe partea aialalta a fost nevoie la vreo doua masele, partea astalalalta nu are nevoie ca nu's pockets mari. Cred ca stiu de ce, eu mananc mai mult pe partea cu cele doua pockets mai mari, am niste radacini lasate de un dentist mai vechi sub un bridge (care cica nu trebuiau lasate, dar n-am chef sa schimb bridge-ul), care sunt sensibile la rece si fierbinte si evit sa mananc pe partea asta curatata azi, de aia nu's probleme acolo

Am fost si eu la scoala la o discutie despre fi-miu si pot zice ca am fost, pentru prima data, f. multumita de approach-ul lu' teacher asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu ma luasem cu ale mele si am scapat din vedere mesajul despre David. Bravo, bravo! Sinzi, eu nu te mai cred cind il critici.
Merge si Alex la programul asta.

Pumba, pai da-mi detalii please! Confuzia mea este ca nu stiu daca sa merg cu broker sau cu banca. Broker zice ca banca o sa-si drag their feet, ca interesul lor nu este sa se grabeasca. Banca zice ca broker o sa-mi faca surprize neplacute, ca o sa-mi puna closing costs mai mari decit cele estimate. Acuma eu ce sa fac? Deocamdata mai vorbesc cu un broker, ultimul! As vrea sa ma hotarasc miine ca sa pot da drumul la paperwork. Asa ca Pumba, Ciuf si cine a mai facut refinance HELP please!

Alex merge cu scoala la camp peste vreo luna, cam am un nod in git.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Sinzi si Ramona, felicitari copiilor!!!

Ramona, noi n-am facut refinance, dar cand am luat imprumutul pentru casa l-am luat printr-un broker, si n-am avut nici o surpriza.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am facut refinance prin Banca. A durat mult, cateva luni si mi-au cerut 1000 de documente, intrebari blah blah. Dar nu ma grabeam.

Ramona, felicitari pt. Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Citat:
citat din mesajul lui msl1

Virgi,
Mutati-va in california, e plin de asiatici, si daca mai nimeresti intr-un cartier de al lor te simti ca in asia pe cuvint!zic din proprie experienta. Mai ales ca unii nici nu vorbesc engleza deloc!

Ai fost funny! Uite asa mai zambesc si eu!

Stii de cand am venit aici, ma tot framanta o intrebare si nu-i gasesc raspunsul. Ce cauta frate coreenii in America??? Au o tara superba, au traditile lor pe care eu recunosc ca si dupa 6 ani, nu am reusit sa le inteleg, au joburi super bine platite si pentru toata lumea la ei acasa, au scoli cum nu gasesti in lumea asta, acces la educatie cum nu va puteti imagina, sistemul sanitar de invidiat, ce-or fi cautand astia aici, nu inteleg, cred ca-i doar mirajul americii, zau...nu-i inteleg. In fiecare scoala si gradinita de-a lor eu profesori nativi de limba engleza, sunt mii de americani, englezi si australieni care predau in scolile lor. Daca ma intorc o sa studiez problema asta!

Este adevarat ca America e America...eu n-am nimic impotriva acestei tari, nici macar n-am apucat sa vad prea multe din ea, si sunt sigura ca sunt locuri superbe de vazut. Sper sa reusim sa mai vedem ceva inainte sa plecam, insa raportat la modul de viata cu care am fost obisnuita mi se pare greu Copil super obosit, carat zilnic cu masina, dupa ce ajunge acasa..abia daca resusesc sa mai scot ceva de la ea....sa ma mai gandesc s-o mai duc la scoala de teatru ( una din dorintele mele spulberate), care-i la alte 30 de mile de mine....nici nu se mai pune problema. Ce art class, ce sport, am senzatia ca degaba sunt atatea posibilitati aici, daca nu exista timp pentru ele. Eu trebuie sa locuiesc undeva pe o strada, unde sa le am pe toate in walking distance si acolo o sa fiu happy..Mi-e dor de Disney unde mergeam aproape weekend de weekend, ehhhh..ce viata am avut! Scoala era la 5 minute de mers pe jos, jobul sotului la fel, art class...la 3 minute de casa, sport, ore de muzica, balet si tot ce doream. Ce reuseam sa facem acolo intr-o zi, aici nu reusim intr-o luna....Aveam medic la orice ora din zi si din noapte, fara sa stau la coada, fara sa fac programare.

Am facut o lista cu ce aveam si nu mai am! Nu mi-e dor mie neaparata de koreeni, nu pot sa spun ca am avut nu stiu ce relatii stranse, mi-e dor de strainii de acolo, cu care socializam de 100 de ori mai mult decat aici...a se intelege ca aici nu socializez deloc. Cu vecinii nu suntem inca nici la stadiul de buna ziua, de fapt nici nu i-am vazut vreodata. si lista este lunga.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ramona, nu poti sa faci tot prin astia cu care ai mortgage acum?
Scuze daca ai zis si n-am citit prea bine.
Si noi am vorbit pentru refinantare dar tot prin banca cu care suntem, sa facem pe 20 de ani (aceeasi suma dar am scazut 4 ani), streamline refinance (ce-o fi aia ca habar n-am), closing fees inteleg ca nu-s ca suntem tot prin ei. Ovi acum asteapta un email cu hartoage sa le printam si sa le trimitem la ei. M-am uitat pe net si casa noastra valoreaza mai putin acum[sigh].
Cre' ca te-am lamurit bustean, nu stiu sa explic prea bine ca sunt pe dinafara cu chestiile astea bancare.

I♥pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Felicitari Alex, Ramona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona- prin aceeasi banca am facut ,scazuse dobanda intre timp ,a venit o tipa avocata acasa ,ne-a intrebat de modificari si am semnat actele(ai inteles,da?)am platit closing cost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Oana sa fiti atenti la fine prints caci imi vine greu sa cred ca nu veti avea closing costs la refinantare, chiar daca e prin aceeasi banca. Doar daca prindeti vreo oferta de refintare care zice din start ca nu aveti fees, cum erau pe vremuri
Chiar era pe yahoo page zilele trecute un articol related la asta si se zicea clar ca trebuie sa iti faci calculele bine de tot daca cistigi ceva sau nu, ca se stie ca toata lumea e atrasa de low intrests rates dar de fapt cind tragi linia si faci balanta nu se cistiga mare lucru. Si se specifica in articol ca doar bancile stiu ce fac pierd la interes dar isi iau revansa prin fees. Bafta tuturor sa luati cea mai buna decizie!
Poate gasesc totusi articolul si pun link ...
http://finance.yahoo.com/loans/article/110512/a-15-year-mortgage-isnt-for-everyone?mod=loans-home

PS Felicitari lui David si Alexandru

Mergi la inceput