America (209)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri, suna simplu dar zau ca am senzatia ca imi prind urechile cu atatea reguli/cerinte noi.. sper sa ma obisnuiesc.

Vio suna bine si promitator teacherul nou.LOL gradinita-i la tine..:)

Ramona bafta multa sa gasesti un deal excelent.

Virgi uff, imi pare tare rau ca nu sunteti ok, tin pumnii sa reusiti sa va intoarceti in Asia cat mai repede. Sanatate multa Claudiei.

Andreea sigur o sa fie bine, si mie mi se pare extrem de devreme sa ii testeze, dar ce stiu eu.. sunt novice in ale scolilor de aici..:)

Miere cum mai e Aidan?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Azi dimineata...imi spune Radu ca s-a intalnit cu adiministratora scolii...care l-a intrebat ce mai face David....cine e invatatoarea lui....
Si apoi...l-a felicitat...Radu mirat....de ce felicitari...la care tipa "pai aia e clasa de "gifted"!!!!!!
So...am aflat si noi acum...dupa ce am mai intrebat in stanga si in dreapta...ca David de fapt a intrat in gifted class...si habar nu aveam!!!!
I AM AN IDIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicitari David, Sanzi!

Mergi la inceput

Virgi, nici un aparat din lume nu iti va spune daca e nevoie de antibiotic sau nu...
Antibioticul este necesar in caz de infectie bacteriana, pe care o deosebesti de cea virala doar in laborator...Poate au facut un test rapid in cabinet si au gasit strep sau ceva....
Deci inca va acomodati cu US sau ati renuntat??

Ramona, noi am vrut sa refinantam...si nu s-a putut...pretul casei a scazut de cand am cumparat-o anul trecut...so....no refinance!!!!!

Alintaroma, bafta cu 3 copilasii!!!!!

Mergi la inceput

Andreea, sa stii ca am ajuns si eu la concluzia ca dupa vacanta isi intra mai greu in ritm....si nici eu nu m-as agita cu ce spun testele....Daca ii citesti cel putin 20 de min pe zi.....va recupera ff repede!!! (si oricum, de abia e 1st grade, nu?? nivel de kinder e normal!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sinzi, spre surprinderea mea cica valoreaza mai mult casa decit cind am cumparat-o. De fapt probabil ca am cumparat-o binisor, ca erau de facut imbunatatiri pe ici pe colo si la price point asta lumea nu mai vrea sa investeasca bani.
Recunosc ca m-am foit si eu un pic cind am vazut tapet cu flori roz.
Deocamdata le-am zis la Chase ca am deal mai bun si cica se uita sa vada what they can do for me. Yay! Cu ei imi fac probleme ca poate nu se grabesc cu closingul, ca doar le e bine cu suma pe care o incaseaza acum de la mine - de ce s-ar grabi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

sanzi- felicitari!
alintaroma- bafta
ai o fetita superba!
ramona- noi am facut refinantarea anul trecut si am avut aceeasi surpriza ,casa valoreaza mai multbafta!

philip - greu cu dentistii astia,inainte sa vin in state, mi-am pus dantura la punct in Romania(auzisem eu ca-i scump)am dat un pumn de bani si cand am ajuns aici, am luat-o de la capatnu le-a placut lucrarea dentistilor de aici.

virgi - imi pare rau ,ca nu va puteti acomoda..... o experienta a vietii cu bune si rele...... incearca sa vezi tot ce-i de vazut pe aici... se putea si mai rau in fond....eu intotdeauna am incercat sa vad partile bune pe unde am fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Sanzi - felicitari pentru "gifted class". Si sper sa aud in continuare de la voi numai lucruri dragute, ca o sa va citesc in continuare.

Hei, n-am zis ca un aparat de ENT iti spune daca trebuie sau nu antibiotic,. E o camera care face poze in gat si urechi...si poti sa vezi exact ce si cum, sa vezi punctele de infectie. Febra poti sa faci si de la virus, si trebuie sa astepti macar 3-4 zile, sa vezi daca virusul lasa ceva complicatii sau nu. La ureche la fel, pana pe la 2 ani si jumatate, cred ca facura' toate gradele de otita, insa a reusit mereu s-o salveze si s-o trateze foarte bine. Fara acel ENT n-ar fi avut cum....cred ca omul are 10 gb de poze cu urechile copilului. Mergea pana la limita, numai s-o salveze de antibiotic.
Si-mi spunea mereu, nu cred c-o sa-l uit..daca o tratam acum bine, dupa varsta 3 ani n-o sa mai aibe nicio problema....ce-i drept de atunci n-a mai facut si sper sa nu mai faca.

Nu ne mai acodam, am renuntat, am analizat, nu-i de noi. Nice life, but e prea boema viata aici, nu ne potrivim cu ea, vrem "action" Asiaticii sunt mai stilul nostru, activi, plini de viata, oameni care calca peste tine daca nu te misti repede. Sincer ,una peste alta, eu as mai fi rezistat un an, cu mare chin ce-i drept, nu ne lipseste nimic aici, avem o casa frumoasa, in inima padurii, dar vrem our life back.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Virgi,
Mutati-va in california, e plin de asiatici, si daca mai nimeresti intr-un cartier de al lor te simti ca in asia pe cuvint!zic din proprie experienta. Mai ales ca unii nici nu vorbesc engleza deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Coreea Town !!!

Alintaroma ce mare si frumoasa, mai frumoasa s a facut pustoaica.

Sanzi felicitari!

Am fost si eu azi la tour la scoala Ralucai. Frumoasa, verde aria sa zic dar in ce priveste populatia vazuta acolo :zoo :(((((( Am plecat necajita, sa vedem ce draq o fi... Ptr inceput o fi ca la nebuni ptr ca s 2400 de copii.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput