Montana, am si eu un Sony cybershot si nu se mai inchide obiectivul. S-a deplasat in urma unei lovituri. Am fost la o repreyentanta undeva pe Stefan cel Mare. Mi-a cerut 350 ron!!!!. In conditia in care unul nou costa asa, sau unul aprox la fel.
Am renuntat.
Eu nu sunt dispusa sa dau mai mult decat 150 ron.
Va pup
diana, pai si la mine nu mai sta deschis obiectivul... daca e aceeasi treaba si cere atatia bani in nici un caz nu il mai fac.
Poate ajung si eu pe undeva sa ii dea cineva un diagnostic.
merci
Este foarte normal ca o reparatie la un dispozitiv complex mecano-electronic de mare precizie sa coste foarte mult.
De fapt, nu reparatia este scumpa ci pretul produselor nou-noute este foarte mic. Pretul componentelor electronice si mecanice a scazut mult (unele de cateva zeci de ori) in cativa zeci de ani. Manopera, in schimb a crescut constant, normal, odata cu salariile.
Un aparat foto nu se compara nici pe departe cu un intrerupator electric sau cu o iala, lucruri pe care un om ceva mai priceput le poate repara usor.
Cine crede ca depanarea unui aparat costa foarte mult n-are decat sa incerce sa-l repare singur!
Eu nu am stat sa fac analiza costurilor pentru repararea unui ap. foto. Ceea ce am spus eu este ca din punctul meu de vedere, nu merita!!
Cum sa dau pe reparatie 350 ron cand unul mai performant, cu 2 ani garantie costa la fel??
Pe mine nu ma intereseaza costurile lor ...ma intereseaza costurile mele!
Parerea mea este ca service-urile traiesc exclusiv din decontarile pe care le primesc de la firmele de electronice pentru aparatele aflate in garantie!! Astfel si-ar inchide demult portile!