Aspirante optimiste!Felicitari ama22(555)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Multumesc camcris de raspuns.....da am toate analizele posibile facute...si eu si sotul, doar testul postcoital il mai avem de facut si asta il facem vineri ca atunci este ovulatia si dupa 8 ore de la contact ma duc sa imi recolteze proba si sper ca totul sa fie bine....eu am luat branca ursului si acum Maca....am auzit si eu de ceaiul de napraznic....chiar citeam pe un forum ca foarte multe fete au reusit dupa ce au facut o cura de 3 luni cu ceai de napraznic....acum eu zic ca este de la caz la caz......
Iti doresc si tie mult succes si sa speram ca vom vedea cat mai curand cele doaua liniutze.....pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

yasmi, cu ce ocazie? ca eu sunt mai ? e ziua ta? ca nu te-am cazut pe lista

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele dragi eu nu trebuie sa ma testez inca,sunt Z 16

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bb yasmi la multi ani, multa sanatate , sarcina usoara in continuare , nastere usoara si sa ai parte numai de bucurii

Mergi la inceput

paula, inseamna ca daca sunt in vacanta, timpul se dilata am crezut ca s-a terminat luna la tine dar sa stii ca si eu sunt z16! ne luam de mana sa venim amandoua cu liniutele, vrei? sa venim amandoua cu cate doua linii luna viitoare, ok?

ovulation ticker

Mergi la inceput

cacris nici eu nu ma gandeam sa fie asa de greu sa concepi un copil

cred ca e cel mai complex procedeu, organele de reproducere depind de tot testul organelor, noi cautam acul in gramada cu fan, stres, analize, tratamente, bani si timp fff. mult

Mergi la inceput

haideti ca mi-a picat si mie fisa! La multi ani, yasmi, sa fii soanatoasa si fericita, sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de copii si familie!

ovulation ticker

Mergi la inceput

Paula ai inceput sa-ti iei temperatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Lavi si multa multa fericire!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti dragele mele?

Lorena iti tin pumnii , sa dea Domnul sa fie 2 liniute si sa reusesti sa mentii aceasta sarcina! Fii optimista si daca e sarcina, evita efortul pe cat posibil, stai in pat primele saptamani, schimba medicul, fa orice pentru bebe. Eu sunt sigura ca este bebe!

BEbelu asteptam poze.

Mie si astazi mi-a fost extrem de rau, am si vomitat, ma doare si capul, m-au durut si ochii, dar trec toate pentru bebe!

Paula, Cosmi, Camcris, Lia, Katy, Anca, Anda, Ramo, Cixinica, Draguta, Didi, Luiza

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+

Mergi la inceput