Aspirante optimiste!Felicitari ama22(555)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor.....revin si eu cu cateva intrebari......am mai adresata odata intrebarea daca ati luat produse naturiste?....eu de 2 luni am inceput sa iau MACA......am auzit ca este foarte bun mai ales si pentru problema mea cu glanda tiroida, eu ma simt bine de la el si nu am nicio reactie adversa.......as mai vrea sa va intreb ...voi de cat timp aspiranti la statutul de mamica?.....
Lorena iti tin pumnii poate totusi esti gravida
Ar fi tare bine daca nu am mai trebuii sa trecem prin toate etapele astea , dar trebuie sa fim puternice si sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne auda rugamintea si sa ne infaptuiasca visul asta mare cat mai curand.....speranta moare ultima si ce nu te omoara te face mai puternic....eu am intalnit cazuri mai grave care s-au solutionat , deci eu cred ca trebuie sa fim optimiste.....eu inca mai am rabdare si incredere ca voi avea un bebe .....si asta dupa 5 ani de asteptare....inca mai am rabdare, si speranta si credinta.....
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata, imi cer scuze ca nu intru la fel de des ca si voi , dar luna viitoare pe 25 septembrie cunun si mai am o gramada de pregatiri de facut, plus ca am si casa un pic in curatenie.....
Aveti grija de voi si la cat mai multe vesti bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

sa stiti ca si la prima sarcina am avut pete de am crezut ca mi-a venit cm-ul si imi pierdusem orice speranta dar la 9 zile dupa vazand ca tot nu se instaleaza menstra mi-am mai facut un test si a iesit clar pozitiv
eu sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa am ceva sigur

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

lorena, pupicii trimisi de tine ii consider de molipsire

ce-as vrea si eu sa am o pata in ziua 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

iau si eu pupici de la lorena! sa fie de molipsire!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

dragutelor
ce as vrea sa fie adevarat

atunci va dau sa aveti bebe nu doar simptome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lore ai mai avut inainte pete maronii???Adica inainte sa-ti vina menstruatia???Atunci e un semn bun,daca n-ai mai avut.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

ramo am mai avut dar nu s-au oprit ci din contra au continuat cu sange rosu proaspat si abundent

acum o sa mai astept pana la sfarsitul saptamanii si mai bag un test daca nu se instaleaza cm-ul

Mergi la inceput

dar acum s-a oprit si acum am iar secretie normala alb incolora ca deobicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Neata.multam de cafea.O astept pe bebeyamsi sa ne dea tratatia,doar o data in viat ase implinesc 20 de ani

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

"tratatia" aici:

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui luiza77

Buna ziua fetelor.....revin si eu cu cateva intrebari......am mai adresata odata intrebarea daca ati luat produse naturiste?....eu de 2 luni am inceput sa iau MACA......am auzit ca este foarte bun mai ales si pentru problema mea cu glanda tiroida, eu ma simt bine de la el si nu am nicio reactie adversa.......as mai vrea sa va intreb ...voi de cat timp aspiranti la statutul de mamica?.....
Lorena iti tin pumnii poate totusi esti gravida
Ar fi tare bine daca nu am mai trebuii sa trecem prin toate etapele astea , dar trebuie sa fim puternice si sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne auda rugamintea si sa ne infaptuiasca visul asta mare cat mai curand.....speranta moare ultima si ce nu te omoara te face mai puternic....eu am intalnit cazuri mai grave care s-au solutionat , deci eu cred ca trebuie sa fim optimiste.....eu inca mai am rabdare si incredere ca voi avea un bebe .....si asta dupa 5 ani de asteptare....inca mai am rabdare, si speranta si credinta.....
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata, imi cer scuze ca nu intru la fel de des ca si voi , dar luna viitoare pe 25 septembrie cunun si mai am o gramada de pregatiri de facut, plus ca am si casa un pic in curatenie.....
Aveti grija de voi si la cat mai multe vesti bune....

eu stie un o fata care a ramas datorita unui ceai de napraznic
si eu am luat tot felu de naturiste inclusiv maca de la bio synergi cam 1 luna si apoi am renuntat, eu am 2 ani de incercari si nimic
tin pumnii la tine si poate se prinde
dar analize ai totul ok si sotul ca eu de cand sunt aspiranta ma crucesc cate analize mai apar

Mergi la inceput