Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (399)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Luy, m-ai facut sa
,eram tare daramata( vesti proaste),era tot ce imi lipsea
, nu-mi vine sa cred ca urmeaza a treia petrecere a papanashilor........ abia astept.
Eu o sa-l duc maine pe Cristi la mamaie pt o saptamana, eu si tati ne intoarcem pt ca plecam cateva zile din Bucuresti.....singuri
, cel mai rau este ca trebuie sa-l iau pe Cristi vinerea viitoare de la tara, deh sa fim si noi la petrecere, nu putem lipsi.
Roxana, Erina sa va fie de bine ......saptamana viitoare si eu tb sa fac operatiunea tuns - vopsit, as fi vrut saptamana asta dar n-am ajutor sa stea cu Cristi.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
aporpos de infrumsetari, barbatu-meu zice ca daca tot ma duc la viena, sa o fac lata si sa ma tund acolo :P
Eu sincer nu vad sensu'....
Rox, nu, nu arat bine, am fata f umflata si ditamai burta, plus gat si ceafa umflate...e aspectul clasic de cortizon doza mare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Erina, cum merge chestia cu rotirea jucariilor? Eu nu le mai suport deja, pe ale niciunuia, nu mai am pe unde sa calc. Si am tot dat din ele, plus ca acum am Branul sa mai depozitez si acolo. Multumim de urari, si voua la fel. Ce e cu bradutul legat? Nu stiam obiceiul. Eu n-am pus nimic la Bran.
Cat despre slabaciunea mea, in pozele lui Teo aveam 3 kg mai putin ca acum.
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina aporpos de infrumsetari, barbatu-meu zice ca daca tot ma duc la viena, sa o fac lata si sa ma tund acolo :P Eu sincer nu vad sensu'.... |
De acord cu tine, eu as zice sa te trimita la Paris pentru asta.
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Stai ca-i trece in curand! \ |
Roxana_G spune:
Erina, sigur ca am recunoscut Soimul, imi e un loc tare drag. Am mers prima data cand eram insarcinata in 3 luni cu Alexandra, si apoi in fiecare an, pana in 2007 cand nu mai puteam ca eram prea graviduta (cu Andrei de data asta) si imi era frica acolo asa departe de oras. Alex e mare fan al locatiei, se uita mereu cu drag la poze si isi aminteste multe. Aveau ultima data si un curcan, am un lapsus acum cum se numea, si Alex il pomeneste mereu.
mihailescu teodora spune:
Teo satena!!!
http://www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1
Dar sunt vechi pozele,insa asa vreau sa ajung!!!!
Erina

,ce mamica frumoasaaaaa!!!!!!!
Sa va fie de bine casuta!!!!
Nana,Celia,Piciulik

,multumesc!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Nu stiu cine ma saboteaza dar nu mai reusesc sa vad nimic de pe mail. S-or fi prins astia ca nu muncesc. ![]()
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Teo satena!!! http://www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1 |
De cand si unde sunt pozele astea mishtoace?
Mai tre sa fie ceva cu satenul asta de e asa aglomeratie la el. Ati aflat voi ca e in trend? Ca nah, atunci ma simt si eu bine. Dezavanatajul este insa in trafic, macar inainte imi puteam flutura parul blond in intersectie si eram inteleasa pe loc, acum e mai dificil.
mihailescu teodora spune:
Sabina
tare!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii