Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (399)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Rox, Alexandra e o poeta!

Iar micuta Ana seamana din ce in ce mai bine cu mama ei, de aia n-ai recunoscut-o :))

Ba micuta Ana seamana izbitor cu Bobo intr-o poza de la mare.

Cat despre Alex, o artista cu totul. Sper sa aiba cine sa o intretina cand va creste, ca vad ca nu se da cu buchiseala de cifre ca mine ca sa castige prin munca silnica la patron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
(..)mi-am facut poze pentru sot. Scuzati fata obosita ...

Tu te alinti tare de tot! Unde-i fata obosita?
Te prinde tare bine culoarea!

p.s. oricum nu te vad pe tine sa trimiti poze cu fata obosita sotului...

Multumesc. Ba ii trimit ca tare imi e ca nu realizeaza cita munca e cu copiii, casa si altele...

Si zici tu ca asta l-ar ajuta sa realizeze?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

m-ai inveselit!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Erina, multumesc. Acum le vizionez pe toate incetisor, am vazut insa deja jumate si m-au cucerit. Sunt asa frumosi si dulci. Si asa haiosi impreuna. Mi se pare mie sau seamana bine? Au aceiasi ochisori frumosi si mari, si sunt curioasa daca strungareata dulce a Dariei o sa o aiba si David.

Multumiri Roxana, mi-au incalzit inima cuvintele frumoase!

David nu va avea strungareata, nu are gingia formata pentru asta. Oricum e rau daca va mosteni dentitia mea ca e farte adinca, muchiata si strimba, numai buna de prins multeee carii.

Pai sa stii ca mi-a facut mare placere sa ii vad. Daria este atat de vesela si plina de viata, parca m-am molipsit de la zambetul ei. Chiar m-am relaxat privindu-va.

Nu stiu ce sa zic de dentitie si mosteniri. Cred ca e importanta si prevenirea si igiena, eu am fost delasatoare ca si copil (si din pacate inca sunt), dar am avut noroc cu o constitutie solida la dantura. Ca altfel....

Apropos, azi am fost si mi-am facut tratament de albire. Arata super dintii, dar ma doareeeeeeeee. Am niste junghiuri cu mama lui de ketonal luat. Cica maxim 2 zile sufar, sper sa fie asa. Pana una alta 3 zile n-am voie nimic colorat sau acidulat, iar cola si cafeaua ar trebui tinute la distanta pentru multa vreme.

Mergi la inceput

Celia multumiri. Ce fac printesa ondulata si cavalerul visator?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

nu-s bine! am 60!
ok, 3 dintre ele sunt sigur doar apa, dar...

Sunt sigura ca arati foarte bine asa. Si eu am probleme cu retentia de vreo saptamana, imi place ideea ca asa s-ar explica si kilele mele in plus.

Mergi la inceput

Acum am trecut la o alta doamna bine si poze de la mare. Ma uit cu invidie la madama Bernix care isi afiseaza abdomenul plat - ce faceti fratica de aratati asa?

Si de zambetul plin de viata al Dariei am ajuns la privirea smecheroasa a Anei, alta dulceata adorabila. Pozele nu le-am vazut insa pe toate, nu sh ce are Bernix cu noi de puse 500 de bucati, si la netul meu adormit de la birou cred ca ma apuca ora de plecat acasa pana le vad.

Mergi la inceput

Bernix, am lamurit din poze cheia siluetei. Alergi, te plimbi, inoti, cari pahare. Lamurita! Si te vazui si la asorteu cu Bobo, bravo domne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
Ma uit cu invidie la madama Bernix care isi afiseaza abdomenul plat -

Stai ca-i trece in curand!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani Maria

La multi ani Stefan

sa cresteti mari, sanatasi, la fel de frumosi si destepti, iar parintilor sa le aduci numai bucurii.

Luiza
Simona

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Erina, multumesc. Acum le vizionez pe toate incetisor, am vazut insa deja jumate si m-au cucerit. Sunt asa frumosi si dulci. Si asa haiosi impreuna. Mi se pare mie sau seamana bine? Au aceiasi ochisori frumosi si mari, si sunt curioasa daca strungareata dulce a Dariei o sa o aiba si David.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Multumiri Roxana, mi-au incalzit inima cuvintele frumoase!

David nu va avea strungareata, nu are gingia formata pentru asta. Oricum e rau daca va mosteni dentitia mea ca e farte adinca, muchiata si strimba, numai buna de prins multeee carii.

Pai sa stii ca mi-a facut mare placere sa ii vad. Daria este atat de vesela si plina de viata, parca m-am molipsit de la zambetul ei. Chiar m-am relaxat privindu-va.

Nu stiu ce sa zic de dentitie si mosteniri. Cred ca e importanta si prevenirea si igiena, eu am fost delasatoare ca si copil (si din pacate inca sunt), dar am avut noroc cu o constitutie solida la dantura. Ca altfel....

Apropos, azi am fost si mi-am facut tratament de albire. Arata super dintii, dar ma doareeeeeeeee. Am niste junghiuri cu mama lui de ketonal luat. Cica maxim 2 zile sufar, sper sa fie asa. Pana una alta 3 zile n-am voie nimic colorat sau acidulat, iar cola si cafeaua ar trebui tinute la distanta pentru multa vreme.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Roxana, e vorba si de mostenire. Eu mi-am ingrijit dintii destul de bine si tot am probleme. Sotul a avut mai probleme in adolescenata dar in ultimii ani deloc. Ii are drepti, nefatetati si rari cumva.

Vreau si eu albire, poate la primavara cind ajung in Bucuresti.
Sa iti fie de bine, tu oricum nu esti fan cafea, mai mult cacao. Iar despre kg nu te mai alinta, am vazut poza pusa e Teo, esti supla rau!!!

Beau o cafea si fug la treburi, ii rotesc jucariile Dariei...

P.S. Super cum ai recunosut Soimul. Investitia voastra la Bran e grozava. Astazi am legat si noi bradutul si prosop la acoperis. Sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput