*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*
Raspunsuri - Pagina 13
bertha spune:

Anca, am intarcat-o pe Ioana acum 4 zile. A fost f usor (cel putin aparent) pt ea si f greu pt mine.
Poate o sa gasesc timp sa povestesc si cum s-au desfasurat ostilitatile.![]()
De mai mult timp mananca f bine, nu f mult, dar cu placere si singura. Rareori mai pot sa-i strecor eu o lingura in gurita.
Eu sunt total anti-desene la varsta asta. Darius pe la 4 ani a inceput sa se uite la desene si nici atunci prea mult. Acum ar sta toata ziua la tv si nu-mi place deloc treaba asta.
Pt cine a incercat trecerea la lapte UHT si n-a mers din cauza de kk moale: am patit-o si noi la baiat cu laptele Dorna, dupa 2 sapt am luat Fulga si asta bea si acum. Altora le-a mers bine cu Dorna si prost cu altele, deci o varianta e sa incercati si cu alt tip de lapte.
Ioana e tare zgarcita la vorba, abia zice cateva vorbe, nici vorba sa lege cuvinte. Si asta intr-o casa in care ne certam ca sa luam cuvantul.
Dar, cu zice Dandusa, are un talent colosal sa mimeze, e tare hazlie, ne distram copios cand o vedem cum gesticuleaza si ne explica ceva.
Edit: avem poze noi: august 2010
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Alo alo, si eu alaptez
Si inca ce
intensiv.
Si la cum creste Iulia (adica dupa graficul Anei) cred ca intr-un an o prinde pe Elisa la greutate
.
Acum pe bune si eu sunt curioasa cine mai alapteaza cozonacei nu delfinasa ca mine.
Bertuta, sa va fie de bine insoritul. Ma bucur ca asa usor a mers intarcatul ca stiu ce emotii aveai.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
BraveGirl spune:
Raspund si eu la apel...
Multumim de urari!
azi am fost la eco si am un gras de 2100g, perfect sanatos 
Eu nu prea ma simt bine...Arianna creste frumos, vorbeste doar cateva cuvinte, printre care "PAPAAAAA!!!" Asta tipa toata ziua. Se duce la frigider si tipa, la dulap tipa, in somn tipa, cum se trezeste tipa si mai baga si mana in gura, ca poate n-ai inteles
...pe strada, in parc, oriunde vede pe cineva mancand tipa si cerseste
zici ca o tin nemancata. Intr-o seara a intrecut recordul si a depasit 550g de mancare si am zis ca nu-i mai dau lapte dupa baie. Noi luam cina mai intai, apoi baita, laptic cu cereale si nani. si dupa baie am bagat-o in pat si ea repede imi zice "papa' si imi arata gurita. Mi-a picat fata. Nu i-am dat si s-a trezit la 6 dimineata urland dupa lapte.
Nu e grasa, pt ca cere des mancare, dar nu papa f mult la o masa. tot nu mananca fructe, decat cd vrea ea si ce vrea ea. Ne uimeste cu preferintele culinare, care se schimba mereu. Ce ramane constant in meniu e laptele praf cu cereale si iaurtul si perlutele de branza.
II place f mult pestele, si dc vede undeva, chiar si viu, incepe sa planga sa-i dai sa manance. Cd am peste sau mancare in cuptor, pazeste usa pana e gata, cu mici accese de furie ca nu e gata mancarea. Daca facem gratar afara, tipa de bucurie, ii sclipesc efectiv ochii si si inghite in sec.
Revin...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
32+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Printesa01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Acum pe bune si eu sunt curioasa cine mai alapteaza cozonacei nu delfinasa ca mine. |
eu
manumanu spune:
CORINA, ce putin mai ai pana iti cunosti baietelul!!
Felicitari pt eco si pentru greutatea excelenta!
Scumpa de tot Ariana cu pofta ei de mancare! Radu al meu mai face uneori asa (si striga "Dadu a papa bun!") dar atat de mult nu cred ca a mancat la o masa... eu as fi fericita!
Dar tu de ce zici ca nu te simti bine?
OTI, pupam papacioasa mica
!
(se poate observa la mine o mica frustrare de mama care n-a avut copii din cale-afara de papaciosi
)
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
monicus spune:
Si noi mai papam de la mami. Mai alaptez, dar Ana mananca si lapte de la cutie dimineatza cand ii cu sandvis sau ce mai ii pun la masa dimineatza. Si cu laptele de la cutie ii mai gatesc mancarica pe baza de lapte. Mai am lapte si mai profit sa ii dau si ii place in continuare.
Anca[/red atat de frumos povestetsti despre z. Si frumoasa idea de a chema copii vecini sa se joace cu Z. Bravo mamico.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Printeso, ai rezolvat? Cum mai esti, mai alaptezi? Cine mai alapteaza? Sa iasa la scena deschisa sa oferim aplauze. |
Legat de unghii si noi am avut o micoza la degetul de la piciorul drept. Am fost si dr dermatolog ne-a recomandat timp de o luna Nizoral sai ii da dimineatza si seara. Avem doua sapamani de cand ii dau si se vede o imbunatatire serioasa. Acum tu vei face cum ii est emai bine lu Z. Dar sa ii faci o analiza la unghii sa vezi daca este vorba de vreo micoza ceva.
[red]manumanu Bravo mamica pentru asa vorbareti. Tineti-o tot aas.
Printesa01 spune:
scuze pt telegrama anterioara.
a fugit din greseala
bertha, imi lasi si mie pe mess un nr de tel?
am avut un soc atunci cand am citit ca ai intarcat. doar era vorba ca intarci in sept.... nu am realizat ca suntem la jumatatea lui sept
mda
timp expirat
Darling_ spune:
Wow deci mai sunt mamici de cozonacei care alapteaza
.
De o luna Eduard bea iar Aptamil junior si asta pt ca in perioada in care nu prea a mancat a baut foarte mult lapte, cam un litru pe zi cel putin, si a facut diaree. Laptele praf, m-am gandit eu, e mai bogat in vitamine si-l mai strange la burtica. Astept sa terminam cutia si trecem iar la lapte de vaca. Eu trecerea am facut-o brusc, adica i-am dat pur si simplu un bibe de lapte de vaca, necombinat sau indoit cu formula. I-a placut din prima si nu au fost probleme. La gradi i se da oricum la 10 o canuta cu lapte de vaca.
Malinas va veni mama sa a ajute dar va sta doar cateva saptamani pana imi revin eu dupa nastere si intru cat de cat intr-o rutina. La inceput ziceam ca nu e necesar dar m-a cam luat frica si i-am luat bilet de avion saptamana trecuta
. Sper sa se acomodeze si David usor la gradi, nu vad de ce nu ar face-o. La mine nu a fost alternativa, a trebuit sa se acomodeze si am fost pregatita ca va fi dificil, mi-a fost si mie tare greu. Cand ieseam si-l auzeam urland mi se rupea sufletul, dar a trecut si cred eu ca faptul ca nu m-am intors din drum sa-l iau i-a dat de inteles ca asta e, mama vine seara sa ma ia orice as face. E greu dar nu dureaza mult, in 2 cel mult 3 saptamani ar trebui sa fie OK. Cate zile pe saptamana vrei sa-l duci?? Eduard a mers 3 zile de la 8 la 6 jumate. Acum il duc tot 3 zile insa doar pana la 1. As fi putut sa-l tin acasa cu mine, ca am intrat in concediu insa eu cred ca i-ar lipsi gradinita.
Ramo super silueta ta
. Nu am mai vazut poze cu tine si nu stiam ca esti asa de subtirica, iti sta tare bine. Sper sa-mi revin si eu macar cat de cat.... Wow ce scump patutul ala. Eu l-am luat la jumate din suma aia si cu tot cu saltea, pernuta, pilota si lenjerie.
Manu tu vrei sa ne inebunesti cu gemenasii tai precoce. Doamne ce dulci sunt si super inteligenti
Olivia cum mai esti?? Mai poti?? Eu nu !! Vreau sa nasc mai repede, mai ales ca am ditamai burtoiu iar si mi-e o frica de mor de nastere, avand in vedere precedentul. Era vb sa-mi faca iar un scan sa estimeze greutatea lui bb, ca daca ar fi fost mare iar si nu s-ar fi declansat nasterea de la sine nu m-ar mai fi lasat iar 42 de sapt. Am primit un telefon insa de la GP ca nu-mi mai fac eco, ca cica if you did it once you can certainly do it again
. Am inceput sa beau serios ceai de frunze de zmeur desi e bleah si-mi vine sa vomit de la el. E tare greu acum pe ultima suta de metri cand gafai din greu la cel mai mic efort si tr sa fac atatea.
Otilia tu cum faci cu fetele?? Eu tot ma gandesc cum o sa le fac baie, ca la amandoi odata nu am cum. Si cateva seri pe saptamana va trebui sa ma descurc singura ca Gabi va fi la serviciu. Ma tot gandesc la tot felul de combinatii. Eduard se culca la 8, 9. Ma gandeam sa-l spal pe Eduard primul apoi pe Alex si in timp ce-l alaptez pe Alex sa-l pun pe Eduard in patut si sa adormim cu totii. Doar ca Alex va dormi in dormitor cu mine la inceput si va trebui sa-l mut... O sa vad eu cum o sa fac. Cum reusesti sa gatesti?? Eu tin minte ca atunci cand era Eduard mic nu puteam face nimic. Acum va trebui sa gatesc insa pentru Eduard. O sa am un patut sus si unul in living jos sa-l pot lasa acolo pe Alex in timp ce o sa bucataresc, sper sa nu fie urlator cum a fost Eduard. Bine macar ca 3 zile Eduard va fi la gradi, atunci probabil ca o sa gatesc si o sa bag la congelator. Nu stiu... Tu cum faci?? Mai impartaseste ceva din experienta ta![]()
Anca tr sa fie tare fain trenuletul ala al vostru, ce mi-ar placea sa venim
.
Bertha felicitari pt intarcat si pt Ioana papacioasa
.
Editez sa zic de pozele Berthei, tare dragalasi fratiorii. Ioana e tare cocheta si-i sta atat de bine in verde. Si cu baticutul rosu si ochelari, e mortala
. Frumosi copii ai Bertha. Si ce picteaza ei amandoi....
Aaaaa si felicitari Corinei pt bebe grasun. Ia zi cum te mai simti?? Ce mancacioasa e Arianna.
Adriana
w37+ cu
Alexander si mamica de
Eduard (09.12.2008)
cherieactiv spune:
buna seara dragelor...v-am citit un pic,merg sa-i fac un aerosol la asta micu ca abia ce l-am culcat(la 2 noaptea)...si ...pot sa ma plaaaaang???