*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*
Raspunsuri - Pagina 12
Otiliav spune:
Si noi, si noi cu www.youtube.com/watch?v=htP53EwTbjg&feature=related" target="_blank">Usu Pampa
Anca, la anul in august va merge Elisa la gradinita. Am renuntat la locul primit daca tot stau acasa 10 luni am zis sa o mai rasfat si pe ea, plus multe alte motive si logistice dar si financiare. Ar fi trebuit sa inceapa fix cand am nascut eu si nu puteam merge cu ea in prima saptamana. Dupa care am zis ca nu o ducem pana nu facem macar primele vaccinuri Iuliei. Mai trebuie sa venim si in Ro pentru pasapoarte si uite asa vine Craciunul. Iar aici chiar daca nu mergi tot platesi locul. Iar locul primit era langa serviciul meu. Pierde pe partea de socializare dar are 2 surori asa ca sper ca n-am gresit cand am renuntat.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
bebecris spune:
NOI AVEM DVD-URI CU CLUBUL lui mickey mouse...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI
si
17+
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
Darling_ spune:
buna seara
Eduard s-a acomodat la gradinita destul de repede, din cate vad. Cu somnul de pranz a fost mai greu, dar dupa cateva zile s-a dat pe brazda destul de usor. Apoi s-a indragostit de crabul asta http://www.kitforkids.net/index.php?page=79 si de multe ori adormea pe el, Apoi adormea in patut dar cu crabul langa el. Acasa doarme cam 2, 3 ore dar la gradinita doarme cel mult 1 ora jumate. L-a mai ajutat si Mimimi (asa ii zice el lui Winnie the pooh) De multe ori l-a luat cu el la gradinita si nu ii dadea drumul nici cand manca. Acum nu prea il mai baga in seama dar doarme cu el. E foarte schimbat de cand merge la gradinita (cam de 3 luni jumate) Mananca singur, vorbeste mult, cele mai multe cuvinte in engleza, dar ne intelege perfect cand ii cerem ceva. Am observat ca e mult mai receptiv la cuv in engleza, le repeta imediat. Pe cand atunci cand incerc sa-l invat ceva romaneste ma cam ignora. Se uita la TV la Cbeebies, dar nu sunt doar desene animate sunt multe emisiuni educative cu activitati si cantece.
Singura parte negativa sunt racelile pe care le-a tot avut in ultimul timp. Acum, sa nu-l deochi e bine, a inceput sa manance iar chiar bine, are 14,2 kg. Mereu il gasesc vesel si relaxat cand ma duc sa-l iau. Cand il las nu ma plange de mult.
Ramona am vazut pozele de la mare. Se vede ca v-ati simtit bine, Sara arata superb, felicitari pt olita. Si tu ai slabit mult, nu??
Adriana
w34+ cu
Alexander si mamica de
Eduard (09.12.2008)
Darling_ spune:
am luat si noi patutul www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3982307/c_1/1%7Ccategory_root%7CHome and furniture%7C14417894/c_2/3%7C14417894%7CBeds%7C14418191/c_3/4%7Ccat_14418191%7CChildren s beds%7C15350118.htm?_$ja=tsid:11527%7Ccc:%7Cprd:3982307%7Ccat:home %26 furniture %3E beds %3E children%26%23180%3Bs beds" target="_blank"> asta
E foarte incantat de el si incearca sa adoarma acolo insa nu reuseste. E asa de haios cand isi ia perna si se urca in pat, se inveleste si apoi incepe foiala. Dupa vreo 10 minute imi cere sa-l pun in patut. A avut vreo 3 tentative, avem rabdare 
Adriana
w37+ cu
Alexander si mamica de
Eduard (09.12.2008)
anca_27 spune:
Oti, am priceput. Cum sa nu socializeze cu asa doua surori?
Eu mi-am facut un obicei in a chema copiii vecinilor la joaca, deodata cu ea, mai mari sau mai mici. Imi ramane casa prastie dupa ce pleaca, dar ma bucur ca se joaca toti gramada, si noi mamele ne luam si noi portia de socializare.
Darling, acu vad cate saptamani, eu peste inca una si 4 zile nasteam.
Ce matur e Eduard, din ce povestesti. Cred si eu ca-i schimba. E alt mediu. Cresc puii nostri. Mortal patul cu Thomas, z ar fi in extaz sa aiba unul la fel, si ea e innebunita dupa Thomas. Si-avem si-n oras o zona impadurita amenajata super pentru ei, si e si-un trenulet Thomas real, cu care ne dam prin padurice, haideti la o tura.
Manumanu, ce totala Anastasia cu telecomanda.
Eu ma distrez teribil cand aud cum scoate cuvinte noi, mi se pare mie sau sunt tot mai dulci? Azi a scos cuvant nou `lepolu`, adica laptopu`. A gasit un mouse stricat si m-a luat de mana sa ma duca la lepol, sa-l manevreze ea acolo.
Uitam Oti, ce succes au avut ursuletii panda!
Mai puneti linkuri cu ce le mai place, azi a vazut in dreapta la youtube gummy bear si l-a cerut, `gummy gummy`, nu l-a mai vazut de secole... Bebe Lilly iarasi avea candva trecere. Multumesc fetelor care-au dat atunci linkurile, cu bebe Lilly ma mai scot in masina, le pun sa le-asculte si mai trece cumva.
Malinas, si eu sunt impotriva tv-ului (de asta am si renuntat la cablu), insa chiar sunt filme, desene educative. Bineinteles le servesc cu masura, pana-mi beau eu cafeaua de dimineata de exemplu.
Dupa ce-mi revin o pacalesc in camera ei cu jucarii si-ncet uita de `lepol` sau `nica`.
Bebecris, deci voi cu Mickey. Noi il cunoastem doar de pe scaunelul ei de masa. Nu-i spune scaun, ii zice Mickey, si-n pat il taraste dupa ea sa doarma.
Na, v-am ametit cu z, daca nu voua sa ma laud, atunci cui.
Intrebare. Stiu ca unui cozonacel/cozonacica ii cresteau unghiile la picioare nu-stiu-cum. Ale lui z se sfarma parca sau se rup pe verticala de-i merge ruptura pana-n carne vie, cum ati rezolvat-o? Ati pus ceva in apa de baie? N-am mers la medic cu asta, inca, poate o rezolv cu ceva ceaiuri adaugate la apa de baie, sa se balaceasca acolo cu picioarele.
Printeso, ai rezolvat? Cum mai esti, mai alaptezi? Cine mai alapteaza? Sa iasa la scena deschisa sa oferim aplauze.
Bertha cred. Si mai cine?
Alta intrebare. Ati trecut de pe lapte praf pe lapte de vaca? Noi acu facem amestecuri in canita, ca nu mai rezistam. Baga si 1 litru de lapte praf pe zi, ne usuca la buzunar. Dati UHT, lapte de cutie sau de la vaca de la tarani? Eu incerc deocamdata cu UHT, sa mai pastram din vitamine, cum nici nu mananca grozav. Lapte de cutie a reinceput sa manance dimineata cu cereale - bucuria mea - ca le-a refuzat mult timp asa, doar le rontaia goale...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
ginye55 spune:
Anca
noi eram aia cu unghiile de la picioare (la cele de la manute nu au nimic)
... lui Edi ii cresc mult ingrosate si sunt galbene in partea de sus...se si rupt destul de rau, dar tot in partea de sus, oricat de mici ar fi.
Dr pediatru ne-a spus ca este o ciuperca...tb ajuns la dermatolog...inca n-am ajuns
...pe el nu-l deranjeaza in niciun fel, nu-l doare, nu-l mananca...sunt inestetice. De ajuns tb sa ajungem si la dermatolog...probabil ciuperca respectiva a fost luata din maternitate, pt ca Edi are unghiile asa de cand l-am nascut.
Cu laptele...acum incercam sa facem si noi trecerea la laptele de vaca...este a doua tentativa....prima s-a lasat cu muuult kk moale. Sper ca acum sa fie ok... tot UHT.
Edi nu prea savureaza desenele animate...un singur desene il tine o ora legat de tv - strada sesami/cu elmo (pe minimax). Pur si simplu nu respira.
In schimb, muzica ar asculta/dansa pana ar cadea lat...apoi ar lua-o de la capat.
![]()
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
manumanu spune:
ANCA, noi inca n-am trecut pe lapte de vaca, a zis dr sa mai bem din asta ca are fier si vitamine. Dimineata le dau Parmalat 1-3 ani, gata facut si seara Humana Junior praf (seara beau aprox. 300 ml, dimineata 250; dr a mai zis sa nu le prea dam mai mult de 500-600 ml, ca nu mai mananca mancare solida si se pot anemia).
Sa va spun ce i-a invatat bunica! Mie imi place mult (de cand eram mica-mica) poezia "Poveste" a lui Cosbuc, si le-o spuneam si lor. Cat au mai stat singuri la maica-mea, i-a invatat sa completeze versurile cam asa (in ghilimele am pus ce zic ei):
A venit un... « iup » din... « ching »
Si mergea prin ... « tat » sa « ue » (fure)
Si sa duca in... « padue »
Pe copiii care... « ping »
Si-a venit la noi la poarta
Si-am iesit eu c-o... « uia » (nuia)
-Lupule cu trei cojoace
-« a mama te joate »
............................
A venit un om sarac
Si-ntreba pe la vecine/ « etine »
poarta-se copiii bine ?
Ca de nu, ii bag ... « in tac » (sac)
Si-a venit la noi la poarta
Si-am iesit eu si i-am spus :
« puiu meu bun tace »
« nu ti-i dau, a pace » (nu ti-l dau, lasa-ne-n pace)
Du-te, du-te.... « i ta dut !! » (insotita de o miscare a mainii care sugereaza ca «s-a dus »
)
..........................
N-ai nici tu, nici imparatul ... « bani » sa-mi cumpere « biatu »
Du-te-n sat, ca-i mare “tatu”
Pleaca, pleaca ! Si-a... « pecat » !
Nu va spun ce mutrite au cand spun, sunt foarte "implicati", mai ales la partea cu lupu' ![]()
Acum au incput sa se descopere si mai mult, Radu si-a descoperit "pupuica" (putulica" si Anastasia "pititica" (pasarica). Cand o schimb, neaparat ia un servetel si ea si incearca sa se stearga acolo
. La baie (dus) ea incearca sa-l traga pe el de putulica, el se fereste... ne prapadim de ras...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Ramo2007 spune:
Buna,
Darling, am 51 kg, cand am ramas gravi aveam 52, cand am nascut 65 si dupa 2 saptamani 53.E super patutul...am vrut si eu la fel pt Sara, dar pe roz...l-am gasit la 13 sau 15 mil....prea mult si ne-am reorientat.
Trebuie sa mai pun ceva pe mine ca am citit undeva ca sunt subponderala...imi mai trebuie vreo 2 kg ca sa trec pragul 
Pe 25 e ziua lui tati si ieri ne-a anuntat ca o sarbatorim in avans week end-ul viitor la munte cu, colegii de servici.Suntem 11 familii si am luat o vila intreaga.....sunt vreo 7 copii cu varste intre 6 luni si 8 ani..sa vezi distractie.
Dupa amiaza trebuie sa mergem sa luam ghetute, body-uri cu maneca lunga si caciulita pt afara, care sa sa lege sub barbita...sper sa o tina.
Ma duc sa scot rufele din masina...am spalat de 4 ori pe ziua de azi....
ginye55 spune:
Manumanu ce dulcici!
(si mie imi place f mult poezia)
Noi suntem in acelasi stadiu: thailandezo-chinezo-japoneza.
Nu spune decat "mama" "ca (pa)", "caca (tata)", "mamaie", "da"...cam atat.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
malinas spune:
Darling, frumos patut are Edi.Si mie mi-ar placea sa dorm acolo. Si David e mare fan Thomasa, nu de la televizor, ci i-a placut in vara cand am mers la bunici si a vazut trenul, asa ca i-am cumparat un set de trenulere Thomas si prietenii si ii plac foarte mult. Imi dai sperante cand zici ca Edi s-a acomodat repede la gradinita.Sper din tot sufletul sa fie ok si cu David.Doamne mai un picut si nasti. Cine vine sa te ajute?
anca, stiu ca sunt desene si programe educative.Eu am si descarcat o gramada, sa am acolo pt cand o sa fie cazul.Dar ma gandesc ca e prea mic deocamdata, parca nu vreau sa-l las la televizor.Eu nu beau cafea dimineata, tocmai pt ca mi-ar placea sa o savurez si lucrul asta mi se pare imposibil cu David misunand printre picioarele mele, asa ca ma descurc si fara cafea deocamdata.La un moment dat va trebui sal las la desene, mai ales ca va merge la cresa si acolo o sa vada / o sa auda despre tot felul de personaje. Si unghiile lui David de la picioare sunt la fel.Se exfoliaza si se rup usor. Arata de parca ar polizate in partea superioara, au asperitati de la exfoliere, dar sunt albe, nu galbene cum zice ginye. Dar asa sunt si ale mele. Cand o sa merg la medic la controlul de 2 ani o sa ii spun, sa vedem ce zice. David inca mananca lapte praf. El nu mananca asa mult, doar 150 dimineata si 210 seara.
ginye, si David e mare dansator si cantaret.De cum se trezeste cere "canta".Sa ii dau drumul la muzica.Cand plecam afara imi arata sa inchid combina.Ii place orice fel de muzica, de la muzica clasica, pana la manele (auzite prin piata).