Aspirante optimiste!Felicitari ama22!(554)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna fetelor
intru si eu sa va mai salut din cand in cand, desi aspiranta am ramas, optimista mai sunt, numai ca desi va citesc mereu, scriu mai rar...

na am fost la gine pt controlul anual si am discutat cu el, mi-a recomandat o clinica de specialitate, sa gasim odata o cauza a infertilitatii si mi-a facut asistenta lui deja programare. saptamana viitoare la sfarsit plecam in concediu si dupa concediu, la vreo saptamana, intram din nou pe baricade, sa zic asa. atat sunt de optimista, ca sper din suflet sa fiu nevoita sa anulez programarea

va imbratisez cu drag si nu va pierdeti speranta, orice femeie poate deveni mama, intr-un fel sau altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

fetelor va multumesc mult ;) nu ma asteptam sa-mi vad numele in titlu!
eu tot cu greturi ma chinui si astept cu nerabdare controlul de maine seara. sa imi tineti pumnii sa aud inimioara batand! ;)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Lorena, capul sus si uita ce-a fost dureros in trecut, pt. ca, oricat de singuri si parasiti ne-am simti noi, aici, pe pamant, trebuie sa ne amintim ca Dumnezeu e mereu langa noi. E dureros sa traiesti fara dragostea materna, dar e dureros si sa traiesti in scandaluri si violenta, cum traiesc multi copii... Tot ce ni se intampla in viata , se intampla cu un scop, poate motivul pt. care tu ai crescut departe de mama ta e pt. ca , copilul tau sa aibe parte de o dragoste nemaivazuta din partea voastra ( a ta si a sotului), pt. ca voi sa stiti ce aveti de facut pt. binele lui si sa fiti uniti si sa va iubiti, indiferent de ce va fi.
In fine, hai sa nu ne intristam, mai ales ca tu banuiesti ca esti deja insarcinata. Asteptam vesti si nu uita sa iei acid folic,magneB6 si aspenter.
DA, ASPTENTERUL SE DA FARA RETETA, SI NU E SCUMP, Anda15.

------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!!
la mine este z1... ma asteptam ca nu este nimic...n-am prea prestat cand trebuia...dar luna asta nu mai scapa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Lorena, off asa trista povestea ta. Sunt sigura ca vei fi cea mai buna mamica din lume !

anda, acid-ul folic de 5 mg este cel indicat, Oricum chiar daca iei mai mult, surplusul se elimina din organism.
Cat despre Aspenter se poate lua si fara reteta si fara riscuri. Eu mi-am facut analizele de trombofilie dupa ce am ramas gravi, iar dr-ita mea mi-a dat sa iau 1 Aspenter la 2 zile, preventiv . Nu afecteaza sarcina. Cu toate ca este tot aspirina, concentratia este cat un sfert de aspirina normala.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 13+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ama te asteptam cu vesti bune maine seara! la ce ora ai programarea??

mamica fericita de 2+ si 13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!
E gata cafelutza,serviti va rog
Kity ti-am dat accept pe mess,insa vezi ca eu numai seara sunt si atunci pe invizibil,da buz inainteImi pare rau de z1,insa ma bucur sa te vad optimista
Camcris imi pare tare rau ca au venit rusii
Lorena trista povestioara ta,hai capul sus o sa-ti de dd si bebelasul mult dorit ai sa vezi
Ramayana sa de Domnul sa nu mai fie nevoie de vizita la clinica specializata
Liiiiiaaaaaaaaaaaaaaa ce faci mama de nu mai dai un semn de viata?
Ama tinemi pumni stransi si te asteptam cu vesti.
Yasmni,Paula,Cami,Sara,Anda,madutza si tuturor fetelor dragi multi

O zi frumoasa si usoara va doresc!!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetelor
va invit la o www.pedalteufel.com/bilder_trainingslager/cap%20caffee.jpg" target="_blank"> cafeluta si un delicios mic dejun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Deja s-a strans lumea la cafea

Ama, te asteptam cu vesti faine deseara de la eco

O zi buna la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetele
Cosmy,camcris delicioase cafelutzele si micul dejun servite de voi
restul fetelor va -acesc pe toate si va doresc o zii faina
merg si eu sa pap ceva ca mi-e foame