Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lucia wb si felicitari pt dintisori!

Cum a fost vacanta?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

deci....I'm back:
din cele 20 de mamici carora le multumesc ca au participat la sondaj:

sunt 7 mamici care nu il vor folosi/lua
8 poate il vor folosi,depinde de copil
si 5 mamici au raspuns da , le place .

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

oani,miremia, bea, ayanna, ratusca, cris_m, mamidepuiuti multumim ptr comentariile despre puiutul meu... si ptr ca ati aruncat un ochi si la noi

blue_flower, elefantica wb!

simplicity de 3 ani suntem in irl.vecine... ploua la voi?poate facem si noi o intalneala a la pufuleti,nu?

daria
stefan
madalina

ayanna....pot sa-i dau copi la mesajul tau de azi-noapte si sa-i dau paste peste o saptamana cand facem si noi 7 luni? ai fost o minunata...viata lunga in paradisul pe care l-ai construit...multa sanatate dariei

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

lucia, simplicity felicitari ptr dintisori!!!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Seara buna!

Multumesc Xela, Ioana, Miremia, Simplicity, cate un pentru fiecare. Suntem mai bine, si eu si ea...a trecut...

Miremia, multa sanatate! Sa scapati repede de probleme.

Simplicity, felicitari de dintisor Noi inca asteptam, dar cred ca e pe aproape. Maia are de obicei 37,2-37,3 temperatura intrarectal. Aseara mi se parea fierbinte cand am venit de afara si i-am luat-o, avea 37,5. Am tot verificat-o aseara, azi, de vreo 4 ori si mereu a avut pana in 36,7...in seara asta iar crescuta, 37,7...o tin sub observatie...in rest nu pare sa aiba nimic, mai stranuta, dar nu exagerat, de 2-3 ori/zi, se prosteste si se face ca tuseste pana da in tuse adevarata, da cred ca e de la joaca ei, ca nu tuseste niciodata cand doarme, cand e interesata de ceva, doar cand are chef de atentie mai multa...o tot tine asa de cateva zile, cu tusea, cred ca o distreaza, astept sa treaca ca nu-i prea funny sa stau mereu s-o observ cu grija daca e pe bune sau se joaca. Astea (multe) fiind spuse, eu cred ca variatiile astea de temperatura sunt de la ceva dintisori, mai ales ca parca isi roade mai tare mainile. Asteptam, eu inca nu vad nimic pe gingie.

Decenuela, tu si Larisel sunteti fantastice la ce le gatiti copiilor. Bravo!

De premergator la noi nu se pune problema, datorita problemei ortopedice, deci NU sigur(asta daca nu s-a terminat sondajul) Alicredo, ai o minune de baietel, felicitari!!

Fite la mancare face si Maia, multe... asa arat eu dupa mesele ei...sper sa se invete candva...cat mai repede. Azi parca a fost un pic mai bine. Dimineata para cu nectarina, papate bine. La pranz, ca de obicei, o supa crema spre piure din morcov, cartof, pastarnac radacina de patrunjel, dovlecel, cu carnita de pui si putin LM, toate bio Am zis ca incerc sa-i pun si frunza de patrunjel, dar ieri mi-a facut o eruptie, de la caldura zic eu, dar mai stau un pic. Azi n-am schimbat nimic in meniu, ca eram tentata sa scot cerealele cu orez, porumb si tapioca sa bag iar orez simplu, dar am rezistat tentatiei si azi parca n-a mai facut bubite, deci de la caldura au fost.

Am fist azi in Afi, la SYMC, si-am luat tetine TT, 6M+, cu 21ron setul de 2.Am ramas si eu socata ce preturi bune au. Am luat babetici, set de 7 cu 18 ron, din acelea cu fas pe interior.sa vedem cum se comporta la spalat, dar sper sa fie ok.

Mai apuc sa spun si eu DARIA zgubilici, multumim mami de cinste
MADALINA si STEFAN

Merg la dus si somn de voie, ca a fost o zi cam incarcata

noapte buna!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mie netul imi merge ingrozitor....

saruman ayanna.....drgutza ca de obicei...( m-a ajutat sa pun niste poze pe cont..je nu le pot incarca de acasa)
cu ocazia asta m-am mai uitat o data la pufuleti..toti sunt superbi..si...SUNT AI NOSTRI:)

miremia..ai incercat pe ocazii . ro?

miky...mmm...mireasa...sa zambesti tot timpul...esti asa frumoasa cand zambesti ( ca si kiti..evident....a...e mortal in chiuveta)

cris.d..ce faci????

mai fetili de dupa cortina...mai scrieti si voi 3 cuvinete despre bb vostri...macar pe mail...nu mai stiu nik de garga...

ma pun si io la nani..cu stomacul cam gol...mai bag o tura de apa...

sa aveti o seara..minunata...si sa va bucurati de ceea ce aveti mai scump...

nb

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ce adevarat ca nici o problema nu vine nicodata singura...

Noi raportam urmatoarele:
- eritem fesier urat de tot (a 10-a zi) tratat cu sudocrem (momentan) si intreruperea fructelor din prima zi
- multe scaune (nediareice) zilnice (peste 8) (a 4-a zi) tratate cu inlocuirea nan 2 cu nan fara lactoza (din seara asta) si dieta alimentara (deocamdata)
- bubitze de la caldura si transpiratzie tratate cu dermocare sau sudocrem
- dureri de ureche (Alena) tratate deocmadata cu o singura picatura auriculara.
Problema ar fi ca nu avem un medic pediatru competent prin zona, iar research-ul meu (pe net, cartzi, experientzele altora) ashtept sa dea roade cateva zile. Daca nu...trebuie sa mergem la "orash" la medic. Sper sa nu fie cazul pana la urma.

Oricum, pb astea nu sunt nici pe departe atat de grave precum vad (de fapt aud) imprejur (in special la tv).

Editez: Am scos si iaurtul...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Cazul Giulesti...no comment...
...

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

miremia..ai incercat pe ocazii . ro?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Am luat unul de pe okazii. Il primim maine, multumim de sfat.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Cate ceva din urma...

decenuela Eu supele le fac cremoase dar mai "subtziri" decat piureurile (nu blenduiesc toate legumele, aleg cateva, mai mereu morcov si roshie si inca ceva ce-mi surade pe moment). Nici piureurile nu le fac prea tari pt ca nu mi le mananca, deci au tot o consistentza cremoasa (cam ca smantana groasa), depinde si de ingrediente.
Eu am mai zis ca dau 2 feluri ca asha mi se pare ca mananca ele mai din toate grupele de alimente necesare zilnic dar este destul de greu si costisitor ca timp. In plus sunt acoperita daca nu le place vreo "retzeta" noua.

Dieta disociata nu am putut niciodata s-o tzin. De ex eu nu pot sa mananc peshte gol, trebuie musai cu mujdei sau salata. De rina nu am auzit. Poate detaliezi cand ai chef...

yasmine

ayanna Iti raspund eu: kukta = oala sub presiune sau "oala-minune".
In combinatziile de alimente m-am inspirat din farfuriile noastre, de la mult mai experimentatele sora-mea si maica-mea, dar si din cartzile cu retzete pt bebelushi...muulte...Parca erau si pe contul comun. Daca le vreti vi le pot trimite din nou pe emailul comun dar peste vreo 2 luni, ca le am pe pc-ul de la Cta.

Carnea o blenduiesc fin-fin ca toate celelalte alimente. Astazi am incercat orez cu lapte si l-am lasat un pic mai zgruntzuros...mi l-au scuipat si nu au mancat deloc... Era asha de bun cu vanilie si scortzishoara...si bineintzeles indulcit.
Eu fac cam 250-300 ml supa-crema in care se regaseshte ori un piept de pui (destul de mic) ori o pulpa mica. Aici sunt 2 portzii, dar nu mananca tot...

ratusca Dieta ta nu-mi surade...nu ca n-ash avea ambitzie, dar nu e de durata, deshi rezultatele pot fi rapide si consistente, dar cred ca nici macar...

simplicity Nu prea ash fi de acord cu ce ai zis tu legat de jucarii...adecvate varstei...Teoria e teorie, dar practica a demonstrat in primul rand ca nu toti bb-lushii se dezvolta la fel si fiecare are ritmul lui propriu. S cine stabileshte care jucarii corespund carei varste? Producatorii? Si daca ar fi sa tzinem cont de instructziunile de pe etichetele jucariilor...de exemplu pe premergatorul meu scria dupa 11 luni (la ce folos atunci... cand multzi bb-i deja merg pe piciorushele lor?), sa nu mai zic de majoritatea jucariilor de ne-firma din magazinele noastre pe care scrie "dupa 3 ani" (din varii motive)...jucariile in cauza sigur nu vor face atractzia unor copii de 3 ani...eu vad cel putzin la nepotzii mei (de 4.5 si 6.5 ani si la bb-lushele mele de 8 luni). Teoretic e logic, dar mai departe...
Si chiar in cazul piramidei cu inele...fetele mele se joaca cu ele de mai demult (adevarul ca nu am bagat de seama ca era jucarie 1+)...si nu baga doar in gura. Bine, nici nu asheaza cerculetzele unele peste altele in ordinea marimii...dar si le pun pe mana sau pe picior sau le plimba prin gura si "fac ca indienii"..chiar este jucaria lor preferata. Si vreau sa le mai iau una la fel pt ca au una singura si ori le-o "impart" ori le-o dau pe rand.

miremia Insanatoshire grabnica! simplicity Si voua!

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput