canisa boxer? ne dorim un pui pt copii
Raspunsuri - Pagina 2
kokiy spune:
Corina, iti dai seama cat sufera puiutii pe care spui ca i-ai vazut in Carrefour...stau acolo de atata timp fara sa fie plimbati ,alintati,iar nesimtiti de stapani tin de pret ...in plus, nu cred ca sunt hraniti cum ar trebui la varsta lor ...
Hainute de vanzare/pentru bazariste 2+1gratis
CorinaDani spune:
da, mi-e groaznic de mila de ei...mancare si apa au mereu, insa sunt apatici, par slabiti, de cele mai multe ori i-am gasit dormind (dar probabil o fi normal, la cat sunt de mici, sper sa nu fie sedati sau anemici) plus ca stau in cusca aia fara sa vada lumina zilei (e doar lumina artificiala acolo), nu ies niciodata la aer curat si soare, si toata lumea ii streseaza, ca deh, sunt dragalasi foc, daca nu aveau preturile alea prohibitive, de mult erau vanduti...
una dintre vanzatoarele de acolo spunea ca "sunt in custodie"...
uite, cand ma duc in week-end la cumparaturi, ma uit sa vad ce mai fac si chiar o sa indraznesc, sper, sa intreb de ce sunt tinuti asa, fara mila, dragoste si atentie...macar sa-i dea inapoi la stapani (samsari) daca nu s-au vandut de atata timp...aproape 2 luni...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
blackpanterro spune:
Nici eu nu as cumpara vreodata catel/pisica de la pet shop pt ca provin de la puppy mills, nu stiu cum ii zice in romana dar sunt locuri groaznice unde cainii sunt chinuiti in custi minuscule toata viata lor, femelele sunt indopate cu hormoni ca sa ramana mereu gestante, au cate 2-3 gestatii pe an si cateii stau cu ele numai 4 saptamani(recomandat minimum 8) dupa care sunt dati la magazine. Nimeni nu are grija calitatii puilor, parintii nu sunt hraniti adecvat, sunt bolnavi, nespalati...e un iad pt ei si cumparatul la pet shop intretine asta...
Un boxer pt un copil mic poate sa fie destul de dur. Eu m-as asigura ca este ok copilul in preajma unui boxer. Sunt caini frumosi si iubitori, plini de viata dar cred ca sunt mai potriviti pt copii mai mari.
Faceti proba cu un catel de boxer si apoi decideti dar cum am spus nu as apela in veci la un pet shop.
Adriana 38+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
annablue spune:
Ca sa raspund la ceea ce se discuta aici:
1. am avut mai multe pisici, din care una birmaneza, deci stiu ce inseamna sa ai animale si sa te preocupe curatenia, grija lor si mirosuri, etc
2. nu as lua niciodata un caine din pet-shop, mi se pare ca peste tot unde se gasesc sunt la niste preturi mari si sunt de cele mai multe ori bolnavi sau provin din parinti cu probleme, sunt subnutriti de cele mai multe ori
3. nu imi fac griji pt cat de impetuos poate fi un catel boxer pt ca baiatul cel mare este deja constient de multe si are grija si de el si de fratiorul lui, nu l-as lasa niciodata pe catel singur cu cel mic care are 1,5 ani acum
4. intentionez sa iau un caine sanatos chiar daca m-ar costa mai mult si chiar nu ma deranjeaza sa astept, dar stiu ca sunt pui cu pedigree impresionant si unii care sunt un "nivel" mai jos ca sa zic asa, practic eu asa ceva caut, nici pe departe nu vreau sa fac rabat la bani in defavoarea sufletelului, tocmai pt ca il vreau in principal pt copii (desi si eu mi-am dorit mult cand eram copil)
5. am mai spus ca nu am ales intamplator un boxer, ci pt ca desi stiu ca un caine poate strica mult, stiu ca si daca ai grija de el si ii oferi atentie nu este la fel de "stricator" ca unul lasat de capul lui
In continuare imi exprim interesul legat de aceasta prima intrebare - stie cineva un crescator de pui de boxer? Adica de undeva de unde ati luat sau stiti pe cineva ca a luat pui?
Asta m-ar ajuta mult si asta sper sa aflu aici, fiind un forum cu oameni diversi... de unde am aflat multe de-a lungul timpului.
szivarvany spune:
http://www.animale.ro/forum/forumdisplay.php?f=90 aici este pe forumul de animale subiect dedicat eu zic sa ti faci cont si sa intrebi, sunt foarte multi useri de milioane
Pedigre-ul poate fi si calitate pet, adica pt catel de companie, nu trebuie neaparat dus in expozitii
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
annablue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei http://www.animale.ro/forum/forumdisplay.php?f=90 aici este pe forumul de animale subiect dedicat eu zic sa ti faci cont si sa intrebi, sunt foarte multi useri de milioane Pedigre-ul poate fi si calitate pet, adica pt catel de companie, nu trebuie neaparat dus in expozitii Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
multumesc frumos!
Asta cautam, dar la cautare pe Google nu mi-a iesit "in cale"
Totusi, poate gasesc aici pe cineva care a si luat/testat un pui de la una din canise...
ingridnen spune:
annablue, am fost in concediu si n-am intrat pe net, abia acum vad subiectul.
Noi avem o boxerita tigrata cumparata acum un an si jumatate de la un crescator superserios din Satu Mare (am cercetat piata inainte) cu care am ramas in legatura.
cauta pe net la Platinium-Box.
N-am avut probleme de sanatate cu ea, a avut toate vaccinurile facute (bine, noi am luat-o cand avea deja 5 luni), pasaport, microcip, tot.
In septembrie anul trecut am fost in expo cu ea si am luat excelent 2.
Mergem si anul asta in septembrie la expo in Bucuresti.
Si mai am o cunostinta foarte buna in Bucuresti, crescatoare de boxeri, care avea 2 femele de vanzare, din parinti campioni europeni... vrei sa-ti dau nr. ei ?
Fetita noastra este foarte blanda si iubitoare, se impaca bine cu fi-miu(care este foarte egoist si gelos, o mai cafteste uneori ), se impaca cu ceilalti 2 caini si pisica.
bale nu face prea multe... adica nu ma deranjeaza
e cam nebunica, dar asa sant boxerii pana la vreo 2 ani
Te pup si astept vesti
Ingrid si Cristi 7 ani
annablue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen annablue, am fost in concediu si n-am intrat pe net, abia acum vad subiectul. Noi avem o boxerita tigrata cumparata acum un an si jumatate de la un crescator superserios din Satu Mare (am cercetat piata inainte) cu care am ramas in legatura. cauta pe net la Platinium-Box. N-am avut probleme de sanatate cu ea, a avut toate vaccinurile facute (bine, noi am luat-o cand avea deja 5 luni), pasaport, microcip, tot. In septembrie anul trecut am fost in expo cu ea si am luat excelent 2. Mergem si anul asta in septembrie la expo in Bucuresti. Si mai am o cunostinta foarte buna in Bucuresti, crescatoare de boxeri, care avea 2 femele de vanzare, din parinti campioni europeni... vrei sa-ti dau nr. ei ? Fetita noastra este foarte blanda si iubitoare, se impaca bine cu fi-miu(care este foarte egoist si gelos, o mai cafteste uneori ), se impaca cu ceilalti 2 caini si pisica. bale nu face prea multe... adica nu ma deranjeaza e cam nebunica, dar asa sant boxerii pana la vreo 2 ani Te pup si astept vesti Ingrid si Cristi 7 ani |
Ingrid, ti-am trimis PM.
Da, ma intereseaza un boxer de pet, preferabil mascul ca nu stiu cum e cu menstrele la femele.
Cat despre canisa Platinium, am citit despre ei si am vazut referinte ca sunt seriosi (mai ales fiind ardeleni, imi da un plus de incredere). Sa vedem cum stam cu finantele ca se pare ca sunt scumpi puii de boxer - si nu doar ca si personalitate.
gabi25 spune:
ANNABLUE iti recomand si eu cu incredere forumul dat de Mamagiuliei. Si mai pot face o recomandare, din experienta proprie: labrador. Noi avem labrador, luat de pet, cu pedeegri si o pisica adoptata si un beagle adoptat....cu doi copii de 8 si 4 ani sa mai zic ce nebunie e la joaca?
ingridnen spune:
Noi am fost in week-end la Expo cu boxerita noastra, am luat "Excelent" si "Rezerva CACIB"
Astept inscrieri pentru pui , poate pregatim o monta la urmatoarele calduri, prin decembrie... sa vedem daca ne propune crescatorul un "baiat" frumos
Ingrid si Cristi 7 ani