Praline belgiene 46
Raspunsuri - Pagina 14
Antoanela23 spune:
Saliu, bomboane,
Lucica, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase si de multa iubire de la cei din jurul tau. Ce frumos ca mergi cu Bianca la resto, distractie placuta.
La Wol a fost , ca de obicei, super. Am fost putinele din pacate, dar ca de obicei, am vorbit, am ras, mancat si shopinguit cu mare arta.
Ninuk, ma bucur ca am cunsocut-o pe mama ta, e o draguta, trasnmite-i salutari din partea mea te rog.
Ana, Mirik, v-ati evaporat asa de repede ca nu am apucat sa va spun "La revedere" asa ca va zic acum: pe curand .
Pralinele noi, ma scuzati dar eu sunt mereu asa de grabita cand scriu ca nici nu mai stiu daca v-am urat bun venit. Subscriu si eu la ce au spus fetele deja, veniti la karaoke ca e distractie mare .
Pupizauri,
carmenstefi spune:
salutii dragute praline
in cele din urma si noi: LA MULTI ANI LUCICA!!!!!pt frumoasa varsta
va imbratisez
carmen si stefii
morgane spune:
Multumesc din suflet, draga Anto si noua pralina Stefi!
Azi sunt o rasfatata, ma bucur ca va am
Pupici,
ninaM spune:
Luciiii,LA MULTI ANI!!!!(sa dea naiba daca stiu io cum sa ingrosh literele astea )Iti doresc din suflet numai bine,sanatate multa si tot ce-ti doresti!Te imbratisez cu drag si petrecere frumoasa deseara cu Bia!
Fete,io sunt turmentata rau!De cand au inceput copii scoala,Alex mai precis,ma scufund in teme(franceza-japo) si cred ca l-am zapacit si pe el mititelu`.Nu se mai poate concentra si e derutat rau cand schimbam temele dintr-o limba-ntr-alta.Am decis ca are nevoie de meditator la franceza ca io cu franca mea de balta il fac fraf
In rest,suntem bine...
Anoo,m-am tinut ieri sa te sun sa-i cantam Mariei La Multi Ani,da am facut-o din parti....sory...oricum o pupam dulce si ai uram la multi ani azi,ca nu e asa tarziuCum fu ieri la scoala?Sa-mi arati si mie poze!
La Multi Ani si de la noi Mariilor si Marinilor cunoscuti si ne..
Gata fete,va las...ma intorc la Kanji(temele la japo)
Va pup pe toate si abia astept sa va vad maine!!!!!
Paaaaa
emanouela spune:
neata
multumim anto
nina bietul pui...tu te simti turmentata, dar el saracul
fetele distractie maxima, sa va faceti de cap si sa ne povestiti si noua
ardeiash spune:
fetele, am vorbit cu simonette , iannis a fost operat si vor iesi azi din spital , totul e ok, insa simona nu paote veni, logic
am vorbit si cu mihaela .. am auzit-o razand la telefon, a facut putina temperatura... insa am inteles ca totul va fi ok ..
sanatate maxima la bolnaviori
morgane: ce s-antamplat? am auzit ca cineva ti-a furat fotografiile de pe facebook
nina: luati-o incet cu mititelu .. de ce are ore de japo in cursul saptamanii? nu face numa sambata? .. e inca micut saracutul; nu-l luati asa de tare.. zic si eu :: ca sa mai torn gaz
distratie placuta diseara tuturor..
daca va zic. n-o sa ma credeti. fara sa-mi dau seama am din nou bataturi la picioare din cauza faptului ca mi-am cumparat niste pantofi noi.. bai.; nici chiar eu nu cred.; ce m-a apucat? de cate ori e kara imi cumpar pantofi
pup bobonelele
morgane spune:
Fete, nu stiu cum sa va multumesc pt atata atentie si afectiune, mi-a prins tare bine.
Ieri la resto a fost super, am stat de vorba am ras si urma sa vina copilul azi la mine. Ei, bucuria mi-a fost de scurta durata, ca m-am trezit dis de dimi cu mail e la ta-su, sa nu merg sa o iau de la scoala ca se duce el, ca fata a zis doar intr-o doara ca vine, ca sa nu ma refuze ... si bla bla, ca el si-a completa agenda (!!!) ca sa aiba grija fetii si saptamana viitoare ... deci asta era, agenda lui. In orice caz, e groasa de tot, sa se duca sa o ia si o sa sun sa stau de vorba cu ea .. dar n-o sa se poata fara urechile peretilor. Of, Doamne!
Ardeiash, nu de pe facebook de pe alt site, dar cum de ai aflat?
Pupici,
Bepii spune:
Scriu repejor ca trebuie s aplec iar la birou.
Morgane, la tine e una calda, una rece....... Ma bucur ca ti-ai petrecut ziua de ieri f placut cu Bianca iar ziua/noaptea de azi iarasi va fi iar placuta (e o promisiune) deci fruntea sus, totul va fi in ordine. Important e ca ai putut sa discuti cu fata si sigur ca si ei ii este destul de greu sa se imparta intre voi.
Abia astept sa te vad diseara si sa mai vorbim printre pauzele de dans
Va pup pe toate, va doresc multa sanatate tuturor si un weekend super! Ne vedem diseara.
Simonette, draga de tine.....prin ce clipe ai trecut in ultimele zile cu operatia copilului. Sper din toata inima ca operatia e reusita si puiu mamei sa se vindece repede, repede.
Multa sanatate la toti copilashii cat si parintilor ingrijorati. Te pup si te imbratisez strans.
carmenstefi spune:
saluti dragute pralinutee,
distractie la maxim va urez pt deseara
si un wek.cat mai frumos
carmen si stefii
dia_tm spune:
distractie maxima!
eu momentan ma simt prea obosita ca sa rezist pana noaptea tarziu...alta data...mai am nevoie de timp sa ma (re)acomodez cu programul de trezit devreme; asa ca planurile mele pentru deseara:
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)