Praline belgiene 46

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

uitam
sanatate Mihaelei si sa se refaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

LA MULTI ANI LUCICA
Iti doresc numai bine, sa fi sanatoasa, sa ai liniste sufleteasca, sa-ti gasesti adevarata fericire si sa ne fi alaturi pana la adanci batraneti! Te pup si te imbratisez cu drag.
Iar restul fetelor o zi excelenta cu mult soare si pupici apasati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

La multi ani, Lucic drag si iti dores cdin tot sufletul sa-ti fie bine si sa fii fericita si sanatoasa!
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

la multi ani Lucica, sa fii sanatoasa , fericita si sa ai parte de multa , multa dragoste.. sa dea domnul sa-ti gasesti reperele .. adica le ai.. dar sa-si re/intre in normal
te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

buna fetele
aseara m-a intrebat al meu, dupa ce i-am zis de destrabalara vastra....vrei sa te duc?...inca nu am curaj sa ii las pe amandoi...e unul mai capos decat celalalt

lasa-i, nu-i decat pt cateva ore si iti va incarca bateriile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

La multi ani,Lucica,iti doresc multa fericire si liniste sufleteasca!

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

La multi ani,LUCICA! sa fii sanatoasa, fericita si sa incerci sa iei lucrurile mai lejer...nu stiu dc poti dar iti doresc din toata inima asta! sunt sigura ca B te iubeste si-s la fel de sigura ca-i pare rau de ce face dar adolescenta asta e de vina...

io va multumesc din suflet tuturor pt urari si vb frumoase!

nu pot sta mult pe net ca am un cablu tare scurt si sed pe scaunasul mariei, drept urmare cam n 10 min am fundu(loiu') amortit!

ror, cum mai esti? trecura angoasele? sa vezi tu ca al doile esti mult mai relax s-a intors baietu? azi e zi de sarbatoare la el, nu??? pup si o sa te sun intr-o zi ca de cand mi-am propus...

la kara nu stiu dc ajung dar imi doresc sa va vad macar un pic; dar dc o lalaiesc iar cu voi pana tarziu si maria se treze dimi la 7 ca de obicei fac crima:)) nu mai rezist la oboseala, imi trebe somn ca la ursi iarna

pup

ps: arde-i, dc ai acelasi nr te sun eu intr-o ziulica! muah

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetelor praline, va multumesc pt urari, care mai de care. E deja soare orbitor in Bruges, diseara resto cu Bianca, ce pot sa-mi doresc mai mult?!

Ne vedem maine, sper in formatie cat mai mare.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

eu ma trezesc mai tarziu
La multi ani! morgane (Lucica)
sa ai o seara frumoasa alaturi ce fiica ta si tot ce ti-ai propus sa se ealizeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Multumesc mult, Manou !

Mergi la inceput