Aspirante cu vechime "medie" (57)
Raspunsuri - Pagina 7
vias spune:
ups...vad ac e schimbata semnatura, asta inseamna ca nu esti
..te rog sa ma ierti...m-a derutat semnatura veche!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
danylini spune:
Buna fetele
ce mai faceti, eu incep cu o z1 suparat dar sper ca luna asta sa fie cu reusita. E a 4 luna....
data trecuta dupa 9 luni am ramas
baby_r7 spune:
camy...
nu ma supar stai linistita....
acum ma ocup de Bianca sa creasca mare.......
dar aspiram si la un fratior sau o surioara pentru ea cand va fi pregatit sa vina..![]()
daca am reusit sa duc o sarcina la capat sper sa reusim si cu a doua...![]()
momentan nu am vesti noi..dar cum o sa am va anunt.
va pup pe toate!!!!!!
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
baby_r7 spune:
deci am revenit la statutul de "aspiranta".........doar ca acum sunt mult mai optimista pentru ca o avem pe Bianca.....ce ne umple viata de fericire la propriu.....
va doresc la toate sa treceti prin experienta aceasta minunata de a fi mamica!!!!!!!!!!

Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
baby_r7 spune:
Ramo te
si noi pe tine si pe Bea!!!!!!
sper sa vorbim mai des acum

Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
claudela spune:
Neatza!Haideti la cafea, ca vad ca e de bine venirea toamnei...Apar tot mai multe fete la vorba...![]()
Eu am fost ocupata cateva zile si nu am reusit sa mai intru pe forum..
Salut si eu cu mult entuziasm revenirea lui baby pe la noi!Sa-ti traiasca Printesa si bafta multa cu noul proiect ... bebe2!
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Declar Z1!!!

De abia astept sa ne apucam de treaba.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
claudela spune:
Neatza!Slaba activitate pe aici...Va servesc cu o cafeluta sa va inviorez!
Declar si eu Z1...De vreo 3 luni am un ciclu neregulat rau de tot...eu pun asta pe seama stresului a oboselii...Am alergat mult de tot perioada asta...
POVESTEA MIRUNEI
claudela spune:
Nici o miscare ieri pe aici...Dau din nou cafeaua proaspata, poate va face cu ochiul!
![]()
POVESTEA MIRUNEI

Diana (24.04.2008) si