Aspirante cu vechime "medie" (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Salutare!Zilele astea e haos la servici...Suntem prinsi cu un proiect de amploare si nu mai am timp de absolut nimic..plus ca ajung rupta acasa...Nasol de tot!Dar imi revin eu si stau mai mult de povesti cu voi!
-ici fetelor mele dragi!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Salutare,

Eu asa am inteles din ce a postat Kitzy. Ca sambata a avut nunta. Stiu ca mai scrisese si alta data ca urmeaza nunta si am crezut ca a ei. In fine. Ne lamureste ea.

Bujo bafta cu bebe 2. Si mie mi-ar placea sa am 2, dar cred ca nici unul n-o sa fiu in stare sa fac.

Clau nasol cu aglomeratia de la serviciu. Vin ele si zile mai bune.

Sarbatoritele noastre din zilele trecute vad ca n-au trecut pe la noi. Macar cu un pahar de sampanie virtual. Ne ramane speranta in Anca, pe 24.

Eu sunt ziua 1, mai devreme decat ma asteptam. Asta e.

Va pup

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Multumesc Oana, Ramo, va pup pe toate. Stiu ca e tarziu acum si nu mai e nimeni, dar macar am intrat sa citesc ce ati scris.Poate reusesc maine mai devreme...

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Neatza,

Astazi va las eu cafeaua. E singura zi in care in incep orele la 9, deci am mai mult timp si pentru alte lucruri.

Sa aveti o zi frumoasa

Pup

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana multumim de cafeluta!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Oana nu dispera, desi stiu ca e greu. Sa va ajute Domnul pe toate sa aveti puiuti.
Hai ca va dau eu de beut ceva ca si ziua mea a fost pe 6

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Neatza!Multumim de cafea...e dementiala!Astazi dau si eu de baut...asta pentru ca e ziua tatalui meu, Mirunica implineste 1 anisor si 6 lunite (ce repede trece timpul) plus ca mi s-a intamplat si ceva binisor la servici...Sa tot auzi asa de bine!
Deci

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

La multi ani pt sot si Miruna !
La multi ani pentru 6 septembrie!

Ma bag si eu la un pahar de sampanie. Poate ma matolesc ca n-am mancat nimic. M-am trezit ca n-am nimic in frigider.

Clau, Ramo, Bujo

Ninia, Camy, Iepumic, Anca, Arianna, Kitzy ???????

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Miruna la multi multi ani fericiti,sa cresti mare si sanatoasa!!!
Da,asa este,trece timpul...a mea are 2 ani si 10 luni,si parca ieri era cat o franzeluta...cand ma uit la primele ei hainute,nu-mi vine sa cred cat a fost de micuta.
Azi ma duc la prima sedinta cu parintii la gradi,desi va merge numai din primavara,sunt curioasa ce se va discuta.Si deja am emotii.Maaaaaari!!!

Pupici la toate!!!Si sa veniti cat mai repede cu teste pozitive!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu pe aici...eu am inceput serviciul...la negru ...sa nu ma spuneti, da????
oricum...nu as recunoaste nimic...

vin sa va dau si eu de baut, ca a fost ziua mea pe 21....acum 2 zile
va fac cinste cu ce vreti voi!

Va pup!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput