http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155430
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Ira, nu stiu de ce am impresia ca tu crezi ca maine (care va incepe in 5 minute) e duminica. duminica se incheie in 5 minute. nu e deja duminica, ci se duce duminica, 22.08. urmeaza luni, 23.08sa stapaniti sanatosi zugraveala :)
Citat: |
citat din mesajul lui terry Ira, nu stiu de ce am impresia ca tu crezi ca maine (care va incepe in 5 minute) e duminica. duminica se incheie in 5 minute. nu e deja duminica, ci se duce duminica, 22.08. urmeaza luni, 23.08 sa stapaniti sanatosi zugraveala :) |
Mult succes azi la CNAS, as fi venit si eu, daca eram acolo.
Am aflat ieri la stiri ca Andreea Marin a trimis o scrisoare deschisa Ministrului Sanatatii, presupun ca tot referitor la tragedia de la Giulesti. Daca ati reusi sa atrageti persoane publice ca ea, Liana Stanciu, Bianca Brad, etc in actiunea voastra, cred ca sansele de reusita ar fi mai mari. Nu stiu, zic si eu... de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet