inselata si eu ??
Raspunsuri - Pagina 7
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue si apropo si eu sunt medic, prb ca facand parte din tagma asta, o sa mi insel sotul, ca zicea cineva pe aici ca doctorii inseala cel mai des.:))))))) _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
da, eu ziceam. De fapt nu am descoperit eu asta, ci niste statistici.
Nu "barbatii ar trebui sa invete" , ci unii barbati, ca aia pe care ii stiu eu de-aia traiesc linistiti si cu sotiile si cu amantele, ca sunt destepti si stiu sa departajeze sexul de relatie.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
babyblue spune:
:))))))) pai da, barbatul greseste cand se lasa prins cu amanta.:)))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Laura25 spune:
citat din mesajul lui XIO ca aia pe care ii stiu eu de-aia traiesc linistiti si cu sotiile si cu amantele, ca sunt destepti si stiu sa departajeze sexul de relatie. |
Asta este intr-adevar dovada de inteligentza superioara. Cu siguranta au un IQ peste medie, or fi niste genii ceva.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
denizel spune:
citat din mesajul lui babyblue eu sunt egoista si nu mi place sa ma stresez. ador sa stau cu copiii, sa fac lectii cu ei, sa ma joc cu ei, sa pictam impreuna, dar chestiile murdare nu-mi plac, sotul meu ma accepta asa cum sunt, ca de aia m-a luat.:)))) _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Pai atunci mai bine iti iei un webkinz de pe net . Ce rost are sa te chinui cu o sarcina si o nastere? (care nastere, oricum ai suci-o si ai invarti-o, nu e tocmai o placere lipsita de "chestii murdare").
Pentru ca, un copil nu inseamna doar pictat si jucat cu el, inseamna nopti nedormite, oboseala cronica, cate o boala mica, rani pe sani, timp ioc pentru indeletnicirile relaxante de pana atunci si, chestii din astea o idee mai nasoale decat dusul gunoiului -care am inteles ca daca se repeta mai mult de 2 ori, simti nevoia unei evadari :)).
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
babyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Pai atunci mai bine iti iei un webkinz de pe net . Ce rost are sa te chinui cu o sarcina si o nastere? (care nastere, oricum ai suci-o si ai invarti-o, nu e tocmai o placere lipsita de "chestii murdare"). Pentru ca, un copil nu inseamna doar pictat si jucat cu el, inseamna nopti nedormite, oboseala cronica, cate o boala mica, rani pe sani, timp ioc pentru indeletnicirile relaxante de pana atunci si, chestii din astea o idee mai nasoale decat dusul gunoiului -care am inteles ca daca se repeta mai mult de 2 ori, simti nevoia unei evadari :)). Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
:))) da da, dar merita o data sau de doua ori sa te chinui, apoi devii eroina familiei, soacra mea de pe acum mi a zis ca dc raman gravida nu mai ridic un pai, mama la fel...parca zau ca as incerca o si pe asta pt asa tratatie. oricum sunt genul de femeie, atat de egoista si rasfatata, ca o sa fac din nasterea unui copil, motivul ideal de a primi favoruri de la cei din jur.:P..
ps. sa nu ma luati f in serios.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
buli spune:
cam mare bascalia pt. un subiect care e cel putin serios
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
XIO spune:
citat din mesajul lui Laura25
Asta este intr-adevar dovada de inteligentza superioara. Cu siguranta au un IQ peste medie, or fi niste genii ceva. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
pai da, fata de aia care-si lasa familia pt. o prospatura de 16 ani si dupa aia se intorc spasiti, astia de care spun sunt chiar destepti pt. ca stiu ce vor.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
cristina_ana spune:
Buli are dreptate, probabil Sieulafel nici nu o sa mai scrie cand o sa vada ce a ajuns subiectul ei. SI mie imi plac glumele si mistourile, dar parca nu e cazul totusi sa faceti circ si din subiectul acesta. Sunt altele, destule, care se preteaza la asa ceva si chiar o cer. Fata asta are parte de prea multe necazuri si ar merita o vorba buna, nu bascalie pe problemele ei. Parerea mea!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Morgano spune:
Condoleanta Sieulafel! Odihneasca-se in pace tatal tau.
Eu nu cred ca vor mai pleca acum copiii, e vorba de un deces in familie, cum sa le arda de liniste si refacerea relatiei in astfel de momente, cum????
Chiar cred ca nu e un topic care sa degenereze in glume, desi apreciez glumele bune, haideti sa deschidem un alt topic, dar nu aici. Cred ca autoarea merita respect si suport moral.
buflea spune:
citat din mesajul lui Laura25
|
Fara gluma, sa stii ca este o dovada de inteligenta. Sa stii sa balansezi viata de familie (cu toate frustrarile ei) cu placerile personale, fara ca nimeni sa simta asta si fara sa ranesti pe nimeni din jurul tau.
Mi-e teama insa ca chestia asta este aproape imposibila ...