Sezatoarea canadiana (188)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Tocmai imi spusese sotul, profund impresionat.......Si am venit sa vad si eu stirea...

Merci Kristin!!!!

PS. Nu mai urati spor la calcat, ca logic ca n-am facut nimic, iar in seara asta avem program de gradina botanica...O sa creada colegii ca n-am in ce ma imbraca, in aceleasi 3 bluze, creponate ma vad....Deja am 10 camasi de birou de calcat....si trece vara fara sa le mai port

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

mai ce m-am enervat! pe linga spamurile obisnuite, mai nou primesc tot felul de mesaje, ieri despre/din comunitate de gen village de valori organizeaza nu-stiu-ce in legatura cu romanii, si azi o scrisorica-reclama de la o tanti agent impobiliar, Gabriela Ionas.
m-am saturat sa-mi invadeze mailul tot felul de neinvitati ;
de unde si cum au astia acces la mailurile noastre, ca eu nu l-am dat niciodata <comunitatii> ?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Diana, "LA MULTI ANI" si multe bucurii alaturi de cei dragi !

Simi, sper ca totul este in ordine cu baiatul tau

Parca intreba cineva de Dragaica si comorile ei. Am citit un raspuns pe la Odisee, dar nu la canadience. Au ajuns acasa si sint cu totii f.bine. Sper ca va veni si pe la noi cu noutati

Legat de incendiul de la maternitatea Giulesti, este intr-adevar o mare tragedie Nici nu pot sa imi imaginez prin ce trec acum bietii parinti Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe ingerasii si sa faca o minune cu cei bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ana poate ai dat adresa la vreun agent imobiliar, sau la vreo biserica.....
Eu inca primesc mesaje de la biserica din Quebec ville, pt. ca le-am dat adresa acum 6 ani ( de fapt am dat-o comunitatii romanesti)
Si eu mai primesc de la o tipa cu nume romanesc, dar mesaje in franceza cu tenta culturala.....Si eu ma intreb de unde are adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nici nu pot sa ma gandesc la tragedia de la Giulesti.
Eu am nascut amandoi copiii la Giulesti.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Am uitat sa scriu ceva, de fapt cu ce am ramas eu din filmul de vineri in afara de peisaje, mancarea italieneasca, sari-ul Juliei Roberts si muzica braziliana, uite cu citatul asta:

"Having a baby is like getting a tattoo on your face. You really need to be certain it's what you want before you commit."
— Elizabeth Gilbert (Eat, Pray, Love)

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Eu am ramas cu "trebuie sa-ti alegi gindurile asa cum iti akegi hainele de dimineata...". Ca eu am bunul obicei de a ma pierde in amanunte de ginduri si tare bine mi-ar sta sa ma focusez... Ca duminica m-am gindit de un miliard de ori la tine si tot nu te-am sunat... Da' tot te iubesc!

CGE... imi tot vine sa rid, saracu' Marius...

Rox, tu esti mai bransata... unde vind eu o pianina relativ valoroasa in Ro? Exista case de licitatii? Exista anticari specializati in mobila? Pot sa-o pun pe e-bay? :)

No, ca n-am citit tot, nu-s daca mai am de raspuns la ceva...
Noapte buna,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu am sperat sa ma luminez, dar cum nu s-a intamplat, intreb direct: cge, ce s-a intamplat teenagerului tau?

Citat:
citat din mesajul lui simi

Ana,Simonna multumesc de ginduri!
Si vroiam sa sun ieri, dar m-am luat cu una=alta, plus eram ca zomby de nesomn. La spital a fost foarte rapid, in doua ore eram out deja, ca s-au speriat alea. Marti avem rv la acelasi dr. de la urgente, cu rezultatul la analize sa vedem ce si cum.
Va pup pe toate si vreau sa va spun ca m-am simtit super cu voi (chiar in putinul timp petrecut impreuna...) si ca va dau un big hug!
De la cinema si pina acasa am facut 4 minute, pe voie de service aveam 120/h, bine ca nu m-au prins ca ma legau si-mi luau si masina, dar prea putin imi pasa la ora aia...

La multi ani tuturor Mariilor de pe forum!

I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Maru, baiatul frumos care speram ca e ok acum este a lui Simi; cge/Cristina este printre junioarele noastre .

citesc topicul despre copilasii de la Giulesti si nu, nu pot sa cred ; niste criminali inconstienti daca n-a fost explozie si n-a fost nimeni in preajma prematurilor, cite se mai pot intimpla in Romania?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simo uite aici site-ul unui roman care se ocupa de restaurare depiane.Ai putea sa-i scrii un email si poate te ajute mai bine. Sau aici.

Sau poti sa dai anunt pe mai multe site-uri, la un mic google, uite ca am gasit: www.anunturigratuite.com/vand-pianina-schiedmayer-693425/" target="_blank">1, www.anunturipenet.ro/vand-pianina" target="_blank">2, www.olx.ro/q/pianina/c-243" target="_blank">3

sau la casa de licitatie: www.alis.ro/index.htm" target="_blank">Alis. Asta parca era la parter in cladirea Casei Armatei, daca nu s-o fi mutat de acolo. Goldart.

Ma gandesc ca tot asa, poti sa le scrii un email si poate te indruma mai bine, dandu-le date exacte despre obiect. Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar mai multe nu prea stiu Pe ebay nu stiu daca se merita, sincer, dar poate ma insel.

Si sigur mai exista varianta anuntului in ziar, poate sunt ceva reviste de specialitate unde merita platit anuntul daca are un public mai avizat si cunoscator.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
citesc topicul despre copilasii de la Giulesti si nu, nu pot sa cred ; niste criminali inconstienti daca n-a fost explozie si n-a fost nimeni in preajma prematurilor, cite se mai pot intimpla in Romania

si mie mi se pare strigatoare la cer lipsa asta de responsabiliate si profesionalism. nici nu pot sa ma gandesc ce o fi in sufletele mamelor de acolo... Doamne fereste de asa ceva!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput