Sezatoarea canadiana (188)
Raspunsuri - Pagina 12
maru spune:
ankalaura, ai incercat puff pastry (cum s-o scrie) de la superstore? pentru vreo 3 dolari ai 2 patrate mari de aluat. Am facut sucitele alea de pizze dupa reteta ta, acu a invatat si Andrei sa le faca!
ok, deci lumea de pe acilea mi-i junioara rau....ce ziceti daca deschid un subiect de genul: varsta a 3-a in canada, ori sezatoare pentru oldies...ia dati-mi o idee, da in scris, pana nu o uit!
codritu spune:
ankalaura, incearca marca Choix du president, le gasesti la frigidere si nu trebuie intinse. Eu acum am luat de la Mourelatos tot la frigider, e mai mult aluat si fara marca.
http://www.lechoixdupresident.ca/LCLOnline/products.jsp?type=details&keywords=puff+pastry&_requestid=3407375&productId=16971
nasuc spune:
[bAnkalaura][/b], dezvolta te rog subiectul cu Mg si B6. Ca tare mi-ar place si mie sa fiu Zen, asa, macar o perioada :)) Cat Mg si cat B6 ? Si cat timp?
Merci.
Donia spune:
People din Ontario si nu numai, sunteti doritori de un picnic pe malul raului Niagara? Ma gandeam la sambata sau duminica din long week-end-ul din septembrie. Amatori? Am gasit si un parc fainut, www.day-trips.ca/content/queenston-heights-park" target="_blank">Queenston Heights Park, cu playground si splash pad, cu loc de picnic, pe unde i-a batut Sir Brock pe americani. Facem si cultura la copii
maru, nu disipa populatia, e loc si pentru varsta a treia aici. Apai unde, daca nu la sezatoare?
Ha? Aud? Care era problema?
Zau daca nu mai vroiam sa spun ceva, dar nu mai stiu ce... Nu-i bai, ca am toata noaptea la dispozitie.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
_carmen spune:
Urmaresc cu interes subiectul, poate ii raspunde cineva lui Maru si "fur" si eu idei . Noi ne-am uitat sambata trecuta la doua filme, iar duminica nu ne mai aminteam nici macar vag despre ce era vorba, titul, nici pomeneala! Macar eu am scuza ca-s baba (mai am putin si fac 35), dar sotul are 32, tinerel! si tot degeaba.
Donia spune:
Na, ca mi-am amintit!
Vroiam sa le urez bun venit lui _carmen si ailed (delia?)
_carmen, spor la emigrat!
ailed, mai scrie, nu te jena!
Back to work!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Inca una si ma duc!
Vroiam sa o salut si pe iselin, reciteam acum ceva timp capitole vechi, vechi, din negura istoriei si ma intrebam pe unde ai disparut. Bine ai revenit!
mamaana, bebelusii nostri de nici 4 ani incep scoala... am luat si eu backpack cu Toy Story si m-a apucat plansul. Nu mai pui poze cu papusile?
ankalaura spune:
MARU - v-au placut deci rasucitele?
Urmatorul aluat pe lista e puff ala cu beurre.
Eu inca fac multa lectura in magazine, cutie cu cutie....
NASUC - depinde de marca. In Ro, exista un magneB6 strainez, care costa scump si se luau cam 3 pastile pe zi. Produsul romanesc era de 5 ori mai ieftin si luam o singura pastila pe zi (erau dozele pe cutie). Eu luam cateva saptamani, in functie de cum ma simteam, mai ales primavara luam. Si mai faceam in timpul asta si o cura puternica de iaurt si branzeturi, ca stateam cam prost si cu calciul...
CARMEN - da' copii aveti? Ca asta n-am retinut... (hm... ia uite baba) Oricum, la varsta te-am luat Sunt "mai juna" cu un an in plus fata de tine. La anu' o sa fiu si mai juna ca acu'.
Ma duc sa organizez familia. Aveam de spalat, dar cred ca plecam la plimbare.
Maine incepem gradinita! Ce emotii am...
_carmen spune:
Donia, merci. Voi avea nevoie de spor, ca sunt abia la faza adunarii actelor pentru dosarul 1...
Ankalaura, se vede ca esti juna: nu aveai de unde sa stii, ca nu v-am zis. Doar o aluzie pe la inceput, ca o stiu pe Dragaica de la subiectul Fiv (fertilizare in vitro). E a fost norocoasa ca a reusit, noi nu...
ankalaura spune:
Sa vedeti ce pantaloni mi-am luat cu 5 bucks de la Jacob! N-am mai vazut pantaloni la banii astia de cand erau tarabe la obor