Sezatoarea canadiana (188)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ankalaura, ai incercat puff pastry (cum s-o scrie) de la superstore? pentru vreo 3 dolari ai 2 patrate mari de aluat. Am facut sucitele alea de pizze dupa reteta ta, acu a invatat si Andrei sa le faca!

ok, deci lumea de pe acilea mi-i junioara rau....ce ziceti daca deschid un subiect de genul: varsta a 3-a in canada, ori sezatoare pentru oldies...ia dati-mi o idee, da in scris, pana nu o uit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

ankalaura, incearca marca Choix du president, le gasesti la frigidere si nu trebuie intinse. Eu acum am luat de la Mourelatos tot la frigider, e mai mult aluat si fara marca.
http://www.lechoixdupresident.ca/LCLOnline/products.jsp?type=details&keywords=puff+pastry&_requestid=3407375&productId=16971

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasuc spune:

[bAnkalaura][/b], dezvolta te rog subiectul cu Mg si B6. Ca tare mi-ar place si mie sa fiu Zen, asa, macar o perioada :)) Cat Mg si cat B6 ? Si cat timp?
Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

People din Ontario si nu numai, sunteti doritori de un picnic pe malul raului Niagara? Ma gandeam la sambata sau duminica din long week-end-ul din septembrie. Amatori? Am gasit si un parc fainut, www.day-trips.ca/content/queenston-heights-park" target="_blank">Queenston Heights Park, cu playground si splash pad, cu loc de picnic, pe unde i-a batut Sir Brock pe americani. Facem si cultura la copii

maru, nu disipa populatia, e loc si pentru varsta a treia aici. Apai unde, daca nu la sezatoare?
Ha? Aud? Care era problema?

Zau daca nu mai vroiam sa spun ceva, dar nu mai stiu ce... Nu-i bai, ca am toata noaptea la dispozitie.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Urmaresc cu interes subiectul, poate ii raspunde cineva lui Maru si "fur" si eu idei . Noi ne-am uitat sambata trecuta la doua filme, iar duminica nu ne mai aminteam nici macar vag despre ce era vorba, titul, nici pomeneala! Macar eu am scuza ca-s baba (mai am putin si fac 35), dar sotul are 32, tinerel! si tot degeaba.

Mergi la inceput

Na, ca mi-am amintit!
Vroiam sa le urez bun venit lui _carmen si ailed (delia?)

_carmen, spor la emigrat!

ailed, mai scrie, nu te jena!

Back to work!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Inca una si ma duc!

Vroiam sa o salut si pe iselin, reciteam acum ceva timp capitole vechi, vechi, din negura istoriei si ma intrebam pe unde ai disparut. Bine ai revenit!

mamaana, bebelusii nostri de nici 4 ani incep scoala... am luat si eu backpack cu Toy Story si m-a apucat plansul. Nu mai pui poze cu papusile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MARU - v-au placut deci rasucitele?
Urmatorul aluat pe lista e puff ala cu beurre.
Eu inca fac multa lectura in magazine, cutie cu cutie....
NASUC - depinde de marca. In Ro, exista un magneB6 strainez, care costa scump si se luau cam 3 pastile pe zi. Produsul romanesc era de 5 ori mai ieftin si luam o singura pastila pe zi (erau dozele pe cutie). Eu luam cateva saptamani, in functie de cum ma simteam, mai ales primavara luam. Si mai faceam in timpul asta si o cura puternica de iaurt si branzeturi, ca stateam cam prost si cu calciul...
CARMEN - da' copii aveti? Ca asta n-am retinut... (hm... ia uite baba) Oricum, la varsta te-am luat Sunt "mai juna" cu un an in plus fata de tine. La anu' o sa fiu si mai juna ca acu'.
Ma duc sa organizez familia. Aveam de spalat, dar cred ca plecam la plimbare.
Maine incepem gradinita! Ce emotii am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Donia, merci. Voi avea nevoie de spor, ca sunt abia la faza adunarii actelor pentru dosarul 1...
Ankalaura, se vede ca esti juna: nu aveai de unde sa stii, ca nu v-am zis. Doar o aluzie pe la inceput, ca o stiu pe Dragaica de la subiectul Fiv (fertilizare in vitro). E a fost norocoasa ca a reusit, noi nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sa vedeti ce pantaloni mi-am luat cu 5 bucks de la Jacob! N-am mai vazut pantaloni la banii astia de cand erau tarabe la obor

Mergi la inceput