Licurici de ianuarie-februarie 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 20
Carmen_Marieta spune:
IrinaC cat de dulcve e Andrei... Radu a zis ca seamana cu Stefan.![]()
Cadia sa-ti traiasca bebelina... felicitari!
Fetele azi Nazdravanel i-a ajutat pe bunici sa desfaca prunele pentru gem
, mama ne- a avertizat ca daca mai gasim si cu samburi sa nu ne suparam pe ea.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
20+ 
micola spune:
neata
am fost ieri la spitalul de copii de la noi, ne-a spus ca nu va cobora cu tratament hormonal, ci trebuie operat...
vrem sa mai mergem intai si la bucuresti, la Grigore Alexandrescu, si apoi luam decizia finala...
mi-e groaza, aici spitalul e pin de gogi
...spunea o mamica internata ca de 3 nopti de cand era nu a dormit deloc, ca sa pazeasca copilul de gogi...alta a dormit, dar s-a trezit cu gangania pe gat...
Irina, mai aveti bani de nasit dupa vacanta?
distrctie placuta in continuare
Carmen, ai baiat numa bun de insurat, daca deja sparge prune pt gem...
Carmen_Marieta spune:
Micola multa sanatate Alexutului, dar cel mai bine vii la Bucuresti.
Poze ..
20+ 
micola spune:
Multumesc, Carmen
, maine mergem la Bucuresti, la Grigore Alexandrescu, sper numai sa nimerim
, ca nu prea cunoastem Bucurestiul..![]()
bebelusi spune:
Cadia ma bucur mult ca ai mai intrat, burtica e bine?
Miere sper sa fie bine cu Aidan, si eu zic sa te gandesti la bebe 2 ca problemele cred ca vin si trec
Ledi 
Irina spor, ca vad ca te asteapta multe activitati
Fetelor eu am intrat sa va spun ca nu mai pot de drag ca Vlad stie sa numere pana la 10. 

Aaaa, si ma innebuneste cu "Asta ce e?" e un scump
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
sal fetele
va imbratisez pe toate si va invit sa dati un ochi aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155538&whichpage=1
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
flowerbee spune:
Cami, ti-am trimis mesaj privat.
Patri, felicitari pt numaratul lui Vladut!
Micola, eu zic sa ai totusi incredere in medicii de la Gr. Alexandrescu. Spitalul nu e cine stie ce, dar medicii isi fac treaba, cum necum, isi fac treaba. Nu stiu ce sa zic despre ganganii...
Miere, sanatate puiului. Sa auzim de bine!
Carmen, Cadia, Anuc, Cami, va pup burticile!
Irina, abia astept sa il vad pe Andreita in persoana.
Alexia a inceput sa rupa cate un cuvant, mai bine zis, spune jumatate de cuvant. Acolo e aco, acasa e aca si asa mai departe. Isi zice numele si arata doua degetele cand o intrebi cati ani are. In rest, la capitolul vorbit si vocabular, nu a avansat f mult. Se joaca frumos cu papusile, e pasionata de tot ce inseamna Hello Kitty si Sa ne miscam cu Bo, ne introduce in joaca ei si ne impune reguli, unde sa stam, ce sa zicem etc.
O sa pun niste poze in curand...Am admirat o multime de copilasi...Parca ieri erau licuricii nostri abia nascuti.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Naty spune:
Hello!
Ne-am intors, a fost tare frumos dar si obositor.
Zilele cu drumul catre Izmir au fost tare grele, am plecat dimineata si am ajuns seara (escala la Istanbul).
Pe vapor eu nu am dormit mai de loc ca au fost valuri mari in fiecare seara. Nu mi-era frica, nici rau, dar nu puteam sa dorm.
Ioana insa a dormit bustean ![]()
Ne-am plimbat mult, am vazut Rodosul pe care pana acum nu il vazusem si care mi-a placut tare mult. La anul asta e destinatia de vacanta.
Am revazut si Santorini, Mykonos si Atena, trei locuri pe care le ador.
Ioanei i-a placut si ei, zice ca la anul sa mergem iar in croaziera.
miere sunt alaturi de voi! Doamne ajuta sa fie totul in regula!
aalina infiorator ce s-a intamplat, cred ca esti socata.
Eu merg pe principiul "paza buna trece primejdia rea" si spre enervarea sotului sunt super-protectoare. La mare pe Ioana nu o las nici o secunda singura in apa, nici macar la mal.
Acum 2 ani sub ochii nostri era sa se inece la mal un baietel de vreo 4 ani, l-a salvat barbatu-miu. Statea cu colacul la apa mica, un val l-a rasturnat si a venit cu picioarele in sus, colacul nu-l lasa sa se intoarca si nu putea sa iasa. A fost o chestie de secunde.
carmen o sa fie bine!
ira eu cred ca se intamplau si inainte nenorociri multe dar nu ajungeau la urechile noastre.
anuc vacanta placuta! Si rezultatele la test?
irina deci ii facusi proba? Bineinteles ca nu are copilu nimic.
Foarte frumoase pozele. Tare dulce copil ai! Cu tot cu costitele (pe care le-am numarat
).
Ce inseamna UPU?
cadia deja 27+? Ce trece timpul!
micola drum bun si sa fie OK la Bucuresti. Sfatul meu e sa il operezi aici daca se poate.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Carmen_Marieta spune:
Naty bine ai venit!!
Fetele nu pot manca nimic, imi este greata, ieri am varsat mai tot ce am mancat, ma simt slabita... credeam ca daca am trecut de primul trimestru am scapat de greata.. off
Poze ..
20+ 
Naty spune:
carmen mie la Ioana nu mi-a fost de loc greata in primul trimestru in schimb in ultimul ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana