Ghiocei de martie-aprilie ***238***
Raspunsuri - Pagina 25
silvi8 spune:
ayla, bine v/ati mai descurcat si inca din prima zi. tineti/o tot asa! din pacate nu pot vedea poza ...
eu nu pot decat sa multumesc lui dumnezeu ptr conditiile in care am nascut eu. ca sa nu trec prin ce povestesc unele mamici am fugit din tulcea si am nascut la medgidia. le/am dat de atunci nota 10 tuturor de acolo si cand vad ce s/a intamplat la giulesti cred ca 10 e putin...
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 neata fetelor! adevarat mare tragedie pt copiileasii ramasi in viata, pentru parintii tuturor bebelusilor si DD sa-i odihneasca pe ingerasi!sa nu ne implicam emotional! felicitari pt copii care merg la gradi! si noi am fi vrut, insa acum ca sunt am fost instriita sa nu-l dau pe Tudor ca sa nu iau tot felul de viroze si boli de la el..asa ca noi mai asteptam si cred ca la anul in septembrie il dau direct la gradi..sper sa-l primeasca!va si o zi buna va dorescam incarcat poze in album! si diseara tot in parc ne gasiti! Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 4s ![]() nasterea in apa pozici dragute |
Leeloo felicitari pentu sarcina!!

_
simina_kin spune:
Fac capitol nou imediat![]()
.....ca ajungem la 2 in 1![]()
VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ayla21 spune:
Silvi, nu e inca aprobata, credeam ca merge pe link direct.![]()
Ok, uite aici cred ca merge, daca tot am pus poza (nu mai pun deloc poze pe net).
M-am tot uitat la tv pe realitatea, am avut asa o zi, cu moralul la pamant. Vad cat de mult afecteaza pe toata lumea, nu ma mai mir ca ma simt si eu asa.
Multumim de sustinere azi, pt prima zi oficiala de gradinita. Silvi, in cercetare Luana a mai fost si a fost la fel de incantata.
Incerc sa dorm putin pana ajunge Alex, sper ca ajunge in curand. Copiii dorm demult, m-am si enervat un pic cu ei, cu baita singura.
Pupici
si somn usor!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
novus spune:
Leeloo ce frumosi si tineri sunteti 
!! Sa aveti o casnicie frumoasa si sa va bucurati de copii 
Alexandra (03.03.09)

pt copiileasii ramasi in viata, pentru parintii tuturor bebelusilor si DD sa-i odihneasca pe ingerasi!
am fost instriita sa nu-l dau pe Tudor ca sa nu iau tot felul de viroze si boli de la el..asa ca noi mai asteptam si cred ca la anul in septembrie il dau direct la gradi..sper sa-l primeasca!
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 4s