Ghiocei de martie-aprilie ***238***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Sunt socata , este asa o tragedie ce sa intamplat la Giulesti, sunt fara cuvinte.
Si da subscriu la ce a zis Leeloo despre Caritas, acolo am nascut si eu, iar in noaptea in care am stat la terapie intensiva asistentele erau in camera alaturata si fumau de nu puteai respira, eram in salon cu inca o fata care nu stiu de ce fusese operata dar avea dureri groaznice si asistenta nu a venit decat de 2 ori toata noaptea sa vada ce facem, cred ca puteam sa si murim ca ne gaseau dimineata. Si iar da, la salonul unde erau bebelusii usa era tot timpu incuiata cu cheia, am patit-o de cateva ori cand am vrut sa ma duc la Maia si nu am putut si mi-au trebuit 10 minute sa gasesc asistenta cu cheia.
Asa ca asta e sistemul sanitar romanesc, de rahat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Doamne, Leeloo ce frumosi sunteti!

La gradinita se pare ca ne-am descurcat, erau si putini copii, multi parinti fiind in concediu, deci am prins numai bine, ca se pot ocupa mult mai bine de fiecare in parte acum. Eu am lasat-o pe la 9 jumate si am plecat. I-am spus ca ramane acolo cu Claudiu si doamna si se va juca, apoi vin si ii iau acasa. M-a pupat si a fugit la copilasi, ii plac mult copilasii mici. A papat iaut Humana ca de asta i-a dat la pachetel, ca nu eram prea pregatita aseara cand am decis. Am intrebat ce ii pot da ei mancare, ca acasa mai papa ea singurica bucatele, sau se joaca sa pape cu lingura sigura dar nu va imaginati ca gata, si mananca singurica. Ii pot pune iaurtel sau papica bucatele sau mancarica la borcanel ca e mai simplu de mancat, sau biscuiti/piscoturi. Pt inceput incerc sa ii dau bibe la plecare la gradi, ca daca nu mananca la pauza cat sa isi umple stomacelul, macar sa nu stea flamanda pana la 12 jumate cand o iau. A fost atat de obosita, ca ea doarme de obicei pe la 12-12 jumate acasa, ca pe masina a adormit. Educatoarea a spus ca daca li se face somn in timpul activitatii au tarcuri de rezerva si pot dormi in aceasi incapare (sala e mare) sub supravegherea lor). Eu una nu-mi faceam mari griji ca Luana nu se va descurca.
Cand i-a prezentat doamna baia celor care fac la olita a stiut ca acolo se face pipi, pe cei care colaboreaza ii pun regulat la pipi sa ii invete la olita, dar desigur ca sunt primiti si cu pampers si sunt schimbati daca e nevoie. O sa trecem la pampers let go, sa poata fi dat jos, tras inapoi, chiar daca uneori inutil.
Au multe jucarii nou adaptate pe grupe de varste, mi-a placut asta la ei. Cel putin pt inceput Luana a fost super incantata ca au multi "bebe", ea e indragostita de papusi asa ca daca are "bebe" n-ai treaba cu ea. Mai rau va fi cand s-o plictisi de nou si n-o mai atrage nimic.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Intru pe fuga sa va zic ca participam si noi la un concurs si :

VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Votat E adorabila O sa aveti si voi zulufi?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Izia mea a inceput si ea perioada de "NU", uneori e simpatica, zice nu din cap si din gura, dar face DA. Si, alteori, ca azi dimi, ma scoate din sarite, ca nu vrea deloc sa faca ce ii zic. Tre sa gasesc niste nervi noi, ca ai mei sint cam uzati

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Hello !!

Si la noi a inceut perioada negatiei, e totala cum zice nu asa serios, o intreb vrei biscuiti, imi raspunde serios ca nu apoi nu intelege de ce nu-i dau

Si mai nou s-a prins ca e ea in oglinda, sa vedeti ce mutre face si cum isi pune mana pe nas (am facut testul lui Brazelton cu pictatul nasului ca sa vedem daca isi duce mana la nas ) trebuie neaparat sa-i fac poze

Si daca tot am inceput sa ma laud: vorbeste toata ziua, repeta dupa mine ce cuvinte ii zic, bine, in maniera ei proprie si dupa cum am mai zis intelege in ambele limbi ce ii spunem ceea ce pe mine sincer ma uimeste

Aaaa si la locul de joaca mai nou se duce la copii mai mari si sta pe langa ei, o mai rastoarna cateodata, o ridica, tare ii place cu copii

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Georgiana, Dyana, m-ati dat peste cap Din cate auzisem si cat il vazusem pe Arafat pe la TV mi se paruse atat de mishto, mi se parea ca uite, dom'le, ce om implicat si pasionat de meserie, avea niste interviuri asa inteligente, imi placea cum vorbea despre voluntariat etc...ma gandeam ca ar fi bine sa fie ministrul Sanatatii! M-ati bulversat total, sa te mai iei dupa aparentze...mai putem avea incredere in cineva pe lumea asta?!

Da si eu gandeam la fel !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Off, controversat subiect. Sunt de acord ca mass-media infloreste f mult, in orice ei au o abordare de catastrofa, de sfarsitul lumii. De exemplu, la bulerinul de stiri al unui radio particular se anuntau zilele caniculare, iar stirea incepea cu "nu mai avem scapare". Mi se pare total lipsit de profesionalism sa bagi spaima in populatie numai de dragul ratingului, asa ca eu iau numai jumjate din ce se spune la stiri.
Sigur, in cazul de fata chiar este o catastrofa, ecva infiorator, dar tot cred ca vor trunchia adevarul ca sa scoata situatia si mai rea decat este (nu ca nu ar fi).

In ceea ce priveste Giulestiul eu am nascut acolo si pot spune ca depinde f mult de experienta fiecaruia. Conditiile nu sunt de 5 stele, dar nu pot spune ca e mizerie (depinde si de paciente cum intretin, ca daca sunt 5 tiganci care lasa in urma lor balti de sange poate sa fie mama curateniei tot degeaba). Personalul nu e cel mai amabail, dar iarasi nu se aplica la toti. Doctorii sunt exceptionali si e tare pacat de ei; asistentele erau multe sictirite si acrite, dar daca am avut sa le intreb ceva mereu mi-ar raspuns si m-au ajutat. Mie in 5 zile cat am stat acolo nu mi s-a intamplat sa nu gasesc macar o persoana fie la nou nascutiinascuti normal, fie la cei nascuti prin cezariana (saloanele sunt alaturate si comunica prin geam). Si am fost si in afara orelor de alaptat. Nu stiu la prematuri, ca erau in alta parte. In urma experientei mele nu pot asadar sustine aceste acuzatii. Nu spun ca nu am avut si eu parte de intamplari neplacute, dar nu asa cum se acuza. Sunt insa convinsa ca mamicile care povestesc astfel de grozavii chiar au trecut prin ele.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, Novus, e chiar extraordinar ca Alexandra va intelege in ambele limbi. Eu pana sa raman insarcinata m-am inchipuit mereu ca voi vorbi si engleza cu ai mei copii, dela bun inceput, dar m-am razgandit brusc dupa ce am nascut. Pana la urma engleza e oricum o limba pe care o va invata foarte usor, cu germana e cu totul altceva.Ayla, uitasem sa iti spun, si eu i-am facut Evei aerosoli cu dexametazona si cu ACC 300. Dar m-ai uimit cu cate info detii pe subiect, eu de la o raceala la alta uit cu ce trebuie sao tratez Si legat de NU, si Eva il foloseste des, insa daca raspunsul potrivit e DA, nu ezita sa il dea. "Eva, mergem afara?""Daaaa!""Eva, o lasi pe mami sa iti puna picaturi in nasuc?""Nu!" si fuge rupand pamantul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Aoleu fetelor pai ce povestiti voi de Giulesti, e horror rau, trebuie sa ma duc la Brad unde am nascut eu sa le pup pe cele de acolo pt ca desi e un oras mai mic, conditiile sunt net superioare celor din Deva nu atat dpdv al dotarilor cat al calitatii umane

Parerea mea despre sistemul sanitar e aceeasi cu a voastra adica suntem o tara de kkt, m-am lovit din pacate de acest sistem si am vazut cum functioneaza in repetatele randuri cat a fost tatal meu internat ; personalul sanitar vesnic nemultumit si revoltat sunt putini cu adevarati dedicati meseriei asa cum ar trebui sa fie din moment ce au ales acest drum in viata

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Luana azi
Iesim si noi putin la plimbare. Si vestea buna, desi n-a rezolvat mai nimic, vine tati spre casa, uff, la noapte dorm si eu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gaza,
gradi e privata. Cel putin la noi, gradi de stat primesc doar copii peste 3 ani si fara pampers, iar cresele de stat sint cumplite.
Pentru astea doua saptamini pina la inceputul lui septembrie, pentru program 8-12(13) am platit 250 lei; programul de 8 ore, cu masa de prinz si o gustare la trezire ajunge undeva spre 800lei/luna. Gustarea de dimineata (9-9.30) trebuie sa i-o dau la pachet, iar dimineata la trezire ea nu bea decit lapte...ca nu vrea altceva. Deocamdata gustarea a fost iaurt plus fruct sau plus ceva tarta/placinta/biscuiti/muffins de casa; poate mai tirziu i-oi da si sandvis; deocamdata nu-mi convine, ca are prostul obicei de a scoate/baga/scoate din gura de 100 de ori mincarea si mi-e ca cu sandvisul ramine mai mult flaminda.
Optionalele sint separat, 15 lei; pentru virsta lor am inteles ca e engleza, teatru si dans; ce teatru sau dans sa faca maimutzelele astea nu ma duce mintea, da ma rog..

oricum, fiica-mea e o maimutza. Are in grupa o fetita de 3,5 ani care sta continuu cu suzeta in gura. Si azi si-a gasit printre jucarii suzeta-termometru (pe care oricum nu am folosit-o veci) si o gasesc umblind foarte mindra prin casa cu tzoashca in gura...ea, care n-a tinut suzeta nici 10 secunde. I-am ascuns-o bine, sa nu invete prostii la batrinete :))))

Geanina, ma bucur sa te-ai mai relaxat. Eu nu i-am facut Ilincai nici un vaccin optional pentru ca am eu pasarelele mele legate de vaccinurile astea. Oricum, tine cont de faptul ca ai nostri copii ne rezerva surprize uriase (cam cum mi-a facut mie Pisilinca cu gradi, sper sa o tina si sa nu ma fi bucurat prea repede) si ca exista si argumente serioase pro-inceputul gradinitei mai "din vara"...cred ca stiu educatoarele ce stiu, de vreme ce si eu am primit exact aceleasi arguente ca si tine...ca altfel o duceam si eu de la 15 sept...sa mai "copilareasca"saraca

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput