Ghiocei de martie-aprilie ***238***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uali spune:

multumesc mult fetelor pentru sfaturi!!!
o sa vad cum evolueaza azi-maine...sper ca spre bine...
...si faza cu puricii nu e de neglijat, ca a stat la socri 2 zile timp in care: 1.a mancat zmeura, 2.au caine(cica deparazitat)....deci din doua una tot e!!!

va pup, sanatate muciosilor si ne vedem maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

concediu asta am mai invatat ceva - puricii apar si unde nu sunt caini si pisici
si circula si cu tramvaiele

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

ma uitai si eu pe goagalee si muffins astea cred ca sunt madlenele din punga de la magazin, nu?

dragastoasa de Drg

cam asa ceva doar ca sunt mai bune !!
tava initial eu vazusem in real, apoi s-au epuizat acolo pt ca si in Deva sunt la moda acum

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Va salutez si eu din mers. Nu ca as merge, ca stau pe scaun, dar e o agitatie azi la noi de nu-mi vad capul.

Ma laud ca am fost 3 zile la Viena, cica shopping de iarna. Din tot shoppingul eu mi=am luat o camasa si D. un tricou. Restul de tz-shpe mii de plase - the one and only - ciushcutza noastra draga BRIS!!!

Dar, asta e... printesele-s printese!!

BTW: mai tineti minte cand aveam toate puiutii la purtator si cum le luam ceva faceam poze sa aratam? Ce vremuri...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Pai n-ar fi rau sa pui niste poze si tu acum
Si da-mi niste tipsuri unde sa merg in Viena la shopping de calitate ca si noi planuim o escapada acolo

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Acum am citit din urma si am vazut ce de ghiocei bolnaviori

Mababei, ce concediu in forta ati avut !! sanatate multa !! veniti la intalneala ???!!!

Uali, sa stii ca si noi am avut muscaturi de purice si pana le-am depistat cauza am facut ceva supozitii intre timp am depistat ca e si alergica la muscaturile de insecte

Saby, multa sanatate si printesei Maia !!

Georgiana sa va treaca si voua mucii !!!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

novusica - stii ceva de oli si de davidut?

Mergi la inceput

urez, in odata, muuulta sanatate ghioceilor bolnaviori
multi

ne revedem maine dimineata la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Ayla, chiar la insolatie nu m-am gandit deloc. Tocmai pentru ca am stat la plaja numai la ore acceptabile, sub umbreluta, cu palariuta si cu factor de protectie 50 pana-n talpi, am exclus total posibilitatea. Plus ca puiul avea pielicica colorata dinainte caci la socri o zbugheste afara indiferent de ora si cu greu se lasa prins si adus in casa. El arata ca porumbelul pacii dar de fapt e o cioruta undercover ca imediat se inegreste cum da de soare. Am citit explicatia pediatrului dar tind totusi sa cred ca a fost o diaree infectioasa ( nu stiu daca a fost de natura bacteriana sau virala ca n-am mai apucat sa fac o coprocitograma) pentru ca scaunele au fost multiple si fetide si fara varsaturi (astea apar in caz de insolatie). Oricum, bine ca a trecut, o sa fim mai atenti data viitoare si la mancare si la ce baga in gurita ( una din doctorite imi zicea ca poate fi chiar de la apa din mare).

Mergi la inceput

Ilinca, m-am gandit si eu la rotavirus, nu-i exclus desi cel putin in teorie acesta se manifesta prin varsaturi si febra moderata, alaturi de scaune diareice ori Calin a facut 40 de grade si n-a avut varsaturi. Poate o fi fost un rotavirus personalizat!

Mergi la inceput

Novus, venim! Sovata ne surade pentru ca am mai fost si cunoastem zona dar nici Lunca Bradului nu-i de lepadat. Totusi noi votam Sovata si vedem ce iese cand se numara voturile!

Mergi la inceput