Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (442)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ramo sa se mai risipeasca "vraistea" aia, da?

Mimo dupa ce am plecat de la Bran, tot drumul Sanziana m-a intrebat: Dudu papa? Dudu nani? Si tot asa a tinut-o! Cand o sa-l mai vada, cred ca o sa-l ia la fel: Dudu papa?/ Dudu nani?
Si pentru ca a fost atat de incantata de tractoarele si excavatoarele voastre, i-am cumparat aseara o betoniera si un Thomas! O sa i le dau in avion, si sper sa o tina ocupata cumva 2 ore, ca daca nu vai de noi...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Eu AC nu-l asociez neaparat cu raceala,ci cu activarea virusilor din aer,iar pe fondul unei imunitati scazute,se lasa cu viroza,raceala..parerea mea..o fi,n-o fi..

Ariel,ai zis f bine...nu e nik de suparare..atat ca am eu o mare frustrare in faptul ca sunt obligata sa o las pe Tea cu bunica acasa, ca nu am inca vreo alternativa; nu o platesc si atunci "moral" nu am dreptul si curajul sa-i impun ceva,desi sunt mama Teodorei,fiindca "stie ea bunica cum sa creasca un copil"..discutia e lunga aici..deocamdata asta e situatia...si pt ca e canicula,afara nu o poate scoate,in casa devine leu,se plictiseste de toate jucariile =>ii da drumul la TV..problema e CAT o lasa la tv...si ca mica speculanta si-a luat-o in cap si nu accepta inchiderea tv-ului..of,si cu distrarea copilului e iar o problema,vad o mare diferenta intre a pasa copilul bunicii ca nu ai alta alternativa si a plati o bona care stie ca trebuie sa se ocupe bine de copil ca de-aia e platita..
M-am gandit la neurolog ca mi se pare EXAGERAT sa te dai cu capul de zid doar pt ca mama iti explica un lucru calm...mdea,sper doar sa fie frustrare,sa ajungem in timp sa coordonam bine situatia...

Ce tare Zana..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello crenguta , desi sunt acasa , sunt mult mai ocupata decat la servici!

Am vazut pozicile randunicilor de la mare, foarte frumoase . Si am vazut si burticile de asemeanea!

Cu intarziere , LA MULTI ANI BUBULINA SI LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!
MA bucur ca Sophie si Thea sunt mai bine, Doamne ajuta!

Luny, ce haioasa faza cu paciocii a tatii, am murit de ras!

Stela, ce frumoasa escapada, bravo voua!

Ioana, ce cretulin frumoas la mare!

Zoze, multa sanatate Mihaiului si semnatura rules!

Mihutza, superba Andra, este foarte, foarte expresiva, imi place mult sa o vad in poze.

Nu am cuvinte pentru tragedia de la Giulesti, m-a durut sufletul cand am vazut . Bietii bebelusi si bietele mamici . Nu pot nici sa ma gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:

Eu AC nu-l asociez neaparat cu raceala,ci cu activarea virusilor din aer,iar pe fondul unei imunitati scazute,se lasa cu viroza,raceala..parerea mea..o fi,n-o fi..

Sunt de acord. Referitor la sistemul imunitar, mai nou am o fixatie cu somatizarea bolilor la copi... Citesc tot ce apuc, si cand sunt gata, vin cu dizertatia si putem sa comentam pe marginea subiectului. Mi se pare extrem de intersant!

Citat:
vad o mare diferenta intre a pasa copilul bunicii ca nu ai alta alternativa si a plati o bona care stie ca trebuie sa se ocupe bine de copil ca de-aia e platita..

Iarasi corect punctat. Acelasi lucru il cred si eu. Doar ca exista in schimb ceva ce bona nu poate sa-i ofere - iubirea unui bunic. So...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, bucura-te la maxim de ultima saptamana de mamiceala exclusiva. O sa fie bine! Dudelu' rules!

Puppa, Ami cu perlutele ei haioase. E o scumpa.

Aaaaa, am prins si eu oferta de la Kiabi, am fost sa iau vreo 2 lucrusoare la copii si m-am trezit cu o sacosica pana la urma.

Cu nervii la puradei, taman azi mi-a facut-o si Rebi in parc de se uitau oamenii ca la urs! S-a crizat ca s-a bagat o alta fetita in fata ei la leagan! Si desi s-a eliberat celalalt leagan din bunavointa unei alte fetite, Rebe a urlat ca vrea in cel cu fetita . Mamaaa, urlete, dat din picioare, lacrimi imense pe obrajori, tot tacamul! I-am explicat cat de frumos am putut cum sta treaba si am lasat-o sa se calmeze. Usor, usor s-a si intamplat si am reusit chiar sa smulg si o promisiune ca nu mai face asa! S-o cred??

IAr despre AC, eu mor efectiv fara el. LA mine merge zi si noapte fara oprire si nu a racit nici-un copil. Il lasam pe ventilatie minima ...eu fiind oricum la ultimul etaj s-ar face lejer in casa vreo 35 grade. Asa, mentin temperatura undeva la 27.
Odata cu achizitionarea unui reductor, Rebecca face acum totul la wc! Ii e tare drag sa stea acolo ca oamenii mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olga,am stat cu ochii pe el,pana mi-a zis ca-l doare urechea dreapta,in gaua Asa ca,l-am luat de-o aripa si-am plecat la colindat-am nimerit la un centru medical-unde l-a vazut o doctorita putin ticnita dar oarecum competenta..A zis sa nu ma stresez ca nu-i otita,cel putin urechea dreapta e mai mult decat ok,stanga pare putin inflamata,dar daca nu-l doare.. A zis sa-i dau Eurespal,pt ca tusea i s-a transformat din seaca in eruptiva,asta si datorita amestecului meu de siropuri(pe care mi-a zis sa i-l dau in cont.)A zis ca gatul e ok,sa nu ma stresez ca mai mult ca sg.e de la apa de mare intrata prin orificii,apa de mare care fluidifica si ea toate cele,la fel ca si aerul din zonaCica spala bine..Mai ca n-am cazut pe jos,asa de tare imi venea sa rad de cat era de tampitica,dar si din cauza lui Mihai,care a executat fiecare ordin dat de duamna,fara sa zica passs! I-am zis ca port dupa mine o sticla cu Sumetrolim si am intrebat-o daca ar fi ok sa-i dau.Cica pot sa-l arunc! Deci-avem siropul minunat,Eurespalul,Zyrtecul(pe care il dadeam si eu oricum) si Influcidul. Am plecat bou si m-am intors maca! Ce fac? Eu l-am mai stresat cu urechea aia si mereu imi zice ca-l doare..E posibil sa se fi si prins de manevra si sa minta sau..??Si totusi,azi-noapte a clocotit nitel,dupa spusele lui Dan. Ii dau biseptolul ala afurisit? Da sau ba? Poa'sa aiba vreo reactie alergica? Nu i-am dat niciodata antibiotic..Heellpp!!

Stela,nu se putea intampla oriunde! In niciun caz!! Da-in Romania,se mai putea intampla in cateva locatii bune..dar inafara nu prea cred! Aici vorbim despre nesimtire,incompetenta,proasta,proasta educatie pe toata linia,proasta organizare,etc.
Neomenia asistentelor,a medicilor,ma lasa rece deja! Eu nu mai trec cu vederea si-mi strig drepturile sus si tare-la Craiova,mi s-a montat perfuzia si pana dimineata nu a mai trecut nimeni pe la mine.Mi-am schimbat-o singura,iar cand am vazut ca trecuse ora pt.Dexa. si ele n-au niciun gand sa apara,am inceput sa strig-sa le fi vazut cum s-au strans ca furnicile pe langa mine.Si le-am parat si medicului-ma doare undeva de nemultumirile lor.Si eu lucrez tot in sistemul asta.Si eu sunt nemultumita,dar nu-mi bat joc de pacienti.Nu ma obliga nimeni sa raman in sistem.Repet,e vorba despre nesimtire,proasta pregatire profesionala,dezinteres,mandrie,trufie de doi lei..Uuuff..cate as mai zice.. Numai Doamne si Domni in tara asta!!
Cat despre regulile de ordine interioara..Bleah-1 la mana-asta cu tinutul mamei separat de copil mi se pare o maaare porcarie!! Dc bebelul nu are nevoie de ingrijiri medicale speciale,atunci-care e faza?De ce ii tin separati? De ce ii indoapa cu LP,glucoza sau ce le-or mai administra pe-acolo?? De ce nu-s educate(asistentele) sa educe la randul lor,parintii,mamele,sa incurajeze alaptatul,apropierea fizica?! Apoi,cu vizitele,mi se pare corect sa existe niste ore de vizita clar stabilite-fara a fi incalcate.E adevarat ca la noi iti trebuie multe chestii dinafara,dar asa cum zicea si Stela sau..Olga,nu mai stiu,iti cumpara omu' ce trebuie cumparat,iar o asistenta vine sa preia coletul de la poarta..Nu e imposibil,dar ce naiba sa te faci,ca noi suntem invatati sa stea familionu' gramada cu noi,sa vina fiecare cand vrea muschiul lui sau cand ii permite programul personal SAU -ce sa faci,daca asistenta te abandoneaza in salonul de terapie intensiva,tu esti cu ditai taietura pe burta,te trec toate necesitatile fiziologice si nefiziologice si NIMENI nu mai baga capul pe usa,macar,sa vada daca mai traiesti sau nu.. Mama,am niste nervi!! Iertati-mi logoreea,greselile,m-am aprins mai ceva ca flacara olimpica!!

Aoleu,Cata-citind postarea ta-am avut o revelatie!! Acum am vazut ca am si eu un apel pierdut de la Flori L-am vazut de Duminica,dar nu am dat atentie prefixului-am crezut ca-i de la vara-mea din Italia

Oh,Doamne!! Mihu-e to-ta-la Andra!! Absolut delicioasa!!

Claudia,sanatate piticutei! Mai..de speriat nu ma sperii usor.Tusea ma cam lasa rece-urechea aia ma "zgandare" nitel. PARANOIA!!

Valen,tencuiala placuta!

luny,nu glumim ma-e serioasa treaba!! Oioioioioo,ce faine-s pozele-sexymamma!!

Cu crizatul..Si Mihai se crizeaza,numai ca noi il lasam in boii lui sa se calmeze si-abia apoi discutam despre "iesire".Daca isteria are loc in public si face prea mult prea urat,atunci ne luam catrafusele si ne retragem,plecam. O mini iesire dintr-asta a avut si la intalnirea cu fetele,dar a fost criza de plans.L-a luat Dan frumos in brate,l-a dus la masina,s-a calmat copilul si gata..

Cami,ce facurati?Cum fu? Haideti cu poze si povesti-tu sau cuscra-ta,haai!!

Ralu,cine a racit de la AC? Fatalica,Mihai,am gandit eu,ca a racit de la atata curent luat in bot aici,in casa,proaspat imbaiat si despuiat.El chiar are o sensibilitate la curent(in sec.2 incepe sa stranute,sa mucaie,sa-i curga ochii),dar culmea,nu si la ala creat artificial Nu stiu care ce activeaza/dezactiveaza,dar cam asta e reactia.

Moaama,astept cu interes dizertatia!!

Gata,ma duc sa beau o bee cu lamaie,fara strop de alcool
craca!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Zoze,de acord cu tine,si eu am un mare gust amar de nu ma vad...ma refeream doar ca oriunde in Romanik noastra se putea intampla,nu doar la Giulesti,incompetenta e crasa a la romanik...sunt atatea lipsuri la nivel national de a innebunit lumea asta de tot...und naiba or fi toti fuckin' banii aia alocati,mama lor de imbecili??
Off,pacat ca trebuie sa sufere acum niste parinti vai de ei...
Bine ca e in regula gaua..sau tot doale?? mititelul..sanatate lui...nu-s din sistem,asa ca nush sa zic cum o fi mai bine.La camera de garda la Cta nu va repeziti nitel?Pe unde sunteti voi cazati?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am luat rezultatul analizelor lui Andru ...in mare sunt bune(din ce mi-am dat eu seama dupa intervalul biologic),dar la eozinofile am vazut ca pt 0-17 ani =4 dar el are 1%...ce inseamna? iarasi la calciu seric total intervalul este 8.85-10.35 iar Andru are 8,23..deci lipsa de Ca...la fel a avut si anul trecut cand i-am facut analizele ..de ce oare nu asimileaza calciu,mananca branza,lapte ,iaurt mai tot timpul,oua mai putin ,doar in ciorba pt ca nu-i plac altfel...o sa merg cu rezultatele si la dr lui sa vedem ce zice...vineri trebuie sa-i mai duc o tura de kk ..la urina si kk a ieist bine..nimic prezent...s-a trezit Micutul meu...

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

luny: rabdare, rabdare, rabdare si time out ori de cate ori face asa ceva, fara exceptii. stiu ca e greu si te inteleg insa cu multaaaa rabdare.

eu vb is plina de nervi, Daci nu a vrut sa doarma decat 45 de minutesi orice am incercat nu am reusit sa o fac sa doarma. nu de alta dar peste inca 2 ore o sa se mai inteleaga cu ea cucu si as fi dormit ca eram obosita. acum is obosita si cu capsa pusa. e in camera ei la time out.

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+21 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

stela, lasa neurologul deoparte. eu cu daci ma mai inteleg cu time out, insa, no, are deja 2 ani si 7 luni( si am impresia ca e mai docila decat multi copii de varsta ei, nu stiu daca e ceva din gene sau din comportamentul meu pana acum), asta nu inseamna ca nu face si ea istericale, ca nu tipa de zici ca o chinui ingrizitor, ca nu tipa de atentie( mama si in ce hal o poate face) ca nu face incaodata si incaodata acelasi lucru sperand sa obtina altceva.
pana la urma ce-a mai mare parte din vina o are bunica. tv-ul eu il folosesc ca recompensa de obicei si rar ca modalitate de a o face sa stea intr-un loc pentru a-mi face eu lucrurile( desi de vreo luna nu mai merge sa pleaca fara nici o problema din fata tv-ului si vine dupa mine).

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+21 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput