Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (442)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ehee,ce frumusete de Andra am vazut!!!Isteata foc..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

m-am topit dupa Andra cea cantareata,zambareata si frumoasa

mstela o sa fie bine..doamne ajuta

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Nesimtitul de ministru in loc sa vina cu demisia in dinti si cu capul plecat, parca era la Oscar, cu multumirile...
Sunt furioasa, frustrata, mi-e sila de tara asta de rahat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

intrebare: mai nou la botez se dau bani ( cam cat de da?) sau se cumpara hainute? nu de alta dar nu am bani si de una si de alta. merg la nepotica mea la botez in 21 si nu stiu cum sa fac? ce sa fac? multumesc de raspunsuri

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus.

Claudia+21 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

pe 7 august am fost la un botez...botez la care eram datori si am dat 100 de euro..eu cam la toate botezurile am dat bani,depinde unde se face..s-a facut la restaurant am dat bani ,s-a facut o petrecere mica,acasa ,am luat hainute etc...fiind vorba de nepotica ta ,nu stiu poate ar fi bine sa-i dai banuti,hainute o sa tot primeasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu de istericale si trantit pe jos pe strada, cu urlete si tavalit, v-am mai povestit, se fac si acum..dar neurolog, mah Stela, chiar nu cred ca e cazul.. e clar ca e o faza specifica varstei, nu ptr toti, dar uite ca la unii dintre copii, e mai accentuata..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/sistemul-medical-din-romania-bolnavul-europei-902967.html

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Asaaa, hai sa o iau un pic din urma:

Mihuta m-a uimit (inca o data) Andra ce isteata si priceputa si talentata! Bravo ei! apasat

Daciana eu zic bani! Acum fiind nepotica, nu stiu, poate mai merge si un mic cadouas simbolic, daca nu e buget de mai mult. Sau poti sa acoperi cu bani tacamul de la restaurant, si de rest hainute.

Stela bafta cu rezolvarea granulomului. M-a luat ameteala din ce ai povestit despre Tea... Nu cred ca e cazul de neurolog, sunt doar fite care vor trece in timp (sper )

Sanatate puilor bolnaviori, sper ca acum sunt din ce in ce mai bine.
ma mananca degetele sa spun ceva despre imbolnavirea de la aerul conditionat, dar mai bine ma abtin. Sper doar sa nu opriti utilizarea lui si sa muriti de caldura, doar de frica imbolnavirii copilului.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

stela, ma bag si eu...cred ca ideea de neurolog este exagerata. problema nu este de natura neurologica, ci este o etapa specifica varstei, se numeste FRUSTRARE si provine din neputinta de a face tot ce vor ei. trece sau se accentueaza, depinde de voi, de modul in care abordati problema. trebuie sa ii distrageti atentia cu ceva care sa fie clar mai interesant decat "marul discordiei", apoi trebuie explicat calm de ce nu, de ce da, in niciun caz cedat, caci altfel copilul devine derutat si nu va intelege de ce acum nu are voie, iar peste 5 minute da. mai e un aspect important. sa nu va contraziceti in fatza ei, indiferent care va sunt opiniile. daca unul din voi spune NU, atunci sa nu apara celalalt sa zica DA. aici o includem si pe soacra ta.
alt aspect, nu cred ca e cazul sa ma repet, se stie parerea mea. TELEVIZORUL! nu pricep ce nevoie are un copil de 2 ani sa stea TOATA ziua la TV? Teo nu sta mai mult de 10 minute cumulat, caci nu a fost invatat si nici nu are rabdare sa stea locului mai mult de 5 min. Oricum, imi mentin parerea ca pana la 5-6 ani nu e bine sa stea mai mult de 30 min, impartite in 3 sedinte, pe zi. si desenele, emisiunile atent selectate. tom si jerry este un desen violent pt varsta lor!
sper ca nu te-a suparat opinia mea, insa, se fac geseli care mai tarziu pot avea consecinte. sunt atatea moduri de a distra un pici, nu numai TV-ul! stiu, e un mod comod pt bunica sa o "planteze" pe canapea si ea sa-si vada de ale ei...insa nu e deloc bine! TV-ul da dependenta la copii!

ramo, ti-am dat mess aseara. cum facem sa-ti trimit fardutul castigat?

acum fug, ca ma asteapta picii in parc.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nah, ca am uitat sa o pe Ami pentru perlutele ei delicioase

Daca va duceti pe la Baneasa si va minunati de cat de lustruita e podeaua, sa stiti sa Sanziana si-a adus si ea aportul la asta Crize nenumarate, copil trantindu-se pe jos, bodyguarzi cu ochii beliti, vanzatoare care m-au certat ca de ce nu o bat ()
- Vai, dar ce bataie ii mai trebuie copilului asta!
- De ce spuneti asta?
- Pai e foarte obraznica! Ia uite cum face!
- Serios? Pai daca va deranjeaza eu zic sa va uitati in alta parte.
- Doamna, sa stiti ca si noi am mancat bataie multa cand eram copii si uite ce bine am crescut.
- Mda, eu zic ca rezultatul nu e prea fericit, daca ma uit la dvs.

Singura cu capul mai pe umeri a fost femeia de serviciu (!) care i-a propus Sanzianei sa o ajute la spalatul pe jos, si i-a intins un mop S-a oprit copilul din istericale brusc si i-a suras ideea Apoi femeia s-a uitat la mine compatimitor si mi-a spus ca si copii ei faceau la fel cand erau mici... Na poftim!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

stiti ce fac eu pe caldurile astea:coc neste vinete,apoi ardeisa le bag la congelator...m-am ars la un deget si ma ustura de mor..

f tare Zana

Mergi la inceput