Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (442)
Raspunsuri - Pagina 13
ramo_cata spune:
ma rog sa fie bine
doamne ajuta..simo fii tare ..dragostea si puterea unei mame nu se compara cu nimic...o sa fiti invingatori
si sa auzim de bine
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny i-am auzit cand au venit... spitralul e la o aruncatura de bat de mine... ah, iar se aud sirene, o fi alata tura... ![]() |
Liviu nu lucreaza? Ca ma gandisem si la el cand am vazut SMURDUL...
daciana.t spune:
offf, doamne am pilea gainii pe mine...acum pe antena 3 se discuta despre problema maternitatii. offf, mi-e mila de cele 3 familii care si-au pierdut copilasi in indenciu..dupa ce ca il nasti in conditii grele si stau in incubatoare...te mai trezesti ca nu il mai ai 

in alta ordine de idei, ma bucur ca s-a stabilit donatorul lui Siluan, multa putere Simo.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+21 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic In alta ordine de idei, Simo mi-a dat sms ca s-a stabilit, ea va fi donatoarea si maine ii face biopsie. I-am raspuns sa fie tare si sigura ca, odata cu ficatul, dragostea ei de mama sigur il va vindeca! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
Doamne ajuta, sa auzim numai vesti bune de acum!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Liviu nu lucreaza? Ca ma gandisem si la el cand am vazut SMURDUL... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
exact asta ii spuneam Zozelei mai devreme... Slava Domnului ca nu lucreaza, ca il afecta ff tare, e maine tura lui.. si asa era socat doar vazand la tv... el se implica f tare, mai ales emotional..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Am amuntizat si maine amerizez
Zic sa nu treaca vremea sa nu zic si eu La multi ani Mariilor Voastre mari si mici si un La Multi Ani din inima Oanei ! (las' ca tot ne bem noi odata si odata
)

Sanatate multa micului Siluan si putere familiei, sunt cu gandul alaturi de ei mereu si abia astept sa-i vad acasa 
Sanatate si piticelor Tea si Sof , ca vad ca dadu viroza iama
Un pic am lipsit si uite ce faceti ![]()
Vazut si niste burtoase la mare precum si o silfida in devenire 
Zoze, mai stati?
Spicuiri de la munte:
Ce are cerbul pe cap?R: ANTENE 
Ce te faci tu Dudu cand o sa cresti mare? Actor? R: Nuuuu, TOTOU! 

Unde e telecomanda Dudu? R: NU CIU
=prima propozitie
Alta.Teo se intalneste cu fostul iubit, ala cu inimioarele, stiti voi
Dudu se arata rusinos, nu vrea sa vorbeasca.Plecam. Inchidem portierele. Dudu: "AN-DI!"
Noi 
Ssst!Nuuuu, Nu era AN-Di! Era Du-TZU ! 

Mentionez si o prela de tanara domnisoara, fata de capitan proaspat ancorat acasa
: ALTU CACAO!
M-a terminat ce dulce e, ca sa nu credeti ca noi am stat aseaaa, fara sa ne intalnim ![]()
Perla de Mimu, dupa o zi agitata cu mult scandal si actiune, in care unul vroia hais si unul cea :
Ce scrii acolo? (scosese telefonul
) R : Sunt ca ala mic, vanatorul , din Operatiunea Monstru si scriu in agenda "jur sa nu mai vin cu astia niciodata" 

Perla de azi, la farmacie:
Ce crema de soare imi recomandati?
Farmacista: Bioderma, factor 50, cu mica 

Mimu: Hihi, sta numai el pe plaja si restul , orbiti, se vor retrage spre camere 

Despre munte, doar de bine. Peisaje de vis, racoare, am gasit un Brasov de nota 10
si am inteles si eu de ce vrea musai Nico sa vina inapoi acasa
Bineinteles ca au fost si mici inconveniente, alergara pochiii , vecinii de sus, de inca mai imi bubuie creierii, serviciile 100% romanesti...dar asta nu e o surpriza , nu m-a deranjat f tare ![]()
Urmarea , saptamana viitoare. Va pup, sa fiti cuminti!
PS E ultima mea saptamana de concediu
,ma simt haituita, nedreptatita, chinuita, pedepsita si alte "ita" .Toate 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mihatp spune:
va
doar, n-am cuvintele la mine dupa tragedia cu bb-ii.
bubu
, o viata minunata ca tine iti doresc, la fel de buna, calda, calma si frumoasa!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mimonix spune:
Despre tragedia de la Giulesti...din pacate in fiecare zi mor in spitalele romanesti o multime de oameni nevinovati si copii nu mai zic. Un exemplu clar tocmai ce avem printre noi, un copil care poate, daca era altfel diagnosticat si altfel tratat....sau sa pun altfel problema, mai optimist. Un copil care bine ca a plecat in alta tara pentru tratament 
Nu ne ajung noua lacrimile sa spele pacatele unora, pe care culmea,ii suporta inca pamantul! 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Puppa spune:
acum pe seara amalia l-a anuntat pe taica-su: eu p'ec. te las singul. eu o intreb unde se duce: cu avionu' ci iau ci lapticul ![]()
...am ras sa lesinam. apoi in baie. e apa putina, ca mine...

cred ca de acum trebuie sa ma pregatesc sa mor de ras, ca are niste faze in ea...plus ca a inceput cu ce e aia? si de ce?
in alta ordine de idei, de cand am vazut la tv cu bebelusii de giulesti nu am mai putut sa fac nimic...vai de oamenii aia, si-asa necajit ca aveau copiii la terapie intesiva....
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica