Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (442)
Raspunsuri - Pagina 12
gudinde spune:
Si eu sunt socata! Astazi vorbeam cu o colega despre aceasta maternitate, ea urmand sa nasca in septembrie acolo.
PIDANA spune:
Mare tragedie! Incendiu chiar la sectia de terapie intensiva.
Dumnezeu sa-i apere pe toti, bebelusi, mamici, tatici!

Au anuntat ca au fost 3 bebelusi decedati si 8 cu arsuri medii si grave.
Au fost mutati la Gr Alexandrescu, acum spuneau ca evacueaza tot spitalul- trimit mamicile la diferite spitale. Daca nu era SMURDul ...
Nu mai am cuvinte
natynic spune:
De vreo 2 ore tremur si plang, plang si tremur...Acolo, exact acolo a stat Iulia mea mai bine de o luna...
Trebuia de undeva, cu ceva, sa explodeze buba canceroasa din sistemul medical care e sub limita supravietuirii...Dar de ce a trebuit ca primele victime publice ale dezastrului sa fie bebelusi prematuri?

Cand am vazut scos afara primul incubator cu un bebe minuscul intubat am simtit ca ma sfasii toata pe dinauntru...

gudinde spune:
Oh Doamne, l-am ascultat pe dir spitalului Gr. Alexandrescu care spunea ca toti cei 8 sunt foarte grav.
Ma gandesc cu groaza cat de arsi pot fi, de bratarile pe care le aveau la manute au ars si acum se fac investigatii si pentru a fi identificati.
natynic spune:
Pai normal ca toti sunt gravi, in Reanimare stau prematurii MICI si copiii cu probleme grave la nastere-intubatii, etc. Asta gasesti acolo, pe bebelusii cu cele mai mari probleme. Si tocmai acolo s-a produs...
ramo_cata spune:
salutare
off si pe mine m-a terminat problema de la giulesti..saracutele mamici,saracutii puiuti...

in rest suntem bine,am vazut pozele cu burticoasele frumoase
,cu copilasi care mai de care mai frumosi
..
andru meu a adormit singur-singurel..azi am fost pe la mami,pana acum pe seara a mancat doar lapte si iaurt,la pranz am fost la mami si a refuzat sa manance,s-a rasfatat la maxim,s-a prostit ,baga in gura,scuipa..numai prostii a facut...dar l-am lasat in boii lui ca s-a vazut ca i-a fost dor de ea...a sarit si somnul de pranz
pe seara l-a razbit foamea:a mancat 4 perisoare si un castronel cu ciorbita cu paine
..apoi pe la ora 21 mi-a cerut laptele si ca-i este somn...l-am spalat si l-am pus in pat cu bibele..acu'cateva minute m-a chemat randunoiu'sa-mi arate cum doarme..cu bibele in gura si funduletul gol
...n-a mai adormit de la ora asta de cand era bebelushi...
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde O veste buna: cei 14 trimisi la Caritas sunt ok. |
i-am auzit cand au venit... spitralul e la o aruncatura de bat de mine... ah, iar se aud sirene, o fi alata tura...

ma gandesc la Zoze, am vorbit cu ea mai devreme, va dati seama ca e consternata, ce-i in capul ei..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
i-am auzit cand au venit... spitralul e la o aruncatura de bat de mine... ah, iar se aud sirene, o fi alata tura... ![]() ma gandesc la Zoze, am vorbit cu ea mai devreme, va dati seama ca e consternata, ce-i in capul ei.. ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
natynic spune:
In alta ordine de idei, Simo mi-a dat sms ca s-a stabilit, ea va fi donatoarea si maine ii face biopsie.
I-am raspuns sa fie tare si sigura ca, odata cu ficatul, dragostea ei de mama sigur il va vindeca!