Nu-mi mai spune "te iubesc''

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dov spune:

eu am tot citit si recitit. daca initial intelesesem ca a plecat pentru ca a constatat ca nu te mai iubeste...nu inteleg de ce unii useri au zis ca a plecat pentru ca ar avea pe cineva. pana la urma, cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Mai io tot nu pricep cum e asta.Cand pasesti in ceva o faci constient....ce e aia sa se adune?Pai nu a avut timp inainte?
Ce are de adunat?Doamne ce vrajeala....asta e clasica..
Bine ca esti tu bine....restul nu conteaza..

Si fetitza la fel.Las` ca barbati gasesti tu ca e plina lumea.lac sa fie ca broaste..sunt destule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

calipso_zeus, mai sunt si oameni 'gri' nu numai albi si negri. Daca nu pricepi tu, nu inseamna ca nu exista.

Mie mi se pare firesc sa simti uneori nevoia "sa te aduni". Si cred ca a fost o decizie inteleapta sa isi ia un pic de timp mai departe, sa isi faca ordine in suflet si in ganduri.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Io zic ca realitatea este mai simpla decat o credem noi si ca "aia" este deja instalata in viata sotului tau, bine-mersi! Sa nu te ia prin surpindere o vacanta in 2 peste cateva saptamani!
De fapt, sunt tare curioasa cat mai dureaza pana vei afla adevarul-adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Exact Blackgirl.Adunarea aia cam miroase a cucerire noua....da` si sita cat e noua sta in cui.

Mergi la inceput

ei bine, daca mi s-ar intampla mie...sincer, as prefera zona neagra. adica, macar asa stiu ce se intampla...are pe alta. urlu, turbez, vad eu ce fac, in final se lasa linistea si-n sufletul meu, si asta e.

dar asa? cum adica pana acum m-ai iubit, si ai simtit o perioada ca totul moare, dar n-ai zis/facut nimic, insa ai asteptat sa moara iubirea, si acum te reculegi...si eu ce as putea face in acest timp?

de fapt, teama mea cea mai mare e ...timpul. de ce sa pierd timpul asteptand ...asteptand sa ce? nu mai bine as sti exact ca e finalul, si as incepe deja procesul de vindecare?

daca ar fi sa urasc vreodata pe cineva, ar fi pe cel/cea care mi-ar fura timp din viata. n-as ierta niciodata asa ceva.

nu te obliga nimeni sa mai stai cu mine, sa ma mai iubesti...asta e, copilul ramane copil, tatal-tata, dar sa ma tii sa astept sa te lamuresti tu, si ca in final sa mai aflu cine stie ce...a, nu, asta nu.

timpul meu inseamna viata mea, nimeni nu are dreptul sa-mi ia din el fara acordul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

eu zic ca e foarte sanatos si important in viata sa poti uita raul.nu stiu daca ne vom impaca, nu stiu ce va fi.nu consider ca asta e un timp pierdut.toti oamenii gresesc si fac chestii pe care unori nici chiar ei nu le inteleg..dar totusi le fac.las viata sa curga si invat sa am rabdare cu mine, cu el..cu toata lumea.,ca orice om, am o istorie in spate.nu sunt vreo neprihanita dar nici vreo defecta.fac mereu ceea ce simt si daca eu cred si simt ca omu asta merita, nu consider timp pierdut asteptarea asta.si daca nu se va alege nimic bun, tot nu voi regreta.cel putin nu ma voi intreba 'ce=ar fi fost daca...'

Mami de Sofia frumoasa si scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

gabrilici, io ma inclin in fata maturitatii de care dai dovada. Inca o data imi par nepus de rau ca treci prin asta. Eu am sa ma rog in continuare ca Dumnezeu sa-i despietreasca sufletul si sa iti reintregeasca familia. Sper sa fie doar un hp in casnicia voastra pe care sa-l treceti cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

noideea .multumesc din tot sufletul!

Mami de Sofia frumoasa si scumpa

Mergi la inceput

m-ai inteles gresit. nu am zis ca faci rau/gresit. foarte bine ca faci asa cum simti. am zis doar ce fel m-ar afecta pe mine situatia asta. oricum, iti doresc multa rabdare, intelepciune, si sa dea DD sa fie doar o criza trecatoare.

mult succes.

Mergi la inceput