Nu-mi mai spune "te iubesc''

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Gabrilici decat cu el..care vai cade din picioare de si ca nu stie ce sa mai bine fara.Daca tot el e victima chiar ca lasa-l..mai ales ca nu va paraseste pe niciuna dintre voi.Strabunica mea avea o vorba "cine-a crede barbatul sa-i manance k.....k....ul"
Pune-te pe picioare si lasa-l.

bafta multa.e un gunoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:

Strabunica mea avea o vorba "cine-a crede barbatul sa-i manance k.....k....ul"

Asta-i valabil pt sotiile fericite si rasfatate?

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Da.Tot timpul barbatul trebuie tinut din scurt si chiar daca ii dai senzatia ca face ce vrea el de fapt sa faca ce vrei tu.Asta se face cu antrenament si dupa mult timp de tatonari si cunoastere..Toti aflam la un moment dat ca cel de alaturi are niste dracusori in fundulet pe care nu i-a scos mult timp la suprafata...

Indiferent de varsta si sex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui calipso_zeus

Da.Tot timpul barbatul trebuie tinut din scurt si chiar daca ii dai senzatia ca face ce vrea el de fapt sa faca ce vrei tu.Asta se face cu antrenament si dupa mult timp de tatonari si cunoastere..Toti aflam la un moment dat ca cel de alaturi are niste dracusori in fundulet pe care nu i-a scos mult timp la suprafata...

Indiferent de varsta si sex.

O femeie fericita si o mama si mai si...

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui calipso_zeus

chiar daca ii dai senzatia ca face ce vrea el de fapt sa faca ce vrei tu.

Mda...probabil ca nici cazul de fata, nici alte fete de pe forum nu au stiut sfatul asta "pretios" si au vrut sa ajunga in asemenea situatii...

Gabrilici, este cumplit si nedrept ce vi se intampla. Stiu ca doare...Dar concentreaza-ti atentia asupra Galuscutei. Ea este minunea ta si aveti nevoie una de cealalta mai mult decat oricand. Cand simti ca nu mai poti, strange-o in brate si iubiti-va, o sa vezi cata putere o sa ai dupa asta.
E de prisos sa spun ca sunt alaturi de tine si ca te imbratisez cu drag!

P.S.: Pe fetita mea tot Galusca o alint.
P.S.1: In ce zona locuiti?

Mergi la inceput

Gabrilici eu nu ma cert cu nimeni nu merita efortul.A-mi spune parerea e ceva normal.Daca gandesti asa e bine.O sa-ti revii desi doare.Ai grija de tine si de fetitza ta.

0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Va multumesc tuturor celor care mi-ati scris si tuturor celor care doar ati citit si ati avut un gand de incurajare ori de compatimire.nu ne uitati in rugaciunile voastre.ne e un pic mai bine si sunt convinsa ca asta se datoreaza si voua.
ma opresc aici cu acest subiect si sper sa va pot ajuta si eu daca veti avea nevoie vreodata sau, de ce nu, sa ma bucur alaturi de voi ca va merge bine, ca ati rezolvat din problemele voastre.
va imbratisez cu drag pe toti! sa va ocroteasca Dumnezeu de tot ce e rau!

Mami de Sofia frumoasa si scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Gabrilici, ai pm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Gabrilici, esti bine? Mai da-ne vesti. Cum mai sunteti?

Calipso_zeus, orice femeie care e iubita foc de sotul ei poate face ce vrea muschiul ei cu acel barbat. Da, nu e ca ea sireata, si el un pampalau manipulabil, ci pentru ca el ii permite, pentru ca el vrea sa o vada fericita si vrea sa-i faca toate hachitele. Cand te uiti la barbatul tau si vezi ca iti suporta toate toanele si ca nu cracneste cand te zburlesti la el sau cand nu stie cum sa iti faca pe plac, sau cand ii e absolut lehamite si e de ajuns doar sa il privesti si iti sare in ajutor, atunci sa ii multumesti lui dumnezeu ca omul de langa tine simte cu tine si trage cu tine. Dar sa fi in permanenta constienta ca o faca de dragul tau, nu ca ti se cuvine, sau ca esti tu mare femeie si l-ai dresat. Pur si simplu te iubeste.

Mergi la inceput

Gabrilici bine ca te indrepti spre liniste.Va durea dar...va trece.Eu sunt a doua sotie a lu` barbatu-meu.Prima i-a facut exact ce ti-a facut sotul tau tie cu un coleg de servici,plus muuulte altele..Si stiu asta nu de la el....ci de la alte persoane..el mi-a povestit de la inceput,dar eu am mai verificat,ca de,sunt femeie ce naiba.
Si mi-a si spus de la inceput ca "ce tie nu-ti place altuia nu-ti face"asta e principiul lui..si exact asa se comporta si in viata de zi cu zi si cu prietenii.Nu ma indoiesc de el e foarte cerebral si calm analizeaza totul in amanunt.Radical sau diametral opus cu firea mea..plus faptul ca am gura mare.Dovada cea mai buna ca e un om corect este faptul ca a ramas in relatii foarte bune cu toti,de la sef si pana la cei mai mici de la fostele lui servicii,iar unii l-au si chemat sa lucreze din nou cu ei..dupa ani buni.(ca sa dau un exemplu)

E normal sa nu stii ce dracusori zac in fundul fiecaruia ca oricine are destui.Dar eu cat sunt de rea cred ca i-am scos pe toti de la el.Daca a trecut si testul asta......

Iti doresc putere multa pentru copil si pentru tine.

Mergi la inceput