PEPENASII de iul-aug'08 sarbatoresc DOI ani(194)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Vicky, este f. frumoasa zona Gorjului. La pensie m-as retrage pe acolo .

Capri, felicitari din toata inima!

Cadouri - eu ofer si carti cu activitati (pe varste), puzzle, jocuri educative, hainute, lucruri handmade facute de mine.

La multi ani, David Stefan!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Caprioara felicitari!Cunosc si eu pe cineva care a dat acelasi examen si stiu ca e mult de invatat si greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cuscra, ! Ei nu-s mai asa desteapta, dar muncisem mult pentru el, si ma ofticam ca timpul ala nu l-am stat cu copiii; apoi m-a usturat rau si la bani; dar ma impacasem cu mine ca nu-l iau .
Mai, si l-am luat cu 62 de puncte, nu la limita cu un 50-51. Am patit si sa ies din examen cu impresia ca-l iau si sa-l pic,asa ca la examenele ACCA niciodata nu poti sa spui cand iesi cum e: alba sau neagra!
Acum mai am 3 de dat ca sa termin ACCA-ul asta! Sper sa ma ajute Dumnezeu sa le pot da, unul cate unul, asa, si sa le iau din prima pe fiecare ca sa scap. Se dau de 2 ori pe an, in iunie si in decembrie. Mult a fost, putin a ramas! Numai ca e tare greu cu job si 2 cupii sa mai dai si asa examene...

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Diana, Teck, !

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Capri, felicitari pt examen!!!

Marina, la ce gradi o duci pe fii-ta? Eu sper ca mersul la gradi sa o schimbe si pe a mea, sa se mai apuce de mancat si sa nu mai fie asa de capoasa. Si Dav ii calca pe urme la incapatanare. Sambata ne-au capiat cu culcatul la pranz, vreo 2h s-a tot fatait: ba in pat, ba jos, la un cap, ba la celalalt, ba cu ursii, ba cu perna nu stiu care. Imi venea sa-l bat si eu picam de somn. Tati adormise deja, pe Yvo o trimisesem in patut si se culcase, numai el, argintul viu. In final m-am dus cu el la Kaufland, ca o scula si pe Yvo. David e exact genul de copil care sta si se gandeste de ce prostie sa se mai apuce ... il vezi cum i se invart ochii prin camera si nu stie ce sa mai faca. Apoi, cand ii vine ideea, se uita cu un zambet strengareste la tine si cu coada ochiului ... sa vada, il urmaresti ca face ceva ce nu trebe?!

Ai vostri se joaca cu apa?? Eu speram ca 2 saptamani la mare vor fi deajuns. Dar nuuuu, se joaca la chiuveta la baia mica chiar si jumatate de ora (are si inaltator), sta la masa si varsa apa dintr-un pahar in altul minute intregi, dar poate sa o faca de zeci de ori pe zi. Imi goleste mereu apa din dozator, apoi o varsa in castronul catelului, evident jumatate e prin toata bucataria ... si cine face spagatul? mamiiii, iar el f calm imi zice: "Udu, ghiuja!!" Sa nu il iubesc de mor??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

FELICITARI CAPRI!!!!

MCOCA..si eu cam 50-100 lei aloc pentru un cadou...Daca e pentru finutul meu,cred ca putin mai mult...si de regula primesc o jucarie si carticele sau puzzle.Rar cumpar hainute...Eu pentru Irina am primit o gramada de hainute pe care de cele mai multe nu le-a putut folosi.Si atunci eu cumpar de regula chestii care ii bucura pe copii,si anume jucarii.

TECKY..erau hainute la reduceri la C&A,dar sunt numai de vara..cele de toamna nu au reduceri pe nicaieri...este colectia noua de toamna si nu prea sunt reduse. Eu am luat pentru Irina 2 plovarase de la Kiabi,fiecare cu 20 ron. Unul este jachte alba cu nasturei in fata(sa il putem asorta la orice),iar celalalt este in dungi colorate si se incheie intr-un nasturel sus. Avem blugi de 18 luni care abia acum ii vin...mai are de la Mini Prix niste hainute foarte bune calitativ si frumoase.Sunt o marca frantuzeasca (imi scapa acum numele),dar in Franta sunt cotate cum sunt cele de la Z la noi.

DIANAMI...sa va fie de bine plimbarea...E frumoasa tara noastra,pacat ca nu prea avem sosele bune...

IRINA...ce tare e David..haios foc..si irina spune"ai ghija,fii atenta"...

ma duc la treaba...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Si Ralu se joaca cu apa,sta atarnata cu orele la chiuveta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna fetelor,

va rugam din tot sufletelul sa ne dati si noua un vot aici

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040

Mami fericita de mATEI iOAN - 17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, felicitari!

Marina, am citit de problema voastra cu stafilococul. Eu din cate stiu, acest stafilococ se gaseste la tot pasul in natura (poate provoca insa infectii cand patrunde in organism), deci nu vad de ce ar fi o problema pt altii faptul ca Sofia este purtatoare de asa ceva...
Doi colegi de-ai mei de serviciu se plangeau candva (dar independent, la momente diferite de timp ) ca aveau cosuri si la analize le-a iesit ca stafilococul auriu e de vina.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Capri, Felicitari!!

Merci de raspunsuri fetelor.
Apropos de jocuri educative, cred ca eu enervez mamaicile, ca sunt cadourile mele preferate pentru copiii mai mari. Dar na, la jocuri trebuie sa te joci cu el ...

Eu azi lucrez cu spor, ca saptamana trecuta am tras mārtanu de coada
.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput