septilin

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da, poate fi una din legile lui murphy, glumesc, nu te supara si fii`mea e cu muci, inca nu i`am dat nika, da` la gradi inclusiv asistenta era cu vocea dogita asa ca ce sa mai zic...sanatate va doresc

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Taman ce scrisesem aici ca ai mei nu au fost/sunt raciti,si de ieri am 3 robineti de muci in casa.....o fi reactia adversa la ce le dau pt imunizare(La cel mare,inca nu ii dau septilinul,ele e pe Luivac deocamdata)ti mai patit careva asa?Ca alte simptome nu au(febra,tuse,stare nasoala...doar muci )

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

da, poate fi una din legile lui murphy, glumesc, nu te supara si fii`mea e cu muci, inca nu i`am dat nika, da` la gradi inclusiv asistenta era cu vocea dogita asa ca ce sa mai zic...sanatate va doresc
Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Taman ce scrisesem aici ca ai mei nu au fost/sunt raciti,si de ieri am 3 robineti de muci in casa.....o fi reactia adversa la ce le dau pt imunizare(La cel mare,inca nu ii dau septilinul,ele e pe Luivac deocamdata)ti mai patit careva asa?Ca alte simptome nu au(febra,tuse,stare nasoala...doar muci )

pai nu e de la gradinita,ca m-a sunat educatoarea ca daca si dimineata vor fi la fel sa nu ii mai trimit maine si poimaine ca sa nu ia vre-un alt copil,ca numai ai mei sunt cu muci ,deci,nu e de la gradi,nu e de acasa ca noi suntem ok....de aceea ziceam ca poate fi reactie adversa.oricum daca nu le trece maine dupa apa de mare si Vibrocil....mergem vineri la pediatru sa ne treaca peste we sa poata merge de luni la gradinita.Abia astept sa incepem Septilinul,ca la ala nu am avut pb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

eu le dau acum Propolis junior cu macese

Daca nu te superi,despre ce produs este vb?
de la ce firma?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kreola spune:

fetelor dar de FLAVIN 7 ati auzit ceva?eu am inteles ca e un siropel foarte bun pentru imuninate si as dori sa-l incerc si eu pentru fetita mea de 3 ani cu care am avut probleme foarte mari 2 convulsii febrile,mononucleoza infectioasa offffffff si multe raceli,acum ca merge la gradinita as dori sa-i incep un tratament de imunizare,dar nu stiu ce sa-i dau,poate ma ajutati cu ceva pareri despre FLAVIN 7,va multumesc

Mergi la inceput