septilin
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
da, poate fi una din legile lui murphy, glumesc, nu te supara si fii`mea e cu muci, inca nu i`am dat nika, da` la gradi inclusiv asistenta era cu vocea dogita asa ca ce sa mai zic...sanatate va doresc
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Taman ce scrisesem aici ca ai mei nu au fost/sunt raciti,si de ieri am 3 robineti de muci in casa.....o fi reactia adversa la ce le dau pt imunizare(La cel mare,inca nu ii dau septilinul,ele e pe Luivac deocamdata)ti mai patit careva asa?Ca alte simptome nu au(febra,tuse,stare nasoala...doar muci ) Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alex@Sara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenp da, poate fi una din legile lui murphy, glumesc, nu te supara ![]()
|
pai nu e de la gradinita,ca m-a sunat educatoarea ca daca si dimineata vor fi la fel sa nu ii mai trimit maine si poimaine ca sa nu ia vre-un alt copil,ca numai ai mei sunt cu muci
![](bang.gif)
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
gabitaco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky eu le dau acum Propolis junior cu macese |
Daca nu te superi,despre ce produs este vb?
de la ce firma?
Gabriela si
![](zana.gif)
Povestea unui inceput de viata...
kreola spune:
fetelor dar de FLAVIN 7 ati auzit ceva?eu am inteles ca e un siropel foarte bun pentru imuninate si as dori sa-l incerc si eu pentru fetita mea de 3 ani cu care am avut probleme foarte mari 2 convulsii febrile,mononucleoza infectioasa offffffff si multe raceli,acum ca merge la gradinita as dori sa-i incep un tratament de imunizare,dar nu stiu ce sa-i dau,poate ma ajutati cu ceva pareri despre FLAVIN 7,va multumesc